Zobacz pełną wersję : Blond recolor
Znalazłam bardzo ciekawy mesh na http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=202896 , ale niestety włosy te nie są dostępne w kolorze blond. Sama nie umiem wykonać recoloru, a na innych znanych mi stronach takiego nie ma. Bylabym bardzo wdzięczna za pomoc w poszukiwaniu :)
Iminashi
28.07.2008, 11:52
mam pytanie. czy to ma by jasny, czy ciemny blond?
moge wykonac to jedynie tak hm... 3 sierpnia jak chcesz ;]
4 dam na forum.
acha, czy opaska ma byc w tym samym kolorku, czy innym?
pozdr. :*
Nie spodziewałam się aż takiego zaangażowania, ale dziękuję bardzo:) Jeśli to oczywiście nie jest problem, to mógłby być to troche złotawy blond. Opaskę najchętniej chciałabym w białym lub czarnym kolorze. Jeszcze raz dziękuję :)
Iminashi
29.07.2008, 16:13
Nie spodziewałam się aż takiego zaangażowania, ale dziękuję bardzo:) Jeśli to oczywiście nie jest problem, to mógłby być to troche złotawy blond. Opaskę najchętniej chciałabym w białym lub czarnym kolorze. Jeszcze raz dziękuję :)
oki, w piatek dopiero lece do szkocji i tam bede miala wiecej czu na "takie" rzeczy ;] pozdrawiam :*
Mogę się zapytać po co Ci takie GIGANTYCZNE włosy ? :O
Pink_Angel
29.07.2008, 18:24
cavola moge się zapytać co cie to ?
a tak wogóle to fajne to włosy też ich używam wstawiłabym recolor na forum ale zabardzo niewiem jak
Gigantyczne to może nie są, ale na pewno oryginalne. Szykuję ślub mojej ekscentrycznej simce z dziwnowa, stąd moje zapotrzebowanie :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.