Zobacz pełną wersję : Dziwne Bella u Ćwirów
Właśnie włączam sobie grę the sims 2 i wchodze do ćwirów a tam jest jakiś człowiek jakby mgła ale jak się na niego najechało to pisało bella a o to scren
http://img208.imageshack.us/img208/4372/bellamp5.jpg zaznaczylem pedzlem przypatrzcie sie dokładnie.I tak chodziła po domu i dziwnie sie zachowywała wobec morimetra plaskała go po twarzy i nad jej głową były obłoki głów sióstr kaliente.
olka1945
09.07.2008, 16:28
przeciesz to duch jest
Tak ale Belli nie ma w posiadłosci ćwirów i jej grobu też nie ma więc jak mogła być ? po prostu była jak zalogowałem dom
ja na tym screenie prawie nic nie widze. nie masz lepszego? a czy nie jest tak, że jak się najeżdża na ducha kursorem to wyświetla się imię i nazwisko a nie same imię?
Guanabanana
09.07.2008, 22:23
Mnie to wygląda na fake i gdzie nazwisko? No i nie ta czcionka... i widać nierówne wcięcia wokół postaci. Simka wycięta (nieumiejętnie) z jakiegoś zdjęcia.
Ktoś tu się bawił photoshopem albo innym programem graficznym z marnym rezultatem.
Może i fake, ale jest napisane "Bella" a nie "Bela".
Ale ona jako duch się pojawiła w domu Ćwirów !!!!! mogę wam dać lepsZy scren
Chryzantem Złocisty
11.07.2008, 15:45
bella nie ma białego ubrania,tylko czerwoną sukienkę bez ramiączek.
może to jakiś bug ? albo błąd gry
1.Tak jak napisał Chryzantemek (;)) Bella nie miała białego ubranie tylko czerwoną sukienke bez ramiączek.
2.Jak się najedzie na sima kursorem to widać imie i nazwisko a nie samo imię.
Tak więc jest to zrobione jakimś programem graficznym np. Adobe Photoshop
zobaczcie ja tez tak mialam dzisiaj z dwoma simami jak gralam w milowie na studiach, oto jeden z nich:
http://img142.imageshack.us/img142/3362/snapshotd586644d5586648jl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/3362/snapshotd586644d5586648jl8.764409fccd.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=142&i=snapshotd586644d5586648jl8.jpg)
potem jak poszedl wziac prysznic to byl juz normalny, no i od czego to?
Alicja008
15.07.2008, 20:49
A na tym pierwszym zdjęciu co dał je Spiker to do tego nie widać kursora. jak mógł najechać na sima, żeby było imię jego wyświetlone i zrobić screen gdzie kursora nie ma? ;/ po prostu: albo najeżdża sie kursorem i widać imię albo imię jest dorysowane w paincie.
aLE SKORO edytce nie działa to dowód że i mnie nie działa.
Edytce działa inny sim niż Bella, a z resztą tamten to autentyczny duch, a twój to wycinek z AP.
Lipstick
17.07.2008, 19:16
jeny.........
ale wy dajecie się nabrać tamta niby "bella" jest wycięta i wklejona w photoshopie a ten ziom powyżej to duch
edzia tutaj kłamie za pomocem kodu zrobiła żeby sim był przezroczyty i może nim normalnie sterować każdy tam umie
Spiker nie koloryzuj, bo Twoja sygnatura sama się prosi o bana...
jeny.........
ale wy dajecie się nabrać tamta niby "bella" jest wycięta i wklejona w photoshopie a ten ziom powyżej to duch
edzia tutaj kłamie za pomocem kodu zrobiła żeby sim był przezroczyty i może nim normalnie sterować każdy tam umie
Ty chyba zwariowalas jak ja moge nim sterowac jak to nie moj sim, tylko stworzony przez gre. Ja gralam moja simka na uczelni, a ten sim byl jej spollokatorem. To nie zadna sztuczka, zrobilo mi sie tak z dwoma simami, ale jak wzieli prysznic to byli juz normalni. nie przesadzaj.
Moze to skutki uboczne boolpropa... bo uzywam go czesto. Moj sim to nie duch, tylko normalny sim.
