Zobacz pełną wersję : Czy Takie Cos Mozna Zrobic??
Zoë Castillo
25.07.2008, 17:30
Mam Pytanko Czy Moge Zrobic Dom Dwu Rodzinny??
EDIT:Jesli To Zły dział prosze o przeniesienie
ale jak dwurodzinny? chodzi ci tylko o to ze tylko jedna rodzina bedziesz sterowac a druga bedzie robic sama co sobie chce? Jak o takie cos ci chodzi to sie nie da.
Tak jak napisała Edytka.
Możesz sobie zrobić taki blok mieszkalny, ale trzeba będzie sterować wszystkimi członkami (mieszkańcami tego bloku), gdyż będą jedną rodziną. ;/
Koornela
25.07.2008, 18:03
Musisz czekać Na Osiedlowe Życie :) To jedyne rozwiązanie
Możesz. Robisz ich związki na zasadzie dwie rodziny, które są dla siebie współlokatorami, a potem ewentualnie przy pomocy internetowych gadżetów - zmieniasz nazwisko członkom jednej rodziny. Z tym, że jak powiedzieli przedmówcy - trzeba w takim wypadku sterować WSZYSTKIMI simami. :/
LittleDevil
25.07.2008, 21:21
No ale przecież można zrobić najpierw jedną rodzinę np. Iksińskich i wprowadzić ich do jakiegoś domku, a następnie zrobić kolejną rodzinę, dajmy na to Igreków, i wprowadzić ich do tego samego domu, w którym już mieszkają Iksińscy. Co prawda sterować trzeba będzie wszystkimi, ale każda rodzina zachowa swoje nazwisko i nie będzie spokrewniona z tą drugą. Tak mi się zdaje...
Zoë Castillo
26.07.2008, 08:40
Tyle ,Że Ja Nie Jestem z Polski Mieszkam od 4 Miesęcy w Londynie I U nas Jest Juz Sims osiedlowe Życie... I Kupiłam Go dzis I Juz moge robic domy dwu osobowe
Oooo super, to umiesc zdjecia z gry!
;-)
Oczywiście Polska zawsze w tyle, zawsze na wszystko musimy czekać! <złość>
Zoë Castillo
26.07.2008, 08:56
Zachwileczke Wysle Wam Zdjęcia Z Gierki Musze tylko Dodac NA neta
yyyy tylko jaka Była srtorna ze dodaje sie zdjecie i wyskakuje Kod ze jak wklepie Ze na forum odrazu jest??
teraz nie wysle sorry
haughton
26.07.2008, 10:30
Tyle ,Że Ja Nie Jestem z Polski Mieszkam od 4 Miesęcy w Londynie I U nas Jest Juz Sims osiedlowe Życie... I Kupiłam Go dzis I Juz moge robic domy dwu osobowe
Serio? To bardzo ciekawe biorąc pod uwagę, że premiera tego dodatku w Europie będzie na początku września.
Zoë Castillo
26.07.2008, 10:34
haughton Widze ze nie dodtarły do ciebie wszytkie informacje,Otóz W Angli PRemiera miała byc na początku Lipca dokładnie 3 lipca
Koornela
26.07.2008, 10:35
O.o właśnie^^ dziwne... Coś mi się wydaje, że kłamiesz. Przedwczoraj nie miałaś dodatku czy tam wczoraj i już nagle masz! To po co zakładasz temat? No i te Fotki! Nie dasz ich, bo nie masz dodatku!
Zoe nie pisz dwuch trzech postów pod rząd, nie nabijaj postów!
Zoë Castillo
26.07.2008, 11:44
Koornela Dodatku Nie miałam Wczoraj bo nie miałam Jeszcze kasy zeby kupic ale dzis juz kupiłam a zdjęc nie wysle bo nie pamieam adresu storny Na któreą sie wkljejało
Panna Lawenda
26.07.2008, 11:47
www.imageshack.us
www.fotosik.pl
Proszę bardzo! A teraz wklej zdjęcia jak możesz.
Ja jeszcze dam www.************ www.imagehosting.com
jezeli dodatek jest juz w Anglii to tym bardziej powinien byc w Niemczech,tutaj link do jednego z najlepszych sklepow internetowych w Niemczech,gdzie jest jak byk napisane,ze mozna teraz zamowic,ale oficjalnie na rynek trafi 28.08.2008 ,jedyne co mozesz teraz miec to wersje demo
http://www.amazon.de/Electronic-Arts-GmbH-Sims-Apartment-Leben/dp/B001BIW0OO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1217070897&sr=1-4
Zoë Castillo nie pisz tylu postów pod rząd!
Zoë Castillo
29.07.2008, 14:24
o losie nie mam wersji demontsracyjnej
Oooo :) Ciekawe... A ja mam Simsy 4 od dwóch miesięcy :)
Przepraszam za offtop ale nie mogłam się powtrzymać :)
Iminashi
29.07.2008, 16:04
hehe, a nie wiesz ze nia ma takiego panstwa Anglia, tylko Wielka Brytania jest? ;p
Anglia to miasto jak cos ;p
ech... geografii to ty sie tam chyba nie uczysz ;p
nie wiesz, ze Wielka Brytania jest w Europie?
kolejny zal na naszym kochanym forum...
Anglia to miasto jak cos ;p
ech... geografii to ty sie tam chyba nie uczysz ;p
nie wiesz, ze Wielka Brytania jest w Europie?
Aha - miło się dowiedzieć, że Anglia to miasto :D Chyba chodziło Ci o krainę? Taką jak Walia i Szkocja?
Pozdrawiam...
psychickid
29.07.2008, 16:20
olusia1996, racja, żal z ciebie, "na naszym kochanym forum".
A co do temtu, to wątpie czy Ci ktoś pomoże, chyba, że wtedy, gdy u nas się pojawi nowy dodatek.
martusia_re2
29.07.2008, 16:35
Jezuuu to rzeczywiście Olusia jest mądra i wykształcona z Geografii....Miło wiedzieć że Angia to miasto...ehhhh zal.pl
~~> Edit : Zoe kłamiesz... i to widać....Nie możesz mieć Osiedlowego Życia....Myślisz że nas nie interesuje kiedy wychodzą w innych krajach???
psychickid
29.07.2008, 17:20
The Sims 2: Osiedlowe życie (ang. Apartment Life) -(...) Premiera zapowiedziana jest na 26 sierpnia 2008.
Hm... Dziwne,że masz teraz, nie? Chociaż niektóer źródła mówią, że to bedzie 4 września, ale tak czy siak na pewno jeszcze tego nie masz. Dobra, koniec off-top'u.
Zoe, kłamstwo ma krótkie nogi ;)
Koornela
29.07.2008, 17:33
sorry za Offtop.
A Ja mam simsy 5... Są naprawdę super~!
Zoe dobra nie popisuj się nara.
dajcie juz spokoj... nie musi pisac 5 osob "nie mozesz tego miec", wystarczy jedna, góra dwie.
w najnowszym Playu jest już o osiedlowym życiu.Są screeny więc możecie kupić i zobaczyć.Nie trzeba wcale zamieszczac na forum zdjec google grafika nie gryzie ani nie polyka w calosci
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.