Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Blond recolor

Flyaway
27.07.2008, 23:47
Znalazłam bardzo ciekawy mesh na http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=202896 , ale niestety włosy te nie są dostępne w kolorze blond. Sama nie umiem wykonać recoloru, a na innych znanych mi stronach takiego nie ma. Bylabym bardzo wdzięczna za pomoc w poszukiwaniu :)

Iminashi
28.07.2008, 11:52
mam pytanie. czy to ma by jasny, czy ciemny blond?
moge wykonac to jedynie tak hm... 3 sierpnia jak chcesz ;]
4 dam na forum.
acha, czy opaska ma byc w tym samym kolorku, czy innym?
pozdr. :*

Flyaway
28.07.2008, 15:51
Nie spodziewałam się aż takiego zaangażowania, ale dziękuję bardzo:) Jeśli to oczywiście nie jest problem, to mógłby być to troche złotawy blond. Opaskę najchętniej chciałabym w białym lub czarnym kolorze. Jeszcze raz dziękuję :)

Iminashi
29.07.2008, 16:13
Nie spodziewałam się aż takiego zaangażowania, ale dziękuję bardzo:) Jeśli to oczywiście nie jest problem, to mógłby być to troche złotawy blond. Opaskę najchętniej chciałabym w białym lub czarnym kolorze. Jeszcze raz dziękuję :)
oki, w piatek dopiero lece do szkocji i tam bede miala wiecej czu na "takie" rzeczy ;] pozdrawiam :*

CavOla
29.07.2008, 17:32
Mogę się zapytać po co Ci takie GIGANTYCZNE włosy ? :O

Pink_Angel
29.07.2008, 18:24
cavola moge się zapytać co cie to ?
a tak wogóle to fajne to włosy też ich używam wstawiłabym recolor na forum ale zabardzo niewiem jak

Flyaway
30.07.2008, 22:02
Gigantyczne to może nie są, ale na pewno oryginalne. Szykuję ślub mojej ekscentrycznej simce z dziwnowa, stąd moje zapotrzebowanie :P