Zobacz pełną wersję : Przytulny starter dla jednego Sima [BRAK ZDJĘĆ]
Blackburn
06.07.2008, 15:34
http://i61.************/wb8k00.gif
Ładny domek, ale dałabym inne łuki (nie te brązowe, bo jakoś nie pasują; lepsze byłyby białe)
10/10
Bryła nawet mi się spodobała, tylko okna... nie pasują do całości.
Ogródek mimo, że mało roślin jest taki przytulny. Nie zmienia to jednak faktu, że przydałoby się więcej kwiatów, krzewów i chociaż jakaś ścieżka.
Jadalnia wydaje się pusta, przydałby się jakiś dywan i może inne fotele.
Kuchnia jest zdecydowanie najładniejszym pokojem w całym domu :)
W salonie mimo jasnych kolorów jest ciemno. Odniosłam wrażenie, że nie ma właściwie miejsca do poruszania się no i ściany coś mi nie pasują.
Łazienka jest nawet w porządku gdyby nie ten obraz nad kibelkiem.
W sypialni nie pasuje oświetlenie, to coś nad kanapą (chyba), wygląda strasznie tandetnie i dodatkowo w ogóle nie pasuje.
Na razie bez oceny liczbowej.
Blackburn
06.07.2008, 16:23
Jadalnia wydaje się pusta, przydałby się jakiś dywan i może inne fotele
Hmm nie lubie jak jest wszedzie nawalone .
W salonie mimo jasnych kolorów jest ciemno. Odniosłam wrażenie, że nie ma właściwie miejsca do poruszania się no i ściany coś mi nie pasują.
Uwierz mi w saloniej jest gdzie sie poruszac , a na scianach jest zawieszone 4 jasno swiecace lampki. Lepiej podjasnij troszke monitor :P
W sypialni nie pasuje oświetlenie, to coś nad kanapą (chyba), wygląda strasznie tandetnie i dodatkowo w ogóle nie pasuje.
Lól . To cos nad kanapa to zegar .
Ale dzieki za rady :)
Nie no bryła mi się podoba ogrod może być chociaż nie zachwyca a w srodku bardzo mi się podoba.
9.5/10
Trudno uwierzyc że to starter... bryła całkiem niezła i środek też mimo że jest w nim troszkę ciemno. 8/10
Fiorella
06.07.2008, 19:04
Bardzo ładny dom, tylko co do tych łuków to zgadzan się z Liv - lepsze by były białe. Ocena: 9,5/10
Starter to dom, który można zbudować dysponując środkami początkowymi, które otrzymujemy po stworzeniu rodziny, tj. 20 000 simoleanów więc jesli to jest starter to ja mieszkam na marsie...
Blackburn
06.07.2008, 19:22
Starter to dom, który można zbudować dysponując środkami początkowymi, które otrzymujemy po stworzeniu rodziny, tj. 20 000 simoleanów więc jesli to jest starter to ja mieszkam na marsie...
Dom kosztuje 21.182 wiec 1.182 simoleanow chyba nie robi roznicy ?
Domek jest bardzo ładny i gustowny,nie mam się do czego przyczepić,ale zbudowanie startera meblami z netu to nie sztuka-są one zwykle bardzo tanie. :P
Nikol112
06.07.2008, 19:55
Ten DOM jest cudowny !!!! w skali od 1-10 to 11/10 !!!
bardzo mi sie podoba jest super 10/10
Aj strasznie wielgaśny...
Fajne wnętrze, ale bryła wg mnie fatalnie duża :)
ocenka 7/10
I za bardzo się odcina trawa od trawy z otoczenia.
Aleksandra
06.07.2008, 23:35
Są w nim moje ulubione kolory. W salonie czuć fajny nastrój, taki do wypoczynku. Jadalnia- dla mnie bomba! Troszke nie podchodzi mi sypialnia:) Ogólnie bardzo mi się podoba, jest przestronnie i sympatycznie. 9/10
Tak, jak na starter (który i tak nie jest starterem) jst zdecydowanie za duży.
Chociaż, ocenię go normalnie. Bryła mi się podoba, jest taka w sam raz. Nie ma ogródka, a mogłeś go zrobić tylko że wtedy w temacie napisać "Przytulny domek dla jednego Sima" i by było.
W środku w niektórych pokojach jest trochę za ciemno np. w kuchni. W przedpokoju nie pasuje mi ten szary, ogromny obraz. Reszta pokoi jest w miarę ;).
Ocena: 8/10
Wielebny
07.07.2008, 10:32
Aż mi trudno uwierzyć że to starter .
Dom bardzo ładny bryła i wnętrze .
Wszystko dobrze dopasowane zarówno kolorystycznie jak i w umeblowaniu.
Ocena 10\10
Elastyna
07.07.2008, 15:19
Bardoz łądny domek, ale jeśli to jest starter to ja jestem Święta Petronela ; D
9/10
ewelka92
14.07.2008, 20:52
rzeczywiście na starter nie wygląda ale pozatym chyba nie można się do niczego przyczepić, bardzo podoba mi się jak dobrane są kolory wnętrza, daje 10/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.