Zobacz pełną wersję : Włosy Simsów!!!! Proszę Pomóżcie
Simsiara123
04.07.2008, 18:53
Mam taki problem: na poczatku jak tworzy się Simsa jest wybór włosów (kolor) i jest tak: czarne brązowe blond rude i obok jest jeszcze WŁASNE. I właśnie to jest moje pytanie jak sie robi własne włosy?????????? O co w tym chodzi?? Proszę o pomoc...
Własne, czyli różnokolorowe. Zielone, niebieskie, fioletowe... żeby mieć inny kolor włosów trzeba
1)_ściągnąć jakieś kolorowe z neta
2)_zmienić fryzurę "na lustrze"
Simsiara123
04.07.2008, 19:09
A bez ściągania????? Wole mic nie ściągac z neta. A w lustrze to wiem że mozna zmieni. ale chodzi mi np. żeby były brazowe ale jasniejsze albo pasemka
Takie kolorowe włosy chyba dochodzą dopiero Na Studiach...
Ale jek klikasz na lustro i zmień wygląd to powinny się pojawić z gwiazdką..
Simsiara123
04.07.2008, 20:51
Z gwiazdką mówisz? Ok zobacze. Dzieki za pomoc :*
Hermione
04.07.2008, 22:16
Z tego co wiem,to chyba bez dodatkow tez da sie miec kolorowe wlosy....
Pewna nie jestem,bo mnie to nigdy nie interesowalo...ale mozesz sprawdzic:
W okolicy wpisz kod: boolProp testingCheatsenabled true i wejdz w tryb tworzenia rodziny.
Nacisnij klawisze SHIFT i N Potem powinny sie pojawic "wlasne"
PS:Takze ubrania z karier i NPC'ow sie pojawia!
Żadne boolProp'y, żadne nic tylko normalnie
jak klikniesz na lustro i wybierzesz opcję Zmień wygląd
to potem we włosach klikasz na ta gwiazdkę i są
tam kolorowe włosy. Są chyba ze 2 fryzury z pasemkami,
są kolorowe irokezy itd... I to bez dodatków.
Simsiara123
05.07.2008, 17:42
No to wiem że na lustro trzeba nacisna i na tą gwiazdkę taka ale tam są zje***e fryzury....a mi nie chodzi o jakieś kolorowe tylko np. żeby były długie do pasa. A ten kod może coś pomóc???????????
DiamondSasha
05.07.2008, 18:12
musisz wpisać kod boolprop testingchaetsenabled true w otoczeniu
potem wejść do tworzenia sima i gdzie jest wole miejsce żeby wpisać imię wpisz N
powinno Ci się odblokować te fryzury np, sprzątaczki albo te z gwiazdką
No to wiem że na lustro trzeba nacisna i na tą gwiazdkę taka ale tam są zje***e fryzury....a mi nie chodzi o jakieś kolorowe tylko np. żeby były długie do pasa. A ten kod może coś pomóc???????????
na to nie ma żadnego kodu, trzeba takich włosów poszukac w necie i ściągnąć.
i trochę kultury słowa.
DiamondSasha
05.07.2008, 18:27
Ja Neillé powiększ swoje ziarenko (mózg) chyba nikt nie jest aż tak ułomny żeby nie wiedzieć o tym że w lustrze można zmienić wygląd
i przestań poczuać wszystkich żeby nie używali boolpropa bo jesteś żałosna
co do ściągania fryzur z neta Rocket ma racje !
Hermione
05.07.2008, 18:29
No SHIFT i N nic prostszego(ta kombinacje po uzyciu kodu wpisac prosze bo nie wypali-czekaj az sie pojawi okienko z angielskimi napisami i wpisz to SHIFT i N przy kroku 1.Fryzury i ubrania NPC sie wtedy pojawia-tak bylo u mnie:D)
DiamondSasha ma racje,Neillé przestan ludziom wmawiac ze te "boolProp'y" jak na nie mowisz sa do niczego i ze ich sie nie uzywa!Sama tak myslalam dopuki nie sprawdzilam-zaluje ze tak myslalam!To jeden z najlepszych kodow jakie istnieja(do TS2 oczywiscie!;))
DiamondSasha
05.07.2008, 18:34
właśnie Neillé a sama na 100% ich używasz
Hermione
05.07.2008, 18:36
Tez mam takie wrazenie!
Moze nie chce zeby inni ludzie robili te fajne rzeczy ktore sie da tylko tym kodem,bo chce byc lepsza?
Tez mam takie wrazenie!
