Zobacz pełną wersję : Dom IL TH [BRAK ZDJĘĆ]
magda_kaulitz
10.07.2008, 16:34
http://i61.************/wb8k00.gif
Moim zdaniem ten dom jest za duży, bryła także nieciekawa. Ogrodu praktycznie nie ma, nawet jednego drzewka. Bardzo ale to bardzo nie podoba mi sie sypialnia. Aż ciśnie się na usta ( a właściwie na klawiaturę ;) ), że zbyt duża ilość dodatków z neta szkodzi. Nie wiem, dla mnie to jest mało punktów. jakieś 4/10 P.S. Fotki są trochę słabej jakości, zmieniłaś ustawienia?
porównuję domy... i widzę niezłą poprawę. ale proszę cię popraw jakość zdjęć bo one strasznie psują nawet niewadomo jak piękny dom! serio. a dom od zewnątrz ponury...ten kolor... i nie rób takich wielkich dachów! jedyne pomieszczenie które jakoś nawet ładne to łazienka tylko kolor podłogi mógłby być biały. w tej sypialni za żadne grzechy bym nie zasnęła. moim zdaniem sypialnie powinny być najbardziej przytulnym pokojem w domu. kuchnia taka se. a w gabinecie te 4 identyczne szafki wyglądają okropnie i jeszcze zrobiłaś akurat im fotkę.
Ocenka: 3,5/10 jest nieźle nie zniechęcaj się! :)
Aleksandra
10.07.2008, 17:36
Przykro mi nie podoba mi sie wogóle, nie wiem czy miał być mroczny, smutny czy ponury... Tylko gabinet jest jasny ale tez nie ładny...
Może spórbuj jakiś bardziej kolorowych domów, nie dla Tokio Hotel.... Nie wiem,uzywaj żółtego, pomarańczu, zieleni, postaraj się łączyc dodatki z głową:)
a więc lecę po kolei.
Bryła - nieciekawa zero pomysłu,za duży dach.
'Hall'-brak koloru,zero ozdób
Salon-ta czerwień mnie przeraża i to Tv koło drzwi..
Łazienka dla gości-pusto,pusto,pusto.
Łazienka dla gospodyni ;) - już ładniej.
Sypialnia-porażka. -.-''
Gabinet-troszczkę lepiej ale po co nawaliłaś tych szafek ?
ogólna ocena 2,5/10
widać poprawę.
ale musisz się postarać..
czy ty w ogóle się przejmujesz naszymi opiniami!!
bryła - koszmar, za duży dach, obrzydliwe kolory i te straszliwe, wielkie okna!! już ja robię lepsze domy...dodatkowo ta bryła to ZWYKŁY kwadrat!
ogród - no właśnie czy nie pisałam, że ma być więcej roślin i drzew? PISAŁAM, a ty nic, jest ich wręcz jeszcze mniej niż w poprzednim domu, uwierz mi że trochę się znam.
łazienka dla gości - nienawidzę tego brzydkiego lustra, szczególnie ono nie pasuje oraz ściany, zamiast których powinny być kafelki (tylko nie te maksisowe niebieskie), no i nie ma kwiatów ani rzadnych ozdób oprócz "tego czegoś" na szafce.
sypialnia - fuuuj (wiem, że nie pochwalacie takiej opinii ale musiałam), nic a nic do siebie nie pasuje, meble, ściany podłogi, za mało kwiatów...
gabinet - o Boże, co to ma być? na pewno gabinet? te poukładane szafki obok siebie wyglądają jak... eh bez porównania gorzej niż cokolwiek, tyle mam do powiedzenia, oczywiście nie ma żadnych ozdób ani kwiatów, ale jak widzę to u ciebie standard.
kuchnia z jadalnią - za ciemne kolory, niepasujące ściany, za mało ozdób, szkoda gadać...
ocena 1/10
niepodoba mi się bryła za wielki dach a co dopiero w wewnątrz...
FakeYourDeath
10.07.2008, 18:40
Robisz wielkie postępy ;]
5/10 ^^
Marian...
10.07.2008, 21:04
Nieciekawe... bryła- jak stodoła
salon- jakby pod ten wiatrak puszkę z czerwoną farbą podstawili...
łazienka1-nic tam nie ma
łazienka2- też prawie nic
kuchnia- nie najgorsza, fajny pomysł z tą cegłą, choć jest jej trochę zbyt dużo
sypialnia- gorzej kolorów to się dobrać nie dało
gabinet- ugh... co to za rzędy identycznych szafek?
ogólem - 2,5/10
Twój dom "Muszelka" jest o wiele ładniejszy
Wielebny
11.07.2008, 08:16
To już twój piąty dom na forum a jest tylko trochę lepszy od pierwszego robisz małe kroki na przód .
Bryła domu nie jest wcale duża tylko powiększa ją ten szpiczasty dach zmień go albo za pomocą kodu do zmiany nachylenia dachu lub usuń go i daj płaski .
Ogród
W ogrodzie z tego co widzę jest są tylko 3 rośliny i to jeszcze bardziej pasujące
do wnętrza domu niż do ogrodu .
Wnętrze
Nie za ładnie okropne kolory panują w twoim domu przykładowo w sypialni gdzie chyba gorszego zestawu barw chyba już się nie dało dobrać .
Salon ba zbyt jednolite kolory podłoga czerwona , ściany czerwone . większość mebli czerwona .
Ocena 3\10
ojojojojoj... wydaje mi się że twój poprzedni domek był już lepszy :/ Sypialnia to totalna masakra, takie wzory i kolory że można dostać oczopląsu ;p Czemu salon jest tak mało kolorowy ?? cały czerwony, żadnego mebelka ani ozdoby w innym nawet odcieniu. Czemu w gabinecie jest tak dużo identycznych półek?? Kuchnia nie jest najgorsza choć ciemna. Ogród?? Moim zdaniem tu nie ma ogrodu. Wydaje mi się że nie czytasz w ogóle komentarzy albo totalnie się nimi nie przejmujesz bo wiele osób daje ci dobre rady a ty nadal robisz te same błędy co w pierwszym domku...
rasmusek99
11.07.2008, 16:57
Dom jak dom. Nie a tak na serio to mi foty nie chodzą...:)
maniakwiatek
12.07.2008, 17:06
photobucket, photobucket.... HA, HA, HA nie widzę zdjęc.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.