PDA

Zobacz pełną wersję : zdrada?

menowa
23.07.2008, 08:07
grałam parą simsów, (małżeństwem) - gdy urodziło im się pierwsze dziecko wogóle nie klikałam na opcje "bara-bara" ani "postaraj się o dziecko". simka zaszła z innym simem w ciążę (mąż ich nie nakrył). simka urodziła dziecko, a sim nic! nawet im kontakty nie spadły. myślałam że gra jest tak zaprogramowana , że w takiej sytuacji sim się połapie, że został zdradzony... też tak macie?
kiedy klikam na obawę sima "zostać przyłapanym na zdradzie" to tam we wskazówkach piszę, że nawet sim może się dowiedzieć o zdradzie z plotek...

Souris
23.07.2008, 08:53
nie martw się ja też tak miałam, simka urodziła dziecko z innym simem a jej mąż w ogóle się tym nie przejął. To normalne.

ultraviolence
23.07.2008, 09:00
To prawda... Jeśli przy zdradzie wokół domu kręcili się jacyś inni simowie, wtedy lepiej unikać plotkowania :P U mnie raz się tak stało, że simka dowiedziała się o zdradzie męża od... przyjaciółki. Dopiero wtedy spadły im kontakty.

Gosia
23.07.2008, 10:22
Jak ja gralam Donem i on "postaral sie o dziecko" z Diną... A ona była wtedy żoną Mortimera. I grając Cwirami urodzila dziecko Dona a Mortimer się tym nie przejął : o Bawił się normalnie z dzieckiem i o..

menowa
25.07.2008, 06:22
trochę to bez sensu...

Kacpero221
25.07.2008, 10:22
Może w Sims 3 będą badania DNA i wtedy wyjdzie szydło z worka...:)