PDA

Zobacz pełną wersję : Windows Vista(?) magiczne 3 razy

arviladelia
14.07.2008, 10:00
mam problem z simami Free Time, a mianowicie instaluje simy +dodatki wkładam płytę free time do napędu i... przez pierwsze 3 razy włącza mi sie auto run później nie działa. Co więcej grę mogę uruchomić ze skrótu na pulpicie dowolna ilość razy, czyta płytkę, wszystko działa, super. niedajboze gdy zapomnę włożyć płytę cd i przed jej włożeniem włączę lauchera. Od tego momentu grę mogę uruchomić tylko 3 razy;/
Wkładam płytę klikam lauchera(albo nawet sims7exe na płycie!) i gra sie nie włącza. nie wyskakuje mi żadne powiadomienie, żaden błąd tak jakby simy miały mnie głęboko w d... nosie. Pomaga tylko reinstal. to może być wina visty? gra jest zarejestrowana, legalna wiec naprawdę nie wiem co jest:(
a no i uruchomienie w trybie zgodności tez nie dziala:(
pozdrawiam:(:(:(

ED!T

Mam zainstalowanego patcha, SP! dla Visty spzzet mam bardzo mocny. Napęd niedawno kupiony nowy działający sprawny. Teraz jak klikam na exe na płycie to krzyczy że czas uwierzytelniania płyty został przekroczony;/;/;

Guanabanana
14.07.2008, 10:41
Może z napędem jest coś nie tak? Jeśli masz odpowiednie parametry komputera to Vista nie powinna sprawiać takich problemów. Również ją mam i wszystko jest ok. Vista jest oprogramowaniem do, którego są przystosowane te nowsze dodatki. Z podstawą + vista mogą być problemy. Zainstalowałaś patch, może to pomoże.

>>>FiShIp<<<
14.07.2008, 12:16
Ja sądzę że to jednak wina Visty bo z nią są co chwile jakieś problemy......

Rikku
15.07.2008, 11:42
To nie jest wina visty sama ją mam i wszystkie dodatki działają ok...
Coś musiało zostać źle wgrane....

Guanabanana
15.07.2008, 11:49
Vista sprawia problemy na komputerach, które są dla nie za słabe. Ja mam ZERO problemów, a żyję z nią od roku.

Spróbuj zrobić test i grać bez Czasu Wolnego. Nie instaluj go i sprawdź czy problem będzie się powtarzał.

Ostatni patch do CW powoduje u niektórych osób różne błędy, masz go zainstalowanego, więc może coś namieszał.

Alex
15.07.2008, 11:50
Może z napędem jest coś nie tak? Jeśli masz odpowiednie parametry komputera to Vista nie powinna sprawiać takich problemów. Również ją mam i wszystko jest ok. Vista jest oprogramowaniem do, którego są przystosowane te nowsze dodatki. Z podstawą + vista mogą być problemy. Zainstalowałaś patch, może to pomoże.

no tak,ale ja mam na viscie wszystkie dodatki simsów 1,2 i historie też i chodzi bezbłędnie