Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gdzie ten folder?

Koornela
05.07.2008, 09:38
Komputer znowu się popsuł i dałam do naprawy...Tam musieli usunąć wszystkie pliki i instaluje,a tam...Wszystko wyszyszczone. A najgorzej to nie ma folderu Download. Istnieje jakiś sposób, żeby go mieć ja pamiętam, że trzeba dodatki wgrać na pulpit czy coś... No i prosiłabym o taką instrukcję z góry dziękuje,.

Mamełe
05.07.2008, 09:59
Żeby pojawił sie folder Downloads, to wystarczy uruchomić warsztat.

Ale on będzie pusty. Nie będzie w nim już twoich dodatków, kóre sobie wcześniej sciągnęłaś. Przerzucać mozna sobie na pulpit, ale przed wyczyszczeniem wszystkiego. Teraz juz za późno. Trzeba było sobie nagrać ten folder na płyte lub jakis inny nosnik danych.
Może też w serwisie ci gdzies to przeniesli w inne miejsce. Spróbuj wyszukać ten folder, ale jesli nie, to musisz wszystko robić od nowa

Neillé
05.07.2008, 12:25
Żeby pojawił sie folder Downloads, to wystarczy uruchomić warsztat.
... albo też samemu stworzyć sobie ten folder w odpowiednim
miejscu (czyli Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2) klikając
prawym przyciskiem myszy -> Nowy -> Folder -> no i nadajesz
nazwę Downloads.
Tylko, że ten tez oczywiście będzie pusty.

Koornela
05.07.2008, 12:41
zrobiłam tak jak Neillé no i mam już dodatki. Tylko,że musze wszystko od nowa ściągać

Mamełe kolesie usunęli dosłownie wszystko.

Dzięki Neville

Neillé
05.07.2008, 15:50
Dzięki Neville
Chodzi o mnie? Bo na forum jest Neville, ale ja
jestem Neillé bez v ^^
Jak tak to nie ma za co =)

fortuna94
06.07.2008, 12:17
Jeśli nie chcesz sciągać wszystkich dodatków z neta możesz spróbować użyć tych programów:
http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=14373
http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=4993
Powodzenia :)

Blackburn
06.07.2008, 19:36
Jesli miala formata to zaden program jej nie pomoze

fortuna94
08.07.2008, 06:31
Jesli miala formata to zaden program jej nie pomoze" Dane na sformatowanym dysku istnieją dalej choć są nieosiągalne. Format bowiem nie usuwa danych fizycznie tylko kasuje mapę dostępu do plików (FAT / NTFS) - zaznaczając, że ten obszar został już zwolniony do innych celów (zapis nowych danych). Dlatego zaraz po sformatowaniu dysku jest możliwe odtworzenie danych " <- cytat ze strony searchengines.pl

Bez problemu odzyska dane jak użyje odpowiedniego programu :P