Moze nie chce zeby inni ludzie robili te fajne rzeczy ktore sie da tylko tym kodem,bo chce byc lepsza?
o tak, na pewno zyje tylko tym!
uspokójcie się obie, bo wam wlepie bany.
Hermione
05.07.2008, 18:52
No dobra.............
Ech nie mozna napisac,co sie mysli?Sproboje sie opanowac!
Ja Neillé powiększ swoje ziarenko (mózg) chyba nikt nie jest aż tak ułomny żeby nie wiedzieć o tym że w lustrze można zmienić wygląd
i przestań poczuać wszystkich żeby nie używali boolpropa bo jesteś żałosna
co do ściągania fryzur z neta Rocket ma racje !
Powiem tylko tyle: wy tak poprowadziliście rozmowę, że wyszło na to,
jakbyście nie wiedzieli o tych kolorowych fryzurach w lustrze i szukali
Bóg wie jakich sposobów na ich "odkrycie" więc
postanowiłam to jasno wytłumaczyć. Ja żałosna nie jestem w przeciwieństwie
do ciebie, bo nie dosrywam niepotrzebnie wszystkim na każdym kroku, jak
to robisz ty. Swojego "ziarenka" powiększać nie muszę, bo jest wystarczająco duże :)
Rozbawiłaś mnie, naprawdę... Mi ten kod kiedyś popsuł grę i dlatego
mówię, że psuje. Od tamtego też czasu w ogóle go nie używam.
To tyle z mojej strony.
DiamondSasha
05.07.2008, 20:40
żal mi cię naprawde jesteś nudna!
Straszne :)
Skończmy już to, ok? Nie mam zamiaru mieć bana :)
Hermione
05.07.2008, 21:17
Jesli naprawde ci zniszczylo gre.....no dobra,sorry!
Juz koncze z tymi klotniami,ale prosze cie o jedno:
Nie zastraszaj ludzi tym,ze psuje gre,bo mnie jak do tad nic nie zepsulo(tak mi sie wydaje)!
Zgoda?
Nie zastraszam =)
Mówię tylko, że mi popsuło. Wam wcale nie musi.
Simsiara123
05.07.2008, 21:23
Super że się kłucicie kiedy ja mam problem :) ale ok wybaczam wam. Też słyszałam że ten kod psuje grę...ale może spróbuje...
żal mi cię naprawde jesteś nudna!
ostrzegałam.
Hermione, ten kod naprawde psuje gre. to, ze ci jeszcze nic nie rozwalił nie oznacza, ze nie stanie sie to w przyszłości.
Simsiara123
05.07.2008, 21:43
Własnie mi chyba popsuł wcisnęłam go i mi się wyświetliło w prawym górmym roku yakie coś mniej wiecej to było tak 1.00.105 coś takiego nie wiem co to? CZy to może by od tego kodu???????????????????????????????????????????
Hermione
05.07.2008, 21:43
Na prawde ten kod wszystko psuje?
No to bede go uzywac dalej a jak komus sie zepsuje komputer przez to ,ze go polecilam,to biore wine na siebie!Zgoda?
SORRY za wszystkie niemile uwagi wobec ciebie Neillé i ciebie rocked tez przepraszam!
Ale czy na forach nigdy nikt sie nie kloci?
Dam spokoj z klotniami,bo po co mi to?Jeszczeraz was przepraszam!
Wybaczycie mi?
Simsiara123
05.07.2008, 21:47
No mówie ci takie coś mi się wyświetliło 1.00.105 i nie wiem co to jest....??????? Czy to może byc od tego kodu?????????????????????????????????????????????? ??????????????
simsiara nie pisz dwa razy tego samego, raz wystarczy. to jest to numer wersji gry, ktory pojawia się po wpisaniu boolpropa.
Simsiara123
05.07.2008, 21:53
A jak się go pozbyc???????????????????
Hermione
05.07.2008, 21:54
Moze da sie go pozbyc.......moze nie....
Czy bylo takie okienko z tymi napisami?
Cancel Reset Delete?
To pochodzi od opcji force error(z boolProp 'a)
Jesli tyle ludzi mowi ze to psuje kompa i robi inne problemy...to moze to prawda...trudno mi w to uwierzyc,bo nikt kogo znam dobrze nie mial problemow.....to moze byc od tego-pewnosci nie mam
Moze tez dam sobie z tym kodem spokoj?Zagnajcie opcje DEBUG...:(
Simsiara123
05.07.2008, 21:56
Jak się pozbyc tego napisu???? Proszę pomóżcie mi....ja go nieeeee chcę....:(
jezu, nie da sie go pozbyc, masz pecha, albo masz kod i napis, albo nie uzywasz boolpropa i nie masz napisu, proste.
i nie pisz dwa razy tego samego!
