PDA

Zobacz pełną wersję : Rzeczy z Reflexsim

Sheba
31.07.2008, 19:06
Hello ! Nie mam pojcia co i jak. Mam nadzij ,ż mi pomozci i powicie co jest gran. A wic tak. Zarjstrowałam si na Rflexsim i chciałam sobie sciągnąć pewny set do sypialni a tu klapa. Taki tekst mi wyskakuje :

Sheba, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1.Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2.If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

haughton
31.07.2008, 19:09
Możesz podać linka do tematu, z którego chcesz pobrac pliki? Niektóre są dostępne tylko dla premiowych kont.

Chantelle
31.07.2008, 19:22
Przetłumaczyłam ci to

Sheba, nie masz pozwolenia na wchodzenie do tej strony. To mogłoby być z powodu jednego z kilku powodów:

1.Twoje konto użytkownika nie może mieć dostatecznych przywilejów, by wejść do tej strony. Czy próbujesz wydawać kogoś innego pocztę, dostęp administracyjne cechy lub jakiś inny uprzywilejowany system?
2.Jeżeli próbujesz wystawiać, administrator mógł uczynić niezdolnym twoje konto lub to może oczekiwać aktywację

Nordin
31.07.2008, 20:12
O matko jeśli chcecie coś tłumaczyć to nie za pomocą translatora online bo bzdury wychodzą. Tłumacząc tekst wyżej na polski. Chodzi o to że albo trzeba mieć konto premium albo Twoje konto nie zostało zaktualizowane. Czasem jest tak, że po zarejestrowaniu możesz się od razu zalogować ale potem na maila przychodzi wiadomość zawierająca link to weryfikacji adresu.

Sheba
01.08.2008, 09:04
Dzikeuje wszytskim za udzieloną mi pomoc ;] Faktyznie ,to co napisała Nordin było słuszne. Dopiero teraz zobaczyłam na skrzynce pocztowj ,że mam dopiero link weryfikujący konto.

Ale i tak bardzo dziękuje za to ,że się chociaż tym zainteresowaliście.

Pozdrawiam.
Sheba.

Temat do zamknięcia.