Zobacz pełną wersję : Simy by edzia114
edzia114
09.07.2008, 19:17
To moja pierwsza simka na tym forum, robiona na konkurs, lecz postanowiłam ją tu wstawić. Niedługo dodam inne simy. Proszę o szczere oceny.
Nicole:
http://i37.************/k0t3c5.jpg
Nicole, hmm... tak szczerze? To nie wiem co zmieniłaś. Przesadziłas troszke z makijażem. I do tego te czarne brwi...
Ale czekam na kolejne simki ^^ Pozdrawiam.
lada, ale kolor ust mi sie nie podoba
wiele nie zmieniłaś, sam maksis do tego jeszcze te oczy jakby była kosmitką, no i za ostry makijaż
Bez oceny, bo maksisa nie oceniam.
edzia114
10.07.2008, 18:44
Dziś trochę pobawiłam się w warsztacie. O to efekt:
Alison:
http://i35.************/10ictco.jpg
Alison, nie podoba mi się, już tłumaczę czemu. Oczy, takie jakieś, hmm...dziwne? Gdybyś zmieniła tęczówki, było by naprawdę fajnie ^^ Pościągaj sobie jakieś inne oczy, choć oczywiście nie musisz. Szminka mi się nie podoba. Fotki z gry lepiej wyglądaja ;D
Ale widać, ze robisz już jakieś postępy, pozdrawiam i czekam na nowe simy.
Btw, zapraszam do mnie ^^
Oczy są dziwne, chociaż nie wiem czemu. Wyglądają podobnie do maxisowych. Błyszczyk również nie bardzo mi się podoba. Mogłabyś dać jej też jaśniejsze brwi, ale simka nie jest aż taka zła :)
nie podoba mi się, wygląda jak plastikowa podróbka barbie, mam nadzieję że nie obraziłaś się ale mi w niej nie pasuje dosłownie wszystko, a szczególnie oczy
Chcesz robić bardziej realistyczne simy? Ściągnij lepsze, bardziej realistyczne skiny, oczy, brwi, makijaże. To bardzo pomoże. W dziale 'Gdzie mogę to znaleźć' było dużo takich tematów, poszukaj tam. Na pewno cos ciekawego znajdziesz ^^
Obydwie są ohydne!!!! 0/10 za OBIE!
Pierwsza - maxisowa.
Druga - czy jej przodkowie mieli coś wspólnego z UFO? ;P
Nie podobają mi się. Musisz jeszcze poćwiczyć, wtedy będzie w porządku! ;]
edzia114
22.07.2008, 20:53
Dzięki za oceni. I Pameli dziękuję za radę. ;]
Teraz simka:
Emma
http://i37.************/1zocadc.jpg
nie podoba mi się, ma za duży nos, za długie i wąskie usta, zbyt wysoko osadzone brwi (na dodatek za cienkie), dziwny kształt twarzy 3/10
Bardzo podoba mi się Nicole - taka zwyczajna dziewczyna z sąsiedztwa: urocza, przyjacielska :)
Alison - jest całkiem spoko, ale niepodoba mi się jej mina nastolatki, która uważa się za niewiadomo kogo ;)
A Emma - na początku nie spodobała mi się... ale po przyjrzeniu się jej lepiej stwierdziłam, że te "dziwczne" usta i nos mają swój urok :)
Pozdrawiam
Koornela
28.07.2008, 15:24
bjork ha ha^^miła dziewczyna z sąsiedztcwa. Dobre!
Co do simek.
I simka-maxi maxis maxis uuuuuu.... 3/10 za makijarz i ubranko
II simka...- Czy to jest jakaś przeróbka BRTATZ? 2/10
III simka- chyba najgorsza... 1/10
Simka_98
28.07.2008, 20:21
Nicole- Sam Maxis i troszkę simki 2,5/10
Alison- Te oczy 4/10
Emma- KOSZMAR 1/10
No sama lepszych nie robię ale oceń moje!
octavessens
19.08.2008, 12:04
imho wszystkie są okropne - wyglądają strasznie i naprawde nie są w ogóle ładne ;/
blakistoni
19.08.2008, 13:51
1 simka - najładniejsza,delikatna,urocza..ale maxis 8/10
2 simka - nie jest najgorzej,ma coś nie tak z oczami i nosem,ma taką zdziwioną minę..7/10
3 simka ma ładne włosy,to jest jedyne co mi się w niej podoba..ma taką dziwną twarz..pociągłą jakby? 7/10
No nie jest żle!Pracuj dalej - efekt czyni mistrza :)
EDIT
@down - mi też xD
Pani_Snejp
19.08.2008, 14:43
3 niezwykle przypomina mi Jolantę Rutowicz xD
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.