Zobacz pełną wersję : co jest z tym downloadem??
fajniutka
11.07.2008, 10:48
Pobrałam różne fryzury ze strony www.xsims.com byly fryzury i jedna para kolczykow. gdy weszlam by zagrac w simsy byly tylko kolczyki, po fryzurach ani sladu. dlaczego tak sie stalo??
fajniutka
11.07.2008, 10:54
jak bylo zdjecie jakiejs fryzury to kliknelam na nia i pokazalo mi sie okienko pobierania. zapisalam to w programie downloads w moje dokumenty. tak samo bylo z kolczykami. tylko kolczyki sa w grze a fryzury nie:(:(:(
haughton
11.07.2008, 10:58
Musisz pobrać meshe do fryzur, tzn. klikać na te zdjęcia, na których jest napis "mesh" i równiez wypakować je do folderu "Downloads" - bez nich bowiem fryzury nie pojawią się w grze.
fajniutka
11.07.2008, 11:02
no to dlaczego kolczyki pojawily sie??
haughton
11.07.2008, 11:04
Bo mają załączone meshe w każdym pliku. :)
fajniutka
11.07.2008, 11:26
zrobilam to i fryzur nie ma:((
chyba jeszcze musisz ściągnąć recolory, czyli ogólnie kolory fryzur (blond, rude itd.)
no jak nie ma? musisz wcisnąć na obrazek z wybraną fryzurą, a potem nad nim są do nich recolory, to wybierasz jakie ci się podobają i wkładasz do downloadu, możliwe że potrzebny jest program cep... coś tam, coś tam ale pewnie go już masz.
jak bylo zdjecie jakiejs fryzury to kliknelam na nia i pokazalo mi sie okienko pobierania. zapisalam to w programie downloads w moje dokumenty. tak samo bylo z kolczykami. tylko kolczyki sa w grze a fryzury nie:(:(:(
ale wypakowalas je, prawda? :P
Lipstick
11.07.2008, 12:04
1. musisz pobrać meshe i recolory!
2. wypakować w pliku dowlaoands !
3. otwierasz warsztat patrzysz czy są jak są grasz w simy a jak nie to powtarzasz czynność tyle razy aż będzie rozumiesz ???
fajniutka
11.07.2008, 17:49
wielkie dzieki udalo sie jestescie sweet:))
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.