Zobacz pełną wersję : problem z uruchomieniem
kar000lina
02.07.2008, 07:35
mam problem z uruchomieniem gry. gdy tylko chce ją włączyć pojawia się nowe okno z znakiem czerwone kółko z białym krzyżem i nic tam nie pisze. Mam oryginalną wersje gry i zarówno jak do uruchamiania jak i także do instalacji dokładnie robiłam to co w instrukcji. Wyłączyłam wszystkie programy antiwirusowe ale i tak nic nie pomaga. W instrukcji pisze że aby grać trzeba mieć uprawnienia administratora, co to takiego jest? i czy jezeli tego nie mam to będę musiała się obejść z graniem w simsy? Szukam jakiegoś sposobu bo tych simsów nie mogę juz oddać do sklepu bo są rozpakowane i nie chcą mi ich przyjąć. niewiem co mam robić. odpiszcie.:)
Nie wiem ile masz lat, ale jak mało, to idz do sklepu z rodzicami. To, z gra jest rozpakowana nie jest powodem odrzucenia reklamacji. To chyba oczywiste, ze bez rozpakowania nie wie sie, ze nie dziala. Oni przynajmniej ja tam sprawdzą. Jeżeli chcesz tego uniknać, to sprawdz grę na innym komputerze, np. u kolezanki albo u kogos z rodziny.
Ale i tak podejrzewam, że to cos z komputerem. Zadzwon do pomocy technicznej EA. Numer masz w instrukcji.
jezeli masz dodatki z neta w katalogu Downloads,to przenies je na pulpit i teraz uruchom gre,ja tak mam gdy ktorys z dodatkow robi problem
kar000lina nie zakładaj kilku takich samych tematów. jeden wystarczy.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.