Zobacz pełną wersję : Samochody
Witam tak ja w temacie samochody szukam samochodów do TS2 ale takich żeby działały a jeśli jakiś programik trzeba to powiedzcie bo ja mam pare samochodów ale mi nie działają. A inne dodatki działają
a czy masz nocne zycie? Bo bez tego dodatku samochody nie beda ci dzialac.
Koornela
22.07.2008, 16:58
On ma Nocne Życie.
Fanos wyszukiwarks nie gryzie!!!
PS. Poszukaj na www.modthesims2.com !
kimkolwiek_13
22.07.2008, 17:03
http://www.freshprincecreations.com/
polecam tą stronke
A co trzeba zrobic zeby dzialaly? sciagnac, wypakowac i dac do download
no właśnie niemam , a nie macie jakiegoś Mini Image czyli plik obrazu Odtwarzane prze daemon tools Nocnego życia
Constantia
22.07.2008, 17:22
Na forum nie rozmawiamy o piratach
Nie można. I wątpię by ktokolwiek śmiał myśleć o przekazaniu.
poszukaj w necie,tutaj raczej nikt Ci linku nie poda bo uznaja to za piractwo,chociaz nie ma z nim nic wspolnego,po prostu poszukaj w necie
Koornela
22.07.2008, 17:27
no właśnie niemam , a nie macie jakiegoś Mini Image czyli plik obrazu Odtwarzane prze daemon tools Nocnego życia
O co ci chodzi...?
EDIT: Aha rozumiem.
Teraz powinien dostać bana! Tyle osób nie czyta regulaminu, a on napewno nie przeczytał
Constantia
22.07.2008, 17:30
Chodzi o to, że nie ma Nocnego Życia i prosi o obraz płyty,
który można odczytać programem deamon tools. Ogólnie o uzyskanie pirata.
Edit: Fanos, nie podawaj fałszywych informacji o posiadanych grach w profilu - ludzie patrzą,
że tak owy dodatek masz i szukają rozwiązania na oczywisty problem.
Ale wy jesteście uprzejmi!
I to nie piractwo bo po prostu niemam nocnego życia!!!!!!!!
trzeba bylo najpierw przeczytac regulamin albo przejsc sie po forum,to bys sobie tego zaoszczedzil,a ja zle zrozumialam to co napisales
Koornela
23.07.2008, 09:50
To po co piszesz w profilu, że masz Nocne Życie? Po to, żeby wzbudzić zazdrość w innych urzytkownikach? To ci nie wyszło ;/
Koornela, wrzuć na luz, ok?
A tak po za tym to bezsensu jest ten temat... skończcie dyskusje, zamknij temat Tiunivell i będzie spokój...
Tiunivell
23.07.2008, 10:55
Vanilla- nie mam uprawnień do zajmowania się tym działem.
Proszę o zaprzestanie idiotycznych kłótni i komentarzy, które mają na celu widocznie tylko zaśmiecanie tego działu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.