PDA

Zobacz pełną wersję : Dom "Na skrzyżowaniu" [BRAK ZDJĘĆ]

Vil
10.07.2008, 12:01
Hej:)
Pierwszy dom na forum, mam nadzieję, że zrobi pozytywne wrażenie :D
Przepraszam za rozmiar zdjęć, ale niestety Simsy mam na laptopie i teoretycznie nie powinnam nawet móc ich uruchomić przy mojej karcie graficznej, więc to max, co mogłam zrobić^^

Biuro nieruchomości "Waniliowe Marzenia" prezentuje posiadłość "Na Skrzyżowaniu". Może być Twoja!

[i]Dziękujemy za wędrówkę po posiadłości "Na Skrzyżowaniu", zachęcamy do komentowania i zakupu

:D

Björk
10.07.2008, 12:05
Bardzo fajny pomysł i wykonanie :)
Widać, że się przyłożyłaś :)
Bryła mi się podoba...
Jedyne zastrzeżenie to zdjęcia z kratkami z trybu budowania!!!!
NIECIERPIĘ ICH :)

Ocena 10/10 - bo nie przeszkadzają podziwiać piękna Twojej chałupy :)

Souris
10.07.2008, 12:38
A mi się bryła nie podoba, musi być jakiś złośliwiec na forum i trafiło na mnie :) żarcik mówię co myślę. Właściwie to sama w sobie ładna tylko okna, no po prostu nie pasują, plusy za dach, w prostych domkach idealnie tak pasuje.

Kolejny ogród właściwie bez krzaków, ja robię ich za dużo inni za mało... ehh nie da się dogodzić. Dodatkowo wygląda pusto...

Jedziemy dalej z oceną, pokój na pierwszym zdjęciu wygląda dosyć nieciekawie, taki szary i pusty bez roślin...mowa o tym wgłębieniu bowiem na każdym innym zdjęciu prezentuje się dosyć ciekawie.

W kuchni... okna, ściany, podłogi nie pasują, za mało kwiatów i ozdób.

Na piętrze nie ma podłogi? Ach.. nie ważne dalej w pokojach i tak jest tylko ładniej...

Sypialnia i łazienka - śliczne.

Ogród zimowy jest zdecydowanie najpiękniejszy za niego 11/10, pierwszy taki pomysł na forum widzę.

Rady moje są takie
- popraw jakoś zdjęć
-rób je z punktu rodziny f1

Ocena 7/10 jak na pierwszy dom - świetnie, nigdy takiej oceny jeszcze nie dałam chyba za pierwszy dom.

Edytka
10.07.2008, 14:34
ladny, podoba mi sie bardzo 10/10

Nordin
10.07.2008, 15:08
Mnie się podoba wszystko po za tym czymś w fundamentach. Dolna część salonu tak to się nazywa? Nie trafia do mnie przesłanie tego dzieła. Baardzo podoba mi się łazienka w brązach i ogród zimowy. :) 7/10

Aleksandra
10.07.2008, 15:18
Witaj
Podoba mi się choć na mój gust za dużo dodatków, no ale jak kto lubi:) Wszystko jest ładnie dobrane. Sypialnia mi się najbardziej podoba:) 8/10
Pozdrawiam:)

shizeR
10.07.2008, 18:42
łaaaaaaał bardzo ładny jak na pierwszy dom 10/10

Marian...
10.07.2008, 20:49
Mnie się tak średnio podoba. Wg mnie parter to niewypał, podobnie bryła. Podoba mi się natomiast piętro, a w szczególności łazienka całkiem w moim stylu, wspaniała i za ną samą 11/10 (z chęcią dowiedziałbym się jeszcze skąd masz te piękne ściany... tak na marginesie).

Ten ogród zimowy też fajny.

Ogółem: 7/10

Wielebny
11.07.2008, 08:19
Bryła domu nie za bardzo mi odpowiada ale jej kolorystyka jak najbardziej .
Ogród może być choć ja bym dał trochę więcej roślinności .
Wnętrze całkiem ładne choć niektóre dobrania kolorów mi się nie podobają .
Jak na pierwszy dom może być czekam na kolejne prace w twoim wykonaniu .
Ocena 7.5\10

treys
11.07.2008, 08:34
no ogród zimowy extra! cały dom fajny nawet tylko trochę za duży no i nie podoba mi się kolor farby na zewnątrz. ale dam 8/10 bo bardzo ładnie urządzony jest. :)

asiolek
11.07.2008, 14:37
całkiem fajny domek ;p 7,5/10