Zobacz pełną wersję : Domek ul.Słoneczna 36 [BRAK ZDJĘĆ]
pitreq95
12.07.2008, 18:57
To mój czwarty dom na tym forum.
Komentujcie go i oceniajcie. :)
Oto dom przy ul. Słonecznej:
Domek z lotu samolotu ;)
Przy wejściu do domu
Przedpokój
Łazienka
Salon
Kuchnia + jadalnia
Sypialnia
Ogród cz.1
Basen
Ogród cz.2
W przedpokoju jest zbyt dużo roślin. Po za tym pomieszczenia są zawalone, panuje w nich okropne przytłoczenie. Dodatki z neta, które wykrzystałeś (szczególnie te włazience) są ochydne. Bryła domu też nie zaciekawa, ogródek, też taki sobie...Szczerze mówiąc nie wiem jaką dam ci ocenkę. Walnę edita po ocenach innych użytkowników.
Edit:
Tak jak obiecałem dodaję ocenkę. 4.99/10. Wybacz, ale nie moge dać tej piąteczki sam nie wiem dlaczego.
Hmm nadal popełniasz drobne błędy, jednak domek jest lepszy od poprzednich. Za poprawę z czystym sumieniem daję 8/10
Pitreq, czy naprawdę nie potrafisz zbudować naprawdę porządnego domu?
Dach (kto widział żółty dach?!) kompletnie nie pasuje do koloru ścian na zewnątrz. Za dużo roslin w przedpokoju (i źle rozmieszczone, w dodatku).Łazienka jest pod kolor, ale meble są do kitu. Salon 9jesli można tak to nazwać)- totalna porażka. Zagracony.Brzydkie meble w kuchnio- jadalni (te krzesła są taaakie ogromne). Sypialnia- mieszanka stylów (chyba wiadomo, co to dla mnie oznacza). Ogród ujdzie, ale to jaccuzi mogłeś dać inne (w ogóle nie pasuje). Basen w Twoim stylu. Tylko kiedy się w końcu skapniesz, że te drzewa nie pasują... Do drugiej cz. ogródka trzeba było zrobić jakieś dojście.
Wypisałam wszystko, co mi się nie podoba w tym domku.
Chyba chciałeś go zrobić w ciemnych kolorach, bo przeważają. A nie powinny przeważać, tylko być WSZĘDZIE.
2/10
Nie powiem żeby to było ładne. Ale chłopie starałeś się ;)
Dałbym Ci inny koment, ale ty skomentowałeś dom mojego tworu.
Więc 4/10
Na wejściu zniechęcają te kwiatki. Mieszkaniec domku jest kwiaciarzem, a to jego sklepik?
Łazienka. Te jasne mebelki gryzą się z czystą zółcią. Salon pogracony. Podoba mi się ten pokoik z kompem. Gabinet czy sypialnia? Nie pamiętam.
Pozdro, i zachęcam. Staraj się!
Niezbyt :/ Kwitaki w przecpokoju wg mnie obleśne :(
Saleon też jakiś taki dziwny a sypialnia zimna i ciemna:/
ocena 4/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.