PDA

Zobacz pełną wersję : Sim-Zombie

asia2501
27.06.2008, 13:18
Czy w Simsach da się w ogóle stać "żywym trupem"? :) Jak tak to w którym dodatku?

Szczur
27.06.2008, 13:33
Używaj szukajki.
W dodatku Na Studia jest nagroda w karierze paranormalnej "Wskrzeszeniomat". Jest to telefon, którym można zadzwonić do Mrocznego Kosiarza i przekupić go by wskrzesił Simów. Jeżeli zapłacisz za mało wskrzesi ich do postaci "przypominającej żywą". Będą zombie.

malutka
27.07.2008, 13:05
Zombi można też stworzyć w TS2 zwierzaki.:)

Zoë Castillo
27.07.2008, 13:37
wystarczy ze sie zabijesz a potem Zadzwonisz Po Smierc Zeby cie wskzesił płacisz mało i jestes Zombie

menowa
27.07.2008, 21:06
malutka w the sims zwierzaki można być wilkołakiem. zombie można być jak ma się dodatek na studiach

Mądrysim
31.07.2008, 09:39
aja bylem zrobiłem zobie w dodatku Czas Wolny.Ściągnąłem Sim Transformer z modthesims 2
i jak się na niego klika do się klika Transfor Zobie..
:O

psychickid
31.07.2008, 14:26
Przecież Zombie można nawet się stać nie posiadając żadnego dodatku! Dlaczego? Bo chyba zawsze jest "Mroczny Kosiarz".

PS nie jestem pewna, ale chyba jednak potrzeba Na Studiach.
Niżej umieszcze instrukcje, jaką znalazłam na jednym z blogów:
JAK WSKRZESZYĆ SIMA ??
Potrzebujemy The Sims 2 Na Studiach.
(...)
JAK ZROBIC ZOMBIE??!
A jak zrobić zombie? To proste! Zadzwoń do śmierci, ale nie podawaj dużo simeleonów. Wystarczą jakieś 3000. Mroczny Kosiarz nigdy nie kłamie (hehe). Buchnie czerwony dym i... pojawi się Nina Kaliente! Wiem, nie jest piękna i chodzi dziwnie zgarbiona. Tak jak prawdziwy zombie. Kiedy Nina wróciła do Świata Żywych, miała bardzo słabe potrzeby. To wszystko. Pa,pa!!!