misterio
16.07.2008, 14:53
Hey! Poszukuje rzeczy z właśnie tych lat (80-tych). Ale nie chodzi mi o żadne style hippie ani retro, tylko po prostu takie rzeczy co wyglądają na starsze. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)Chodzi mi o to, co było w tamtych czasach hm... np. z komedii "świat według Bundych". Najbardziej zależy mi na:
- ciuchach dla grupy wiekowej dorośli i nastolatki dla obu płci (np. takie getry co kiedyś nosili, koszule powyciągane noszone w spodniach, itp.)
- oraz meblach, np. stare kanapy.
- aha i jeszcze fryzury jakie były wtedy modne. Czyli krótkie włosy albo tzw. "szopa" na głowie :D no i loczki ;)
ogólnie możecie sie wzorować właśnie z serialu "świat według Bundych". Bo najbardziej na takich mi zależy.
I chodzi mi o rzeczy dla obu płci! Dla nastolatków tez!
Z góry dziękuje ;)
P.S szukałam w wyszukiwarce, lecz nic nie znalazłam co by mi sie przydało. Thx ;]
- ciuchach dla grupy wiekowej dorośli i nastolatki dla obu płci (np. takie getry co kiedyś nosili, koszule powyciągane noszone w spodniach, itp.)
- oraz meblach, np. stare kanapy.
- aha i jeszcze fryzury jakie były wtedy modne. Czyli krótkie włosy albo tzw. "szopa" na głowie :D no i loczki ;)
ogólnie możecie sie wzorować właśnie z serialu "świat według Bundych". Bo najbardziej na takich mi zależy.
I chodzi mi o rzeczy dla obu płci! Dla nastolatków tez!
Z góry dziękuje ;)
P.S szukałam w wyszukiwarce, lecz nic nie znalazłam co by mi sie przydało. Thx ;]