Hermione
05.07.2008, 22:06
Jak pozbyc sie tego napisu?
Bo ja wiem...
Jak jest tam krzyzyk to nacisni go,jak nie to sprobuj z Esc
Jak wyglada to okienko?(Zwykle takie napisy sa w takich okienkach)
Opisz je dokladnie,bo moze wtedy mi sie cos przypomni.....
Jak to cos wyglada?
A może jak np. wyłączysz kod (zamiast true na końcu dasz false)
albo gdy wyjdziesz z rodzinki lub całkiem z gry
i znowu wejdziesz to zniknie?
Simsiara123
06.07.2008, 11:15
Rocket nie pouczaj mnie ile razy mam pisac. jak bede chciała to nawet 10 razy napisze to jest mój temat i bede sobie pisac jak chce!!!!! Do hermione i neille to nie jest żadne okienko tylko poprostu na tle gry jest ten napis. wygląda to jak >1.00.108 (mniej więcej te cyfry) może spróbóje ten kod i zaniast true to false albo wejde jeszcze raz do gry i może już tego nie bedzie
Koornela
06.07.2008, 11:55
Rocket nie pouczaj mnie ile razy mam pisac. jak bede chciała to nawet 10 razy napisze to jest mój temat i bede sobie pisac jak chce!!!!! Do hermione i neille to nie jest żadne okienko tylko poprostu na tle gry jest ten napis. wygląda to jak >1.00.108 (mniej więcej te cyfry) może spróbóje ten kod i zaniast true to false albo wejde jeszcze raz do gry i może już tego nie bedzie
Jakbyś zauważyła to Rocket jest moderatorem Forum i może robić co zechce, a taka jak ty nie może jej rozkazywać...UFFF Ale się nawyprudokowałam...Hehe xd.
dareczka84
06.07.2008, 11:56
Fryzurki ściągnij np z MTS2, tam są bezpieczne dodatki, jeszcze możesz poczytać opinie innych i naprawdę jest w czym wybierać. Co do tych cyferek, u mnie zniknęly po ponownym uruchomieniu gry.
Simsiara123
06.07.2008, 12:03
Nie obchodzi mnie kim on/ona jest. Mam to gdzieś jest ode mnie o 3 lata młodsza/y więc nie będzie mnie pouczac. A co do napisu to już znikł dzięki
Simsiara123
06.07.2008, 12:15
Koornela ty jesteś za małą gówniarą żeby mi mówic że taka jak ja nie moge jej pouczac, lepiej idź sobie pograj w gry dla dzieci na giercowni...:):):) :D
Chryzantem Złocisty
06.07.2008, 12:26
teee panienko uspokój się bo dostaniesz bana w trybie ekspresowym jeśli Ci tak zależy...
może i jesteś starsza od Rocket ale dla niej jesteś tak ważna jak zeszłoroczny śnieg...
i nie pisz posta pod postem,regulamin się kłania.
#DiamondPink#
06.07.2008, 12:51
jak chcesz pozbyć się tych cyferek nie używaj boolpropa i tyle
#DiamondPink#
06.07.2008, 13:53
albo usuń simy i zainstaluj jeszcze raz
Hermione
06.07.2008, 14:00
No ale wtedy szkoda wszystkich rzeczy jekie sie zrobilo.....
mnie kiedys zniknela limuzyna i 1 NPC i zainstalowalam TS2 i wszystkie dodatki ktore mam(wszystkie oprocz IKEA Akcesoria:))i znowu ten sam problem.....zalowalam,ze tak zrobilam....Ale czasami trzeba....lepiej unikac instalacji od nowa(w calosci instalowalam 6 razy w tym 3 instalacje od nowa z kasowaniem dodatkow!:O)
Dla wszystkich ktorzy maja ten sam problem z cyferkami:
Sprobujcie nie korzystac z kodu boolProp testingCheatsenabled true badz zrobic false zamiast true!
Jak nie zadziala,to uruchomcie gre ponownie....
Moge o tym poszukac w www jak chcecie!
Jakbyś zauważyła to Rocket jest moderatorem Forum i może robić co zechce, a taka jak ty nie może jej rozkazywać...UFFF Ale się nawyprudokowałam...Hehe xd.
nie moge robić czego chce, ale mogę do woli pouczać i banować osoby lamiące regulamin.
zamykam temat, bo offtop się zrobił.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.