PDA

Zobacz pełną wersję : Mały Domek by dominik12 [BRAK ZDJĘĆ]

Vanitas
26.07.2008, 17:43
Dom przeznaczony jest dla singla, singielki lub małżeństwa.

Oceniajcie i komentujcie!

P.S. Przepraszam że nie ma więcej zdjęć łazienki ale przekroczyłem limit.

KannaNeko
26.07.2008, 17:56
Domek jest ( moim skromnym zdaniem ) świetny. Jedyne, co mi się nie podoba, to kuchnia. Jakaś tak, no nie wiem... Za dużo szafek w niej było ^^
9,5/10

asiolek
26.07.2008, 20:21
Dużo bardziej podoba mi się z zewnątrz niz w środku. Ale i tak jest całkiem ładnie 7,5/10

Ruika
26.07.2008, 20:52
Przesadziłaś trochę z oświetleniem ogrodu. Tych lampek jest multum. Połowy z nich bym się pozbyła. Ogród jest taki sobie, w zasadzie to kilka drzew porozmieszczanych byle jak.
Wewnątrz domu podoba mi się kolorystyka pomieszczeń. Ciepłe desenie nadają fajny klimat. Poza jednym odcieniem bieli. Niepotrzebnie go dawałaś. Natomiast nie podobają mi się te ogromne sofy. Odstają one on reszty zupełnie. Dla singla tak ogromna kuchnia, to chyba jakaś pomyłka. Nawet dla małżeństwa ta kuchnia stanowczo jest za duża.
Pozbyłabym się również tych okropnych lamp podłogowych.
Oceniając w całości projekt mogłabym dać 3.5/10

Björk
27.07.2008, 07:03
Domek na pierwszy rzut oka prezentuje się świetnie, ale jest kilka ale...
Po pierwsze - lampiki ogrodowe - Ruika pisała, że pozbyłaby się połowy... Ja bym się pozdbyła 3/4 tych lampek... Strasznie psują świetnie zaprojektowany w sumie ogródek :)
Grill z Czasu Wolnego do takiego ogródka w ogóle nie pasuje. Na Twoim miejscu postawiłabym ten najprostszy i najtańszy... Utrzymałby miły klimat.
Mostek - drobny błąd - zostawiłeś ceglane fundamenty.
No i za wielka ilość fontan, chociaż to akurat nie będzie ważyło na mojej ocenie, bo nie są ustawione jedna obok drugiej - w sumie fajnie są rozmieszczone, ale na zdrowy rozum: kto buduje w domowym ogródku trzy fontanny i w dodatku ten posąg Jumboka :)
Staw jest OK.
W salonie nie podobają mi się te wiklinowe kanapy i fotel IKEA na podeście.
Kuchnia mogłabybyć dużo mniejsza. Widać, że jest niezagospodarowana.
Sypialnia byłaby w porządku, ale znowu ta wiklinowa kanapa (tylko pamiętaj: ona mi się nie podoba, ale pewnie Tobie tak. Więc tym tak bardzo się nie przejmuj ;))
No i łazienka. Wygląda spoko, ale nie widzę wszystkich zdjęć. Mam nadzieję, że jest mała :)
Widzę duży postęp. Robisz fajne zdjęcia :)
Oby tak dalej. Dam 7/10

Vanitas
27.07.2008, 07:09
To nie jest posąg Jumboka tylko wodospad a co do łazienki to napisałem, że przekroczyłem jakiś limit.

Edytka
27.07.2008, 11:50
mi oodoba sie tylko ten maly wodospad na dworze, a reszta domu jest normalna, nic szczegolnego 5/10

Seraf
27.07.2008, 14:43
Bryła jest ok.
Nie podoba mi się ogród. Zbyt duże zróżnicowanie drzew jak dla mnie. No i ten wodospad ... jakoś nie bardzo ^^"
Ładnie Ci wyszło miejsce z fontanną :)
Tych lamp rzeczywiście jest zbyt dużo. Te na płocie ogradzającym działkę są w ogóle zbędne.
W salonie nieźle, tylko pod telewizorem jest strasznie pusto.
Na półpiętrze przydała by się jakaś barierka.
Jadalnia ładna ale nie podoba mi się to legowisko psa, zbyt blisko stołu.
Kuchnia jest straszna. Lubię duże kuchnie bo przyjemne się tam gotuje ale ta jest źle zagospodarowana, rzędy pustych szafek przywodzą na myśl kuchnię w restauracji w godzinach zamknięcia.
W sypialni jest jakoś tak pustawo. Co ten pies robi na łóżku? :O
W łazience nie podoba mi się umywalka, nie mój styl ;)
Ogólnie jest ok, 7,5/10 :)