Zobacz pełną wersję : Różne style chodzenia?
Hej. Mam problem, który nie jest bezpośrednio związany z samą grą, ale napiszę: w niektórych serialach (np. Ksiega Życia) Simy chodzą "różnymi stylami" - skradają się, chodzą ze spuszczona głową etc.
Podejrzewam, że to jakaś opcja w boolprop'ie, ale nie wiem jaka. A może to inny kod/hack? Jeśli ktoś wie, jak można zmieniać sposób chodzenia Simów, to prosze o pomoc ;]
tak, jest pełno takich tematów, w których są hacki
nicole, nie nabijaj sobie postów... prosiłam o konkretny sposób... (żal)
Koornela
23.07.2008, 11:11
tak można!
Nie radziłabym ci bool Prop'em. To psuję grę.
Ja ściągnęlam sobie- Różowego flaminga i tam były różne style.
jest dostępny na www.sims2cri.com -zapraszam. Wpisz w wyszukiwarce ,,Hack'' i zaznacz opcję sims2cri i będziesz mieć stronki. Chyba 4 czy 5
Dzięki, Koornela. Potem zerknę ;] A wiesz, jakie to opcje w boolpropie?
Koornela
23.07.2008, 11:15
bakalia ja nie korzystam z boolprop'a. Przykro mi, że nie mogę ci pomoć. Ja korzystam z flaminga :)
nicole, nie nabijaj sobie postów... prosiłam o konkretny sposób... (żal)
sama jesteś sobie winna, korzystaj z wyszukiwarki może, co? obsługa boolpropa też jest na tym forum!
EDIT- zmieniłabym ci nicka na leniwiec
a ja tobie na "wiedźma" ;] - i nie rób offtoppa...
misterio
23.07.2008, 13:07
Pamietam ze jak sie wpisalo boolPropa, to jak sie z shiftem klikalo na schody, to byy opcje roznych stylow chodzenia. Tylko juz nie pamietam czy trzebabylo wybrac jakas opcje... Moze sprobuj tak zrobic moze sie uda...
kimkolwiek_13
23.07.2008, 14:05
przy boolpropie jak z shiftem klikniesz na nagrobek to gdzies powwinno być "walk likea ghost" zaznacz to wtedy sim będzie chodził jak duch
no dobra, widzę że potrzebujesz mojej pomocy
ściągnij tego różowego flaminga
http://www.sims2cri.com/hackedobject.php
no i będziesz miała tam opcje walk style a w niej dosyć dużo stylów chodzenia
Madelaine
23.07.2008, 14:12
Ja używam flaminga którego możesz ściągnąć z tej strony http://www.sendspace.com/file/bxl82x
nikola, dzięki, łaski nie robisz ;]
co do schodów: próbowałam, nie działa...
Madeline: dzięki, zaraz sobie pobiorę ;)
bakalia, nicole ma racje takich tematów naprawdę było od cholery i ciut, ciut, wyszukiwarka nie gryzie. i jezeli ktoś nabija posty, to Ty, a nie ona.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.