Zobacz pełną wersję : "Stłumiony krzyk" starter by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
A więc to już mój 20 dom na tym forum, ale to przeleciało :P
Dom "Stłumiony krzyk" to dom dla singla, odważnego i pełnego temperamentu. Jest on mały i przytulny. Przed domem znajduje się mały ogródeczek wypoczynkowy.
Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, kuchnia, sypialnia, łazienka
Testowany: tak
Koszt: 18 792 simoleony
Parcela: 2x2
Zapraszam do komentowania, oceniania i oddawania głosów w ankiecie.
pozdrawiam:
kubuss
Aleksandra
18.07.2008, 02:04
Faktycznie mały i przytulny:) Podoba mi sie:)
W kuchni nie lezy mi ten kwiatek przy lodówce, i nie lubie tych płytek co ą w łazience, a tak to wszystko mi się podoba:)
Bardzo przyjemny. Jak zwykle zauroczyła mnie bryła.
Oczywiście pusty (ale rozumiem, że to starter, więc się tego nie czepiam) natomiast zamiast tych kwiatków dałabym jakieś inne ozdoby lub np. sztalugę.
I drzwi do domu mi się bardzo nie podobają.
Ocena 9/10.
Mi się za to nie podoba, już mówię dlaczego, no i z góry mówię że nie za bardzo mnie przejęło iż jest to starter, zawsze można używać kodów.
Bryła - (nie krzyczeć mi tu) za bardzo maksisowa, u nich prawie każdy dom wygląda jak twój, a gdyby nie było lampy przy drzwiach wyglądałaby o niebo lepiej.
Ogród - podoba mi się, nic ciekawego ale straszne też nie jest.
Przedpokój - co za pustka!, ta lampa + maki na ścianie wyglądają strasznie nieestetycznie i brzydko, zrobiłabym tam całkowite przemeblowanie (z mebli których właściwie nie ma).
O Boże, w salonie też te maki?, po co? w ogóle nie pasują no i ściany wydają się puste mimo tych wszystkich udekorowań (szczególnie ten zygzak mi tam nie pasuje). Za fotel i kanapy masz plusa, bo mi się wyjątkowo podobają :)
W sypialni podoba mi się dobór ścian do podłóg, no ale przedmioty jednak trochę za daleko od siebie ustawione, za dużo miejsca trochę jak na tego typu pokój.
Łazienka - NIE! szczególnie ściany - są straszne, ta mozaika czy cokolwiek to jest w każdym razie wygląda źle (co najmniej). Nie obraź się ale ten kwiatek przy samej wannie raz że jest dosyć brzydki, a dwa że w ogóle przy samej wannie?
Kuchnia - przejdzie ale to pierwsze zdjęcię prezentuje się co najmniej źle.
To twój dwudziesty dom, a mi się nadal nie podoba, przykładaj się trochę bardziej do robienia brył i już więcej nie rób starterów, mówię ci, że będzie lepiej.
Ocenę daję - 5,5/10 (i tak wysoka)
Wielebny
18.07.2008, 08:23
Dom całkiem ładny może i niektóre pomieszczenia świecą pustkami ale to w końcu starter gdzie liczy sie funkcjonalność a nie wygląd aczkolwiek i tak sadze że pomieszczenia są ładnie udekorowaniem i mają przyjemne barwy .
Ocena 9\10
xaska007x
18.07.2008, 08:37
A mi ten starter bardzo się podoba.
i mam odmienne zdanie - według mnie powinieneś budować startery, bo dobrze Ci wychodzą. A to czy ktoś gra z kodami, czy bez, jest indywidualnością gracza. Ja w niektórych rodzinach gram bez kodów. Dlatego też domy za taką cenę przydadzą mi się.
Z chęcią bym sobie pograła w tym domku. ;]
nicole3131 - dzięki za ocenę (krytykę) ale ja jestem otwarty na każdą krytykę. A w domu nie jest pusto tylko przestronnie nie lubię zapchanych pomieszczeń, i do tego używam klawiszu TAB do robienie zdjęć i na maksa oddalam i właśnie przez to pomieszczenia wydają się takie duże.
Dzięki za wszystkie oceny.
pozdrawiam:
kubuss
To jest chyba twój najgorszy dom jaki stworzyłeś. Nie podoba mi się kwiatek przy lodówce, i żewogóle ta lodówka jest oddzielnie. Najbardziej podoba mi się łazienka. Sypialnia tak średnio. 8/10
Greenlyme
18.07.2008, 15:48
A mnie się tym razem nie podoba ; (. Mdle, nudno, pusto. Dom jest nieciekawy, ale to w końcu starter, więc nie jest tak źle. Mhmm... 6/10
Koornela
18.07.2008, 15:50
Hehe jak zwykle Kubuss robi śliczne domki. Niektóre pomieszczenia mi się nie podoba np. łazienka... Aha zobaczyłam tam gniazdko w łazience skąd> Podasz stronkę plsss.
10/10-oczywiście :))
W salonie lepszy był by inny telewizor, oraz łazienka sprawia wrażenie strasznie małej(inne kafelki na ścianie były by lepsze)
Fajny, choż niezbyt podoba mi się kuchnia a w salonie troche jakoś blado.8/10
No i kolejny ładny, malutki domek w Twoim wykonaniu.
Na zewnątrz jest bardzo ładnie.
Przedsionek i salon pięknie.
Nie wyświetla mi się jedno zdjęcie kuchni więc za bardzo nie mogę jej ocenić. Z tego co widzę po rzutach raczej jest spoko, aczkolwiek nie podoba mi się " wolno stojąca" lodówka.
Nie wyświetla mi się też jedno zdjęcie sypialni i łazienki, aczkolwiek z tego co widać, sypialnia jest ok, ale włazience nie pasuje do reszty zbyt ciemny kolor wanny .
Bardzo ładny, przytulny. Robiony z gustem. Podoba mi się. Taki akurat na moje potrzeby ;] Heheh... Nie wiem co tu więcej pisać, bo poprostu mnie zatkało jak zobaczyłam. Nie mam żadnych zastrzeżeń x)
Elastyna
19.07.2008, 13:45
Wróciłeś już ? Wspaniale ^^ Mnei tu ostatnio nie było, więc... ekhem ; D Wiec, podobaja mi sie kolory w domku no i wogóle mi sie podoba, taki klimacik :D Nie ma co , 10/10
No, nawet, nawet.
Z zewnątrz mi się podoba. Bryła mnie zachwyciła. Szczerze mówiąc, każda Twoja bryła jest ładna ;). Tylko nie za bardzo wiem, co to jest, to po lewej. Jakiś telebim (czy jak to się tam nazywa ;p) czy co o.O?
W środku jak w każdym starterze - jest pusto. Nie podoba mi się, iż oddzieliłes lodówke od reszty.
Do reszty nie trzeba się przyczepić xdd. Ale jakiś taki, jak każdy inny Twój. Poczekam, może zobaczę od Ciebie coś bardziej oryginalnego?
Ocena: 7,5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.