PDA

Zobacz pełną wersję : Dziennik wieczorny: nowości na stronie!

P_aula
02.07.2008, 19:36
<p align="justify">Ostatnio w The Sims Polska pojawiło się trochę nowości, więc czas najwyższy przedstawić Czytelnikom nasze najnowsze dokonania :). Na pierwszy ogień prezentujemy Wam kilka drobnych, kosmetycznych zmian graficznych w naszym serwisie. Odświeżeniu uległy nagłówki działów - poprzednie wg nas prezentowały się co najmniej <I>źle</I>. Spójrzcie na lewą kolumnę - jak widać dostępne są w niej tylko działy z menu głównego oraz z wszystkich simowych gier. Właśnie te <U>75 działów</U> udało nam się odświeżyć - ale niestety jeszcze nie w pełni (niedostępne są poddziały z recenzjami, galeriami etc.). Cały czas pracujemy nad ich <I>zapełnieniem</I>. Działy, których teraz nie widzicie, a które wcześniej były dostępne na stronie, w dalszym ciągu czekają na zaktualizowanie. Łącznie do odświeżenia pozostało nam jeszcze 55 działów oraz około 400 poddziałów. To bardzo dużo, a odświeżaniem zajmuje się tylko jedna osoba, więc musicie uzbroić się w cierpliwość.

A teraz spójrzcie na prawą kolumnę. Tutaj także zaszło kilka zmian. W <I>dziale</I> z Podwórkiem przeglądać możecie teraz losowe prace naszych Użytkowników, bowiem zakończyliśmy już zbieranie projektów do drugiej edycji. Niebawem na stronie wystartuje także konkurs na najlepszy projekt drugiej edycji Podwórka, ale o szczegółach poinformujemy dopiero za kilka dni. W prawej kolumnie pojawił się także <I>dział</I> o SPORE. Jeśli jesteście zainteresowani nowym tytułem studia Maxis i Electronic Arts, koniecznie odwiedźcie SPORE Polska - świat SPORE w najlepszym polskim wydaniu.

To tyle na dziś. Korzystając z okazji tak dla ciekawostki napiszę jeszcze, że w <a href=http://www.thesims3.pl/spore target=_new><B>SPORE Polska</B></a> zakończył się dziś pierwszy konkurs o <U>Fabrykę Stworów</U>, a zwycięzcą został: <B>GrejmoN</B>. Szczęśliwcowi serdecznie gratulujemy, a Wam przypominamy, że obecnie w SPORE Polska trwa jeszcze jeden konkurs, także o Fabrykę Stworów!</p>

Użytkownik Paweł :)
02.07.2008, 21:40
Mam pytanie. Kto robi u was grafikę? Strona bardzo wyładniała :) Jest schludna, bardzo przejrzysta i przyjemna dla oka. Odpowiada mi wasz styl :)

Tiunivell
04.07.2008, 11:57
Świetnie, że przeprowadzone są aktualizacje działów :D

Wieśniak
04.07.2008, 12:53
Co do layoutów, P_aula robi grafę :)