PDA

Zobacz pełną wersję : Program do tworzenia filmów TS1

Shaggy
14.07.2008, 16:26
Kiedyś posiadałem, program do tworzenia filmów w TS1. Myślałem że mam go do dzisiaj, ale niestety po przeszukaniu wszytskich dysków okazało się że programu nie posiadam. Jeżeli ktoś napotkał się z taką aplikacją bardzo proszę o podani linku.

Potrzebne do Serialu dla naszej Telewizji ;)

Pozdrawiam ;)

Pisarz
14.07.2008, 19:43
Polecam program w stylu HyperCam (płatny). Jest z tym trochę roboty, z konfiguracją. Ostatnio wypróbowałem ciekawy (dobry i darmowy) program Jing Project. Polecam go gdyż jest bardzo ciekawy. Nagrasz nim wszystko co się dzieje na Twoim pulpicie. Ja teraz będę próbował zrobić serial z fotek i muzyki/innych dźwięków. Użyję do tego programu Microsoftu (a fee xD) Photostory 3 który możesz uzyskać ze strony Microsoftu (jak masz legalnego Windowsa) lub pobrać z innej strony, jednak po angielsku.

Shaggy
14.07.2008, 19:56
Ściągnąłem HyperCam. Niestety jednak będzie widoczne logo w filmie... Staram sięz tym coś zrobić. Niewiem, może damy na teledyski jakieś logo. Jeżeli wam nie przeszkadza, to będzie OK. Teledysk- Dormacja nieżywych schabuff- Ławka. Niewiem czy wypali, aktualnie ściągam Windows Movie maker do edycjii klatek, pousuwanie tego co nie trzeba itp...
Czytałem twój poradnik, oraz ściągnąłem ten progam. Moim zdaniem dupny, skasowałem ;)

Teledysk jak zdąże jeszcze dzisiaj umieszczę na YouTube

Miau
17.07.2008, 20:10
LOL, użyj pełnej wersji frapsa, żadnych log programów.