Ty chyba zwariowalas jak ja moge nim sterowac jak to nie moj sim, tylko stworzony przez gre. Ja gralam moja simka na uczelni, a ten sim byl jej spollokatorem. To nie zadna sztuczka, zrobilo mi sie tak z dwoma simami, ale jak wzieli prysznic to byli juz normalni. nie przesadzaj.
Moze to skutki uboczne boolpropa... bo uzywam go czesto. Moj sim to nie duch, tylko normalny sim.
Edytko spokojnie, to nie żaden błąd. Po prostu na studiach czasem się tak dzieje. Simy nałykały się jakiś specyfików na wykładach i dlatego są przezroczyste. Nawet naszemu simowi się to może przytrafić :)
xaska007x
18.07.2008, 08:54
Edytko spokojnie, to nie żaden błąd. Po prostu na studiach czasem się tak dzieje. Simy nałykały się jakiś specyfików na wykładach i dlatego są przezroczyste. Nawet naszemu simowi się to może przytrafić :)
dokładnie... nieraz już tak miałam z simami, ale po jakimś czasie były już 'normalne' ;)
Lipstick
18.07.2008, 10:44
edzia sama zwariowałaś no to go przyłączyłaś do rodziny kazałaś mu coś zrobić wziełaś na swoją simkę zrobiłaś mu zdjęcia a teraz się cieszysz ?!
edzia sama zwariowałaś no to go przyłączyłaś do rodziny kazałaś mu coś zrobić wziełaś na swoją simkę zrobiłaś mu zdjęcia a teraz się cieszysz ?!
Uspokój się! Zostało już wyjaśnione, że na studiach Simy czasami wracają z zajęć przeźroczyste. To normalne, i nie ma tu żadnego oszustwa.
Gdyby ktoś chciał oszukiwać, to wystarczyło by przejąć nad nim kontrolę boolpropem(nie trzeba przyłączać do rodziny), nawet nie trzeba przełączać Sima na innego, wystarczy wpisać kod na zniknięcie kryształu nad głową. Widzisz Lipstick? Jest tyle sposobów na fake'owanie... wszędzie dookoła jest spisek! :P
ale ty masz fantazje Lipstick . a ja naprawde nie uzywalam zadnego kodu, bo niby po co mialabym to robic. dodalam to zdjecie bo myslalam, ze to wina boolpropa bo wczesniej nigdy tego nie mialam.
I Lipstick przestan bo glupoty wymyslasz i co tak sie na mnie uwzielas? I przestan w innych postach mnie obrazac.
moze to duch belli?czy na pewno nie ma grobu?
Panda, nie, nie ma grobu, bo Bella zniknęła, a nie umarła - z resztą w drzewie genealogicznym wyświetla się jako żywa.
Madelaine
21.07.2008, 20:48
Hmm to dziwne bo przecież Bella nie miała białego ubrania tylko czerwoną sukienkę!! I jak najedziesz kursorem na sima to pisze IMIĘ I NAZWISKO! A nie samo imię
Ja po prostu myśle że zrobiłeś simkę na wzór Belli i zrobiłeś fotomontaż w Adobie Photoshop.
Ta, zgadzam się, że to jeden wielki fotomontaż... :] Żałosne i śmieszne.
baranek yellow
22.07.2008, 10:15
Jak się dobrze przyjrzeć można zobaczyć ze jej włosy nie przypominają żadnych z Maxisowskich a jej ubranie wygląda na piżamę. Czy ona w końcu zniknęła? Jeśli tak, miałem podobną sytuację
Madelaine
23.07.2008, 14:21
Mam tak jak Edyta też czesto jak jakieś tam simy wracają z wykładów są duchami ale można z nimi gadać i wszystko. Jak wezmą np. prysznic przechodzi im i są normalni , trochę to mnie wkurza ale nie wiem co mam z tym zrobić :(
Koornela
23.07.2008, 16:13
O... Ja ludzie. Spiker to Patryk100, a raczej jego drugie konto. Nie znacie Patryk100... Taki śmieszek. Co do Belli zgadzam się z poprzednikami... Chociaż fryzurka jest maxisowska, Ciekawe jaką Bella miała piżdżamę?
Nataliaa12
23.07.2008, 20:07
A może zrobił to boolPropem ? Przywrócił Belle i ubrał ją w piżamkę. A potem mu się wyświetliło że umarła na innej parceli i tak powoli znikała i zdążył zrobić screen.
wtedy by Pisało Bella Ćwir.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.