PDA

Zobacz pełną wersję : Wieki Problem z Grą !!!

KasiaPunk
20.07.2008, 10:09
Mam duży problem !!!
Jakieś 2 lata temu zainstalowałam The Sims 2 poraz pierwszy i wszystko było OK !!! Jakiś czas temu znowu zainstalowałam Simsy z tej samej płyty ale teraz jak gram to większośc przedmiotów jest (no nie wiem jak to nazwac) jagby owinięta w papier - znaczy widac tylko te jedno kolorowe a tak to wszystko jest białe w jakieś takie jagby niebieski napisy :)
Moja koleżanka ma starszego kompa zainstalowała Simsy z tej samej płyty i u niej jest wszystko OK !!! Da się to jakoś naprawic ?????

Nataliaa12
20.07.2008, 10:22
Nie jestem pewna ale czy to nie wina jakiegoś Haka??

treys
20.07.2008, 10:22
u mnie bylo to samo z simami kiedyś. ale jak odinstalowałam i jeszcze raz zainstalowałam to było już wszystko dobrze. i nie miałam wtedy jeszcze żadnych przedmiotów z neta. a ty masz?

KasiaPunk
20.07.2008, 12:04
Nie nie mam żadnych wprawdze chciałam ściągnąc ale nie znalazłam rzeczy które by mnie interesowały a co do Haka to nie :( Odinstalowac próbowałam już chyba 5 razy przeinstalowywałam system ale dalej nic :) Myślę że to moze byc wina płytki :)

misterio
20.07.2008, 12:24
A masz orginalne simsy czy piraty?

minio0
20.07.2008, 12:27
może sprawdź coś w utawieniach graficznych?

Rocket
20.07.2008, 14:13
1. Tematy:

Naucz się je nazywać. Nie wybieraj nazwy: "dziwny problem", bo wtedy mniejsza ilość osób znających odpowiedź wejdzie na topic, a ktoś mający ten sam problem w czasie szukania nie znajdzie twojego tematu (wyszukiwarka). Nazywaj tematy krótko i zrozumiale.
sugeruje przeczytać i się stosować ;p

Madelaine
21.07.2008, 20:44
Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz powinno pomóc , chyba że masz piraty to się nie dziwię
Możesz jeszcze porobić coś w ustawieniach graficznych.

KasiaPunk
22.07.2008, 08:55
Nie mam orginalną wersję !!! Gartę graficzną już mój brat sprawdził i to z nią był problem dziękuje wszystkim za pomoc :***

FanSimsów
22.07.2008, 12:20
Może po drodze zmieniłaś system lub robiłaś formata i usunęłaś jakiś plik systemowy związany z grafiką. Spróbuj wstawić system albo jeszce raz zainstalować.