Zobacz pełną wersję : Nadmorski starter Uniemeé [BRAK ZDJĘĆ]
dMickey13
19.07.2008, 18:13
Starter Uniemeé to nadmorski dom o ekonomicznej cenie, dla 1-2 simów.
Wnętrza zostały urządzone z białego drewna mebli. Kolorystyka wnętrz została z koloru niebieskiego, beżowego farby i żółtobrązowego cegły.
pięknie dobrane kolory, dodatków nie za dużo, nie za mało lecz w sam raz, świetnie 10/10
Śliczniusi :P Właściwie nie ma czego się czepiać, bardzo podoba mi się kolorystyka. Lepszej do nadmorskiej posesji dać chyba nie można było. Gratuluję ;)
No i kolejny domek na plaży =]
Bardzo fajnie zrobiłeś to , że z jednej strony domek wygląda na parterowy, a z drugiej n pietrowy.
Bardzo przyjemna dla oka kolorystyka zewnętrznej cześci.
Szkoda, że nie ma kwiatów...
Co do umeblowania raczej nic nie mam, ale :
- na stoliku przydałby się jakiś kiwatek
- lepiej by to wyglądało z zasłonkami. ( jednka to starter, to nie będę się czepiać, bo mi też nie starcza na firanki =] )
Najbardziej podoba mi się sypialnia i łazienka.
W kuchnio-salono-jadalni jest zdecydowanie za dużo nie wykorzystanej przestrzeni.
Czemu na tym tarasie na górze nic kompletnie nie ma ?
Piękny dom zewnątrz jak i wewnątrz.
Tylko trochę te meble w kuchni jakoś mi się nie widzi, ale to na pewno do dobrania koloru?
To tylko mały szczegół, bez zarzutu 10/10
Pozdr. :)
dMickey13
19.07.2008, 18:51
Dziekuję wszystkim!
simziaba094: taras na górze to jest wejście, nie chciałbym dać obiektów, bo simy tupie, że nie ma miejsca. A zasłony, muszą być maxisowe, ale nie podobam. Całość jest maxisowa, recolory, ściany i podłogi są w mojej produkcji.
Przejdę od razu do oceny 10/10 - widać staranność wykonania.
Niczego się nie czepiam bo starter.
Podoba mi się rozwiązanie "piętrowości".
wiem, że to wejście, ale trochę tam pusto, chociaż jak chciałeś zachować funkcjonalność domu to może to i lepiej.
Ładniutki :) Jasny i pogodny, a w dodatku starter! ocena 10/10
Bardzo ładny starter, stylowy, w 'surowym' stylu.
Chyba nie widziałam tutaj takiego - brawo za pomysł i wykonanie, bo naprawdę widać, że od początku do końca przemyślane.
DzikaŚwinia
20.07.2008, 00:46
Bardzo fajnie. Stylowe, swietnie dobrane dodatki. Przemyślana całosc.
Bardzo mi się podoba! :)
pogodne kolory...no świetny, nie trzeba dużo mówić. 10/10 bravo! :D
Aleksandra
20.07.2008, 13:14
Zazwyczaj lubie ciepłe domki, a ten jest taki chłodny...ale własnie to mi się w nim podoba. Po spędzeniu upalnego dnia na plaży marzeniem byłoby wrócić do takiego domku! Śliczny! 10/10
dMickey13
20.07.2008, 19:52
Dziękuję wszystkim za dobre oceny!!
Z zewnątrz jest świetny! Bardzo podoba mi się efekt parterowego domu, który z drugiej strony okazuje się być piętrowy ;).
W środku trochę gorzej. Nie podoba mi się, iż jest tak surowo. Brakuje mi dodatków. Pustawo.
Ocena: będę oryginalna - 8,9/10, mam nadzieję, że nie zrazisz się moją oceną ;p
dMickey13
12.08.2008, 12:19
Dziękuję wszystkim za dobre oceny.
Liviaczek
12.08.2008, 12:55
bardzo ładny..nadmorski..9,5/10 . PS.myślałam na początku że to jest temat "Nadmorski Statek Uniemee" xD
Fiorella
16.08.2008, 17:19
Piękny!!! Ładnie prezentuje się od strony plaży. Jak na starter to jest naprawdę super.
Ocena: 10/10
Mi się bardzo podoba. 10/10
dMickey13
16.08.2008, 18:49
Dzięki wszystkim, że podobają się mój starter.
Domek z zewnątrz prezentuje się znakomicie :)
W środku nie podoba mi się podłoga, sprawia wrażenie wytartej.
Przy pokryciach ścian brakuje listw przypodłogowych, złagodziłoby to różnice w kolorach.
Po za tym jest bardzo dobrze :) 8,5/10 :)
Bardzo mi się podoba :) fajnie dobrane kolory, lubię ten styl. Nie mam żadnych zastrzeżeń. 10/10 ;)
Piękny domek!
Jedna rzecz, która mi się nie podoba: drewniana podłoga. Samo drewno fajnie by wyglądało, ale gdyby było w innym kolorze.
9,5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.