Zobacz pełną wersję : Pytanie : Annoucments czyli Zapowiedzi
Wiem że zapowiedzi po których nie następuje nic mogą byc denerwujące, ale myśle że całkowity ich zakaz, nie jest zbyt dobrym pomysłem. Przede wszystkim, uważam że można by zapisac je wszystkie w jednym poście (tak jest np. na forum gry EU3). W zasadzie to chyba najlepsze wyjście - nie ma z tego powodu jakichś niepotrzebnych postów, a osoby które są nowe i nie do końca przeczytaja regulamin będą rozumiały że należy pisac zapowiedzi tylko w jednym temacie. I zawsze się będzie można odwołac do tego że przecież jest odpowiedni temat do tego typu rzeczy, jeśli ktoś napisze to w nowym, a i tak zawsze będzie można to przenieśc. Tak będzie i wilk syty i owca cała... Co o tym myślicie?
ja z tego tematu prawie nic nie zrozumiałam
To widocznie nie rozumiesz prostych i zwięzłych wypowiedzi, co jest złym objawem (nie powiem już czego).
osoby które są nowe i nie do końca przeczytaja regulamin będą rozumiały że należy pisac zapowiedzi tylko w jednym temacie
wątpie...
Jestem na nie, zapowiedzi - moim zdaniem- są całkowicie niepotrzebne ... Lepiej popracować dłużej i dać odcinek już za pierwszym razem ...
ja początkowo też nie ;) ale przeczytałam kilka razy i coś mi zaświtało ...
Ja zrozumiałam za drugim razem (szybka jestem:P).
Hm...nie jest to do końca głupi pomysł, ale myślę, że w zasadzie nie jest potrzebny.
Jak ktoś będzie chciał napisać FS to to zrobi i będzie można przeczytać, jak już będzie gotowe. Zapowiedź wtedy nie będzie potrzebna. Ona naprawdę nic nie wnosi. Czasem tylko jeszcze dodatkowo zdenerwuje. Jestem na nie.
Ja jestem identycznego zdania jak Lira.
I oczywiście na nie.
Wogóle, ten Twój post jest jakiś dziwny. Jest on tak właściwie w dobrym dziale?
Jak sobie tam chcecie, ja tylko wam to proponuję. Ja nic nie narzucam.
Będą takie osoby widziały temat zapowiedzi i będą raczej pisac tam bo to jest wygodniej. Poza tym zapowiedzi dają więcej czytelników, bo komu chce się czytac całe fotostory, skoro można obejrzec zapowiedz i na jej podstawie założyc czy będzie się je czytac czy nie.
Oczywiście zawsze mogą się znaleźc tacy którzy będą pokolei czytac każde Fotostory, ale kto ma tyle czasu???
Ja mam tyle czasu! Czytałam jeszcze trzy razy i coś już bardziej zrozumiałam no oczywiście jestem na nie i w 100% zgadzam się z Lirą i następnym urzytkownikiem.
niepokorna
04.07.2008, 19:48
Ekhm...
Jesteś dobra TYLKO w obrażaniu. JESTEM NA NIE!
I na pewno nie przeczytam ani twojej zapowiedzi ani twojego fotostory (o ile masz zamiar takowe wykonać)
Zgadzam się z Lirą i innymi
Pomijając, że temat nie w tym dziale co powinien być, to mi się ten pomysł podoba.
Byłoby faktycznie wygodnie... coś jak spis treści ;] Każdy, kto miałby w głowie, albo już w komputerze pomysł na nowe FS pisałby i streścił część jego. Co się będzie działo, bohaterów i w ogóle... Na moje lepsze to by było niż tak jak jest. Jakaś napalona hot 10, piszę swoje "fs" (jeżeli, w ogóle można to tak nazwać) napisze:
(zdjęcie)
Oto Tom, Tom jak to Tom. Lubi koty, ale nieznosi myszy. Ma rzone i curke.
(zdjęcie)
Oto Janina, rzona Toma. Ona nie lubi kotów, ale lubi psy. Chce zabić swoją curke, bo jej nie lubi.
(zdjecie)
Oto Kamilla, curka Toma i Janiny. Jest ładna i wrzyscy jom lubią. Kocha wrzystkie zwierzeta...
Czy nie lepszy byłby osobny temat na takie pierdoły?
Jak uważacie... ja mam swoje zdanie ;>
W sumie,to ja tez nie zabardzo zrozumialam.
Chodzi o to zeby stworzyc temat z postami z samymi zapowiedziami? ^^''?
Z tego co ja zrozumiałam, to tak =)
tak.
sama nie wiem czy to ma sens, czemu miałoby służyć robienie zapowiedzi? wydaje mi się, że prościej jest od razu dać pierwszy odcinek.
Rocket, ale poprzeglądaj sobie tematy z fs, spora część robi "wstęp", "zapowiedź", a "odcinek doda jutro" i to jutro trwa całe wieki, a zamias zaśmiecać forum, zaśmieci tylko temat... ale zróbcie jak uważacie ;p
Lipstick
17.07.2008, 19:11
po co te zapowiedzi ?
ktoś chce dać fs ale da zapowiedź potem mu się odwidzi i nie da odcinków
tylko zawala forum takimi bzdetami
No właśnie o tym mówię... Dlatego dodawali by zapowiedzi do oddzielnego tematu przeznaczonego na zapowiedzi, a tak piszą tylko jednego posta i zasyfiają temat, a nie dział... A po za tym przyciągnie się (może) więcej czytelników... ^^
Jak dla mnie prościej jest po prostu wejść do tematu, przeczytać pierwszy rozdział i zobaczyć, czy mnie to interesuje. Osobna zapowiedź nie jest mi potrzebna :)
Jestem na nie.
dodawali by zapowiedzi do oddzielnego tematu przeznaczonego na zapowiedzi, a tak piszą tylko jednego posta i zasyfiają temat, a nie dział...
niby tak, ale też nie ma gwarancji, że wszyscy zobaczą ten temat, i wtedy będzie zasyfiony i temat, i dział :] poza tym założę się, że w temacie z zapowiedziami byłby po paru dniach syf, przez posty "nie wiem jak zrobic fs" oraz "xxx, fajne, nie moge sie doczekac!!111!!!!!!!1" :]
Ale to tak szukając dziury w całym.
Ja uwazam,ze to jest calkiem niepotrzebne. Lepiej tak jak napisala Rocket,zmobilizowac sie i dac odcinek odrazu.
A jakas subtelna zapowiedz mozecie wkleic naprzyklad w sygnaturke;]
Ja to widzę tak:mnóstwo osób doda tą "zapowiedź" tylko po to żeby się pochwalić jacy są inteligentni, że umieją napisać przedstawienie postaci, czy też, że ich emo-bohaterka ma ciężkie życie, bo nikt ich nie rozumie. Znajdzie się tylko z 33% wybranych, którzy napiszą porządną zapowiedź i dadzą odcinki. Reszta tych, co dobrze piszą i są systematyczni albo napiszą zapowiedź jako pierwszy odcinek, albo nie będą się bawić i lecą dalej z historią.
Więc popieram Lizek, Rocket i Megi.
Z poważaniem
Masakra
Tak wiec poki co temat zamykam,a ewentualnie z innymi moderatorami przedyskutujemy ta propozycje:)
Pozdrawiam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.