Zobacz pełną wersję : nie wiem jak zainstalowac kolejne części the sims 2!!??help
Witam...mam problem z zainstalowaniem kolejnych części the sims 2 mam university nocne zycie własny biznes zwierzaki 4 pory roku i h&m fashion które najpierw tak aby całość chodziła jak powinno??????????czy do jednego folderu czy osobno ????prosze help
blakistoni
30.07.2008, 19:31
Zaraz..pirat??Bo wiesz..nie pomagamy piratom.Jeśli kupisz oryginały problem zniknie.
mam oryginały tylko jak zainstalowac je w kolejnosci tak aby chodziły
sam sobie przeczysz :] nie mozna miec orginału i potrzebowac cracka.
taak mam oryginały !!!! jak mam wgrać te kolejne częsci w takiej jak sie ukazały?????ii razem do jednego folderu czy osobno aby całość chodziła???????
no wiec mozesz przejrzec forum, bo takich tematow były setki. nawet niedawno się bardzo podobny przewinal.
skoro masz oryginalne gry, to po co ci cracki? :D
Ale ona nic nie pisze o crackach, chyba że wyedytowała.
nie chce cracków tylko zapytałam!!!!bo nie wiedziałam a ludzie jak zauwazyłam odrazu podejrzeją o piractwo mnie to nie bawi........a stać mnie na kazdą częśc simsów...z tym nie mam problemu
Instalujesz w jednym folderze, bez znaczenia co do kolejności? A diabli wiedzą, chyba tak ^^'
Kolejność instalacji nie ma znaczenia.
Aktualizuj za każdym razem grę, gdy o to poprosi, kolejne dodatki najlepiej instaluj domyślnie (nie zmieniaj ich lokacji), jeśli podstawę masz na C:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.