Zobacz pełną wersję : Poród
Mysia1996
28.07.2008, 16:42
Czy jest jakiś hack na to, żeby Simka rodziła naturalnie? Albo leżała na takim fotelu ginekologicznym przy porodzie? Jeśli tak, to czy są do tego filmiki? Chcę się najpierw upewnić jak to wygląda
boze, poprostu jest dziecko
simce wychodzi z odbytu :)
Mysia1996
28.07.2008, 16:53
A masz jakiś link do tego? Nie pomagasz!
ale ty naiwna jestes! Nie ma innego sposobu na rodzenie dzieci niz ten zwykly simowy.
Mysia1996
28.07.2008, 17:03
Naiwna? Czy ty wiesz co to słowo znaczy?
Ja się pytam, może jest, może nie ma! A wy wyskakujecie i obrażacie mnie. Jestem tylko człowiekiem, nie "Encyklopedią wszystkich plików do Simów"!!! Spytać się nie mogę?
tak wiem co to znaczy naiwna. jak moglas uwiezyc, ze simy rodza dzieci przez odbyt? przeciez golym okiem widac, ze Shaggy zakpil z ciebie a ty mu uwiezylas.
wiec Edytko tez juz jej odpusc, nie blysnela inteligencja, ale to kazdemu sie moze zdarzyc.
najlepiej niech jakis mod zamknie ten temat, bo sie tutaj jeszcze wywiaze niepotrzebne pole bitwy...
Mysiu, simki rodzą dzieci przez odbyt :)
Buahahahah
Inteligension xD
Shaggy- Weź się puknij w głowę i nie wciskaj ludziom takich bredni.
Ech, typowe nabijanie postów.
zelkam a Ty się w oko puknij :P Mysia1996 - niestety nigdy się nie dowiemy jak simy rodzą bo jest filmik ^^ Ale musi być bolesne bo się drą jakby ich ze skóry obdzierali :P
Zakręcą się dookola siebie i mają dzidziusia:D
Mysia1996
29.07.2008, 07:45
Kubuss - masz rację, ale ja niestety wyłączyłam filmiki. Gra działa szybciej :)
Dziękuję Shaggy, Edytka i Stotka za obrażanie i upokorzenie. To już się nawet nic spytać nie mogę bo "Shaggy, Edytka i Stotka będą przezywać ludzi". Może ja wcale nie będę pisać postów?
Koornela
29.07.2008, 07:55
Mysia1996 przestań!
Już obrażają ci i w ogóle. Tak masz rację nie pisz postów :D
Narazie.
Ej, Koornela to ty przestań. I może sama przestaniesz pisać, te swoje durne posty? A nie innych naskakujesz? Rany, ja nie wiem czemu się tak uczepiliście tego tematu. Sama tego byłam ciekawa. Mysia1996 poprostu, po ludzku z dobrymi chęciami się zapytała, tylko tyle. Czy w temacie kogoś obraża i stosuje wulgaryzmy. Opanujcie się.
Co do tematu, Mysia1996 raczej nie ma takiego hacku. Choć fajnie by było, ale to chyba nie możliwe w simach. Pozdr. :)
Mysia1996
29.07.2008, 08:27
Dzięki a$$iulka. Faktycznie, szkoda, że nie "wynaleziono" takiego chacku. Przez niektórych użytkowników zrobił się rumor, proszę o usunięcie tematu.
Iminashi
29.07.2008, 08:40
nie rozumiem co w tym złego, że się zapytała.
przecież 12 lat (jak tyle masz, co wnioskuje po nicku) to czas na zgłebianie takiej hm... wiedzy :)
skoro tu by sie nie zapytala, zapytalaby sie na innym foum i byloby ok :)
tia, ja tez lubie sobie na kims pojezdzic, ale nie w takich sprawach.
e tam, nie wazne ;p
tylko zastanawiam się, po co Ci taki hack, moze w trojce bedzie bardziej realistycznie, ale przez to gra moze byc od 16-tki :))
dareczka84
29.07.2008, 08:41
wiem, że chyba na MTS2 ozna poszukać wyposażenie jak do szpitala, jakieś łóżka i inne bajery, jesli byś potrzebowała do fotostory to się nada. pozdrawiam :)
Palu-alu
29.07.2008, 09:36
ja niestety wyłączyłam filmiki. Gra działa szybciej :)
A jak wylaczyc filmiki o.O ?
Iminashi
29.07.2008, 09:48
A jak wylaczyc filmiki o.O ?
w opcjach grafiki, powinnas znalezc :)
niestety nie pamietam nazwy, a spr nie moge bo simsow brak ;[
Mysia1996
29.07.2008, 09:54
Dareczka chętnie skorzystam :) Albo chociaż, żeby kobieta w ciąży mogła usiąść na tym fotelu ginekologicznym.
Palu-alu
29.07.2008, 13:09
acha OK dzięki Olusia1996 :)
Nie bo dzieci rodzą sie z kryształka :lol:
Nie!
Wychodzą przez odbyt i kropka!
Mysia1996
29.07.2008, 16:32
A Shaggy umiesz to udowodnić? NIE!
Inni mają rację, niemowlę wychodzi z kryształka.
Książę Kaspian
29.07.2008, 16:36
Mozesz pobrac mod dzięki któremu jest to tak jak powiedział/ła Shaggy
postaram sie znalesc i wysle
Koornela
29.07.2008, 16:49
Mozesz pobrac mod dzięki któremu jest to tak jak powiedział/ła Shaggy
postaram sie znalesc i wysle
Ej daj na forum. Ja skorzystam :)
W realu też! Cipą wyłazi ;p
Albo cesarka ;s
Cesarka najlepsza , po co sie męczyć xD
Ale ja pozostaje przy tym , ze z kryształka wychodzi !
Nie bo dzieci przynosi bocian :/ Niestety jest filmik i nic na to nie poradzimy. Weźcie napiszcie do EA niech nam wytłumaczą jak rodzą się dzieci w The Sims 2 ?? :P
Mysia1996
30.07.2008, 07:26
Kubuss dobry pomysł, ale ja nie piszę
U mnie dzieci rodzą się tak:
Z FILMIKIEM - z kryształka mamy
BEZ - obracają się dookoła i dziecko wpada do rąk.
Bocian niemógłby przynieść dziecka, bo przecież Simka kiedy rodzi, ma bóle.
Mysia1996
30.07.2008, 10:15
Shaggy, ty się lepiej nie udzielaj w tym temacie. Jeśli nie masz linka do tego fotelu ginekologicznego lub chascku na poród, lepiej tu nie zaglądaj.
nah nah nah jacy wy wszyscy jesteście dziwni. nikt na nikogo nie naskakuje a i tak wszyscy sie tego czepiaja, dzieciaki ^^
www.modthesims2.com tam na Ze są dzieci na obrazku i to jest to
Koornela
30.07.2008, 11:35
www.modthesims2.com tam na Ze są dzieci na obrazku i to jest to
Gdzie? Bo nie widze
Mysia1996
30.07.2008, 13:08
Ja wcale nie rozumiem postu Temiz, Koornela.
Zamykam - dyskusja na poziomie przedszkola.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.