Zobacz pełną wersję : "Spokojny wrzask" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
A więc jest to już mój 15 dom na tym forum XD.
Spis pomieszczeń: Przedsionek, salon, kuchnia, sypialnia, łazienka
Testowany: Tak
Parcela: 2x2
Koszt: ok. 46 000 simoleonów
Właścicielka Vanessa McCann:
Koniec :)
Komentujcie i oceniajcie :D
pozdrawiam:
kubuss
Aleksandra
02.07.2008, 23:14
Witaj:)
Te kolorowe płytki w łazience zabijają ^^ są świetne!!!:)
Sypialnia mi sie podoba, jest bardzo oryginala. Wogóle domek to cudo:D
Oczywiscie 10/10
Pozdrawiam!
Hehe dzięki za ocenę. Chociaż w łazience jest kolorowo przez te płytki :P
DzikaŚwinia
02.07.2008, 23:29
Ooo, łazienka i kuchnia są za-je-bongo! :) Reszta pomieszczeń ok.
Bryła jak na mój gust zbyt ponura.
Normalnie dałabym chyba 8/10 ale ten domek jest taki jakiś zupełnie inny niż wszystkie...(w pozytywnym tego słowa znaczeniu;p) 10/10
No nie i ja napisałam, że Cię lubię???
NIENAWIDZĘ!!! Jak śmiesz budować takie śliczne domki i jeszcze im robić doskonałe zdjęcia...?? No ja się pytam??
Do niczego się czepnąć nie mogę... Bryła super zgrabna, wnętrza piękne...
A już ogródek - CUD :)
Ech zazdroszczę pomysłowości :)
Widać, że wszystko jest dopracowane w najdrobniejszych szczegółach...
Ocena - 10/10
Ps. No dobra tak naprawdę to Cię nadal lubię :D I gratulacje :)
EDIT, a przy okazji offtop - wczoraj siedziałam 4 godziny próbując coś zbudować aż w końcu się poddałam i naprawdę really czuję się trochę zazdrosna, że Tobie tak świetnie idzie :D
Pozdrawiam cieplutko :)
powiem krotko -swietny domek 10/10
Elastyna
03.07.2008, 08:45
Zabiłeś mnie :o
Ja nie wiem, buduje dos duze domy i nigdy nie mam miejsca na przedsionek ; p
A więc - kuchnia jest zzabujcza, bardzo mi się podoba.
Salon ładny, nie mam sie do czego przyczepić tylko jestem zwolenniczka kwiatów i jakby był jeszcze jeden to ... ; ]
Sypialnia jest... jest... no nei wiem, strasznie mi sie podoba to połączenie wzorów, kanapa i łóżko... cuudo !
I łazienka... te kolorowe kafelki dodają jej uroku ^^
Ładny i skromny ogródek, tylko ten płotek...
nieścierpie... nienawidze go ; D
Ogólnie domek bardzo mi sie podoba.
Pozdrawiam , Ela.
Śliczny. :D Tak jak Bjork, w Twoich domach nie ma się do czego przyczepić. ^^
Ocena: 10/10
Łał ;). Jestem pozytywnie zaskoczona.
Cały dom ma fajny klimat ;p.
Sypialnia, kuchnia i łazienka są bardzo oryginalne. Właścicielka musi być odważna w kolorach. W środku praktycznie nie ma się do czego przyczepić.
Właściwie gryzie mi się tylko to, iż z zewnątrz domek ma taki szary tynk, a w środku jest taki kolorowy - ale to taka drobnostka.
Acha, wspomnę jeszcze, iż podoba mi się ten mały ogródek.
Ocena: 10/10 oczywiście^^.
Owieczka ^^
03.07.2008, 10:25
Śliczny <33 bardzo mi się podoba ^^ szczególnie kolorowa łazienka i duża przestronna kuchnia przypadła mi do gustu... :-) 10/10
Agula_87
03.07.2008, 10:58
Bardzo fajniutki domeczek z nutką fantazji ;) Otoczenie ok, bryła też jest w porządku Poboba mi się 10/10 :)
Łoszzz nie spodziewałem się takich ocen, hehe dzięki za wszystkie i zapraszam do dalszego komentowania :) Zdradzę tylko że mam w zanadrzu jeszcze 2 projekty domów więc możecie się ich spodziewać na forum :P
pozdrawiam:
kubuss
Co do bryły, to chociaż jest trochę klockowata jest ładna.
W przedsionku nie podoba mi się żyrandol.
W kuchni nie pasuje ten kwiatek przy wejściu.
W salonie nie podoba mi się trochę ten stolik pod telewizor i to , że posłanie dla psa jest tak blisko kanapy.
Najbardziej urzekła mnie sypialnia.
W łazience nie podoba mi się ścianka oddzielająca prysznic , mogłeś użyć lepiej całej ścianki, nie ukośnej.
Ogółem mimo tych minusów , które wyżej wymieniłam domek bardzo mi się spodobał.
Edit: Jednak ten dom, którego dałem zdjęcie nie będzie zamieszczony na forum, jestem w trakcie meblowania innego domu, ktróry wystawię na forum. Sorrki za zamieszanie :) Dom, który teraz urządzam będzie gotowy na wieczór :P
Gr_Louie
03.07.2008, 16:27
Zaznaczyłam w sondzie odpowiedź "Tak" bo:
Salon, salon, salon... Wydaje mi się, że w każdym (prawie) domku, a dokładniej w salonach jest ta sama tapeta. To jest ten największy minus, a po za tym ogród mi trochę nie pasi, ale to przez zapewne Twoją skromność.
Klemciaczeq - Tapety nie są takie same. możliwe że Ci się wydaje po prostu podobają mi się te kolory, a tepety mają inne odcienie :)
Jesus.. Jest jest great ..! A ta łazienka z tymi kafelkami to cud nad cudami ! Jest bossska tak jak domek 10/10
A i ten dom co będzie to też na 10 :) bo booski
Holly Cadwyn
03.07.2008, 20:04
Bardzo podoba mi się ten dom. Bryła wcale nie jest ponura, właśnie taka, jaka powinna być. Ogródek jest mały, ale ładny - nie przesadzony. Brdzo duża łazienka, rzuca się w oczy :P. W salonie nie podoba mi się dywan, za to kuchnia, sypialnia i garderoba (?) są świetne. Masz smykałkę do budowania domów.
Gr_Louie
04.07.2008, 10:27
Klemciaczeq - Tapety nie są takie same. możliwe że Ci się wydaje po prostu podobają mi się te kolory, a tepety mają inne odcienie :)
A no chyba, że tak :) Sorki.
kasia131297
12.02.2009, 16:36
hej wiem że niepowinnam tutaj chce dodać fotki mojego domu ale jak to zrobić piszczie na gg 10511736 no albo tu
o.O To jak już się chciałeś zapytać, do nie musiałeś odnawiać zamierzchłego tematu sprzed 7 miesięcy... I proponuję przeszukać forum... Tam jest wszystko opisane ;)
Esterkaa
12.02.2009, 19:48
W sumie domek jest fajny tylko w przeciwienstwie do innych mi sie ta kolorowa lazienka nie podoba.:P ale po za tym jest okej.
ocena:9/10
Śliczny domek 10/10
Naj bardziej podoba mi się toalet bo jest Kolorowa ^^
Ogród też jest ciekawy I bryła choć prosta to jakoś dziwnie ładna :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.