Zobacz pełną wersję : Problem :/
Lilith89
08.07.2008, 08:39
Mam duży problem z grą, niedawno ja kupiłam i teraz jak już zainstaluje zwykłe simsy 2 to po wejsciu do domu nie moge kupowac mebli. pojawia sie tylko trzymajaca je raczka a mebla nie ma :/
olka1945
08.07.2008, 08:44
a masz orginał
Lilith - polecam zainstalowanie "łatki" do gry :D, która zaktualizuje grę i naprawi dużo błędów...
Łatki (Patche znajdziesz na stronie www.thesims2.com w help > patches :D
Lilith89
08.07.2008, 10:55
Tak, orginał.
Ściagnelam patch ale tez nie pomogl. To chyba jest jakis blad systemu a nie gry.
Teraz jeszcze zanim wejde do domu zmienia mi sie kursor myszki na dwubiegunowy :/
Iminashi
08.07.2008, 10:58
a co z trybem budowania?
tez tylko kursir czy tam nawet kursora nie ma?
Może spróbój odinstalować i zainstalować jeszcze raz. czasami pomaga.
Nie chcę Cię naprawde osądzać ale jak grałam u mojego kolegi w dwójkę nieoryginał to tez tak miał ale nie z meblami tylko z budowaniem dachu,ścian,podłogi...
a jesli to jest na 100% oryginał to poprostu złóż reklamacje.wadliwa gra ;/
P.S.:czy ta płytka jest porysowana?
może odinstaluj cursor xp ;ppp nie wiem w czym by to miało pomóc ale ok ; )
Guanabanana
08.07.2008, 12:47
Nie chcę Cię naprawde osądzać ale jak grałam u mojego kolegi w dwójkę nieoryginał to tez tak miał ale nie z meblami tylko z budowaniem dachu,ścian,podłogi...
Jest różnica między trybem kupowania, a budowania. Wersje pirackie zawierają ten błąd i rzeczywiście budować się nie da. To znaczy da się jeśli ktoś zna sposób :P
Nie spotkałam się z niemożnością kupowania. To chyba jakiś błąd gry. Dzieje się tak na wszystkich parcelach? Może zainstalowałaś jakieś przedmioty z internetu? Przetrzyj płytkę i spróbuj zainstalować grę ponownie. Jeśli możesz sprawdź czy gra działa poprawnie na innym komputerze.
Jeśli nic nie pomoże, złóż reklamację.
Lilith89
08.07.2008, 14:03
Obawiam sie ze zostaje mi tylko reklamacja :/ plyta jest czysta, a gra kupiona kilka dni temu :/ w trybie budowania tez pojawia sie tylko kursor, a jak przelaczam w tryb zycia to nawet kursorka nie ma :/
Iminashi
09.07.2008, 10:04
heh, Tiunivell moderatorem i juz czysci forum ^^
a do tematu- ja nigdy nie wierzzyłam grom z Allegro, jakoś tak nie mam do nich przekonania. już bardzie jakiś sklep internetowy z grami. mozna zlozyc reklamacje na Allegro??
Tiunivell
09.07.2008, 10:24
Porządek musi być :D
Można złożyć oczywiście reklamację na allegro do sprzedającego, ew. w razie kłopotów z nim pisać do allegro (sama miałam kiedyś problem i serwis mają bardzo dobry). Zawsze można kupić grę z merlina :)
Iminashi
09.07.2008, 10:28
dzięki :)
tak właśnie się zastanawiałam,czy kupić niepewną grę dla oszczędzania kilku groszy i kupić z Allegro, czy może ruszyć tyłek do Empiku :D
Wow, chyba jednak zachciało mi się trochę kondycję poćwiczyć...
Koornela
10.07.2008, 14:06
nazwa tematu bezsensu
Po co piszesz?? I tylko posty nabijasz??
Co do tematu ja polecam merlin.pl kupywałam tam wiele rzeczy... Naprawdę dobry serwis
na Allegro też jest dobrze tylko nie u wszystkich użytkowników.Jeśli sprzedał bardzo dużo rzeczy i ma same pozytywy i zero negatywów to mozesz smiało kupić gre u tego uzytkownika na allegro :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.