PDA

Zobacz pełną wersję : Wiecej simow na parceli publicznej?? Grupy...

misterio
26.07.2008, 11:52
hejka. Mam pytanko. Czy da sie zrobic cos takiego, zeby dodac do grupy wiecej niz 4 osoby? Chodzi mi o to ze przy dodatku nocne zycie mozna dzielic simy na grupy. I ja chcialam, zeby sim zaprosil wiecej osob na parcele publiczna. Bo chodzi o to ze chcialam, zeby moje dwie simki spotkaly sie z kilkoma osobami w grupie na parceli publicznej. Wiec czy da sie tak jakos zrobic? Bo zawsze na tych parcelach jest tak malo simow... a mi zalezy na tym zeby bylo ich duzo... Mam nadzieje ze jest to zrozumiale co napisalam :) THX ;]]

SKiter404
26.07.2008, 12:15
Było to już wiele razy poruszane, wystarczy poszukać.
Już jakiśczas temu to przeglądałem, ale to chyba zależy od twojego sprzętu. Miesiąc temu zmieniałem komputer, teraz mam 7 osób w grupie, większą ilość nie próbowałem.

misterio
26.07.2008, 12:18
Tak sie skalada, ze szukalam, i nic nie znalazlam. Skror mowisz ze widziales takie tematy no to mmoze podasz linki do nich?

SKiter404
26.07.2008, 12:23
Nie znalazłem, dobrze, przepraszam. Ale widziałem temat, Gdzie był podobny problem - mało osób można zaprosić na przyjęcie. To raczej ten sam problem, choćmogę się mylić :P

misterio
26.07.2008, 12:33
Nie, nie jest to ten sam problem. Bo przy przyjeciu moge uzyc kodow. a tu chodzi o to zeby jechac na parcele publiczna i tam spotkac tych smow... to jest cos innego...
;)

Panna Lawenda
26.07.2008, 14:58
Eee...To zaproś ich na parcelę publiczną

marza22
26.07.2008, 15:17
Mi się wydaje, że to zależy od ilości Twoich przyjciół, bo np. na imprezach też jest określona ilość gości i ja miałam coś takiego że jak miałam 1 przyjaciela to miałam max. chyba 3 gości a jak gram innym simem który ma więcej przyjaciół to miałam np. 7 gości. I na pewno nie zależy to od komputera po to po pierwsze nielogiczne(bo niby dlaczego jakość gry miałaby zależeć od komputera, każdy kto kupuje gre ma takie same opcje) a po drugie tak się składa że jakiś rok temu zmieniałam komputer i na obu grałam w simsy i trak samo jak teraz moi simowie mieli różną liczbę gości.

misterio
26.07.2008, 15:55
Mam duzo pzyjaciol... Dobra juz niewazne, musialam sobie tak poradzic... kupial tez komórkę i zadzwonilam po kilku xD
Takze problem rozwiazany. temat do zamkneica.

ultraviolence
26.07.2008, 16:00
Nie, to wcale nie zależy od posiadanych przyjaciół, tylko od sprzętu i to na sto procent! Kiedyś miałam słabszy sprzęcior i mimo 10-12 przyjaciół, mogłam zapraszać tylko dwie osoby (dotyczyło to przyjęć, czy wyżej wspomnianych spotkań na parcelach publicznych). Teraz z nieco lepszym, ta liczba wzrosła do ośmiu simów w grupie :)

Marza22, jakość gry zależy właśnie od komputera! Od ilości posiadanej pamięci, mocy procesora, itd. I to jest jak najbardziej logiczne! Na słabym sprzęcie, gra mogłaby poprostu wysiąść przy 12-stu gościach na parceli.