PDA

Zobacz pełną wersję : Problem ze skinami

Shila
23.07.2008, 14:21
Mam problem, a mianowicie już dawno zmieniłam simom którzy byli już w grze skiny za pomocą obrazu, albo jak mi się jakiś się urodzi z takim skinem który mi się nie podoba to też zmieniam i ostatnio wszystkim tym simom ze zmienionymi skinami zmieniają się te nowe na stare i tak co jakiś czas chociaż ja znowu je zmieniam na inne. Staje się to denerwujące, dodam, że wcześniej tak nie miałam i nie mam pojęcia czemu tak jest.

Shila
27.07.2008, 10:29
Przepraszam, że post pod postem, ale chyba nikt nie zauważa mojego tematu, proszę o pomoc

arbuzuje
27.07.2008, 13:48
Niekoniecznie nikt nie zauważył tematu, tylko nikt nie wie jak Ci pomóc. Może ściągnęłaś ostatnio jakiś dodatek, który zakłócił działanie innnych (obrazu) ?

Shila
27.07.2008, 17:47
właśnie nie mam pojęcia bo ściągam sporo dodatków i nie jestem w stanie powiedzieć który to

arbuzuje
28.07.2008, 07:11
Jeśli się dobrze orientuję to chyba można posortować pliki w kolejności ich dodania (Rozmieść ikony według > Zmodyfikowany).

stotka
28.07.2008, 09:05
jest tez program sims2pack clean installer, który pokazuje, jakie ściągnięte dodatki mogą być wadliwe i źle oddziaływać na inne.