Zobacz pełną wersję : Nie moge zainstalować simsów bo cos z nośnikiem mam
Pomocy moje simsy nie dzialaja.Mam the sims 2 4 pory roku.Chcialam sobie je zainstalować chodź je wczesniej pozyczalam.Ale jak czyszcze to i tak mam malo procent np po pierwszym czyszczeniu 18 po drugim 28 po 3 48 a potem znow 18 i dalam sobie spokuj.HELP ME PLEASE !!!!!!!
Po pierwsze: staraj się nie pisać posta pod swoim postem, tylko używaj opcji Edytuj.
Po drugie: nie rozmawiamy tu o piratach :)
A po trzecie: jeśli płyta jest porysowana, to nic nie zdziałasz. Poszukaj po innych forach, na których są podfora o pirackich simach, jak je w inny sposób zainstalować.
Tyle mogę Ci doradzić.
To nie jest pirat tylko normalna gra orginalna.
Nie wiem jak sie tu pisze przeciez czlowiek uczy sie na bledach ;)
I dzieki napewno twoja odpowiedz mi sie przyda ;)
Guanabanana
08.07.2008, 10:36
Jeśli masz możliwość to sprawdź czy gra instaluje się na innym komputerze. Czy widać na powierzchni jakieś większe rysy?
Nie, ale nośnik jest popsuty.Jeśli nośnik jest popsuty to już moge pożegnać się z the sims 2 cztery pory roku ?
olka1945
09.07.2008, 09:34
moim zadaniem tak
Jeżeli płyta jest popsuta, to pozostaje ci jej wymiana w EA. Najlepiej zadzwoń do pomocy technicznej (telefon w instrukcji lub na stronie www.ea.pl) i oni ci powiedzą co masz zrobić.
Jeżeli płyta jest popsuta, to pozostaje ci jej wymiana w EA. Najlepiej zadzwoń do pomocy technicznej (telefon w instrukcji lub na stronie www.ea.pl) i oni ci powiedzą co masz zrobić.
ale ja ja mam dluzej niz 90 dni i to nie ich wina ale kolegi
to niech ci kolega odkupi grę
Wiecie co? Zainstalowały się. Dz za dobre chęci.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.