Zobacz pełną wersję : The sims 2 Błąd podczas uruchamiania .
Wielebny
01.08.2008, 08:40
Otóż gra chodziła mi dobrze jednak gdy dziś załączam grę wyskakuje mi błąd .
Nic w nim nie jest napisane poza wyrazem błąd .
Dodam że wcześniej przez jakiś tydzień nie instalowałem żadnych dodatków z neta poza jednym domem ale gra chodziła dobrze tylko nagle dzisiaj coś się spieprzyło .
Z góry dzięki za pomoc .
no nie wiem co to może być, ale spróbuj zpsikać płyte dezodorante a potem wysusz, wytrzyj i napewno będzie działać ja miałam tak zawaloną płyte porysowaną że nawet niedało się zainstalować gry a teraz spokojnie mogę sobie grać
Wielebny
01.08.2008, 08:53
Nie sądzę aby była to wina płyty ja osobiście używam od pół roku cracka aby nie potrzebnie rysować płytę
Przenies caly folder th sims 2 z Moje dokumenty i sprovuj uruchomić grę, jeżeli odpali (będzie sie długo ładować), to znaczy, że coś sie pochrzaniło z zapisami
zrob screena tego bledu, ciekawa jestem, jak to wyglada.
Wielebny
01.08.2008, 09:35
Gra sie uruchomiła gdy przeniosłem cały folder The sims 2 moich dokumentów do innego ale bardzo długo się wczytywała .
Rozumiem że była to wina jakiegoś dodatku z neto ?
haughton
01.08.2008, 09:45
Kowalski123 - spróbuj wykasowac pliki cache (z pamięcią podręczną gry), ona czasem powodują taki błąd. Te pliki są w Moje Dokumenty->EA Games->The Sims 2 i nazywają się "Accesory"oraz "Groups". Możesz je bezpiecznie usunąć, bo i tak gra tworzy sobie nowe przy każdym uruchomieniu.
Wielebny
01.08.2008, 09:53
Wszystko działa niestety musiałem usunąć cały folder z moich dokumentów zrobiłem kopie zapasową i tu moje pytanie w którym folderze są zapisane domu ponieważ miałem kilka projektów na ukończeniu i nie chce je stracić a co do błędu sądzę że to chyba któryś z domów lub otoczeń które ostatnio instalowałem .
Dzięki wszystkim za pomoc
Wielebny
01.08.2008, 11:53
Już wszystko działa znalazłem ten katalog i wszystko jest dobrze dziękuje za wszelką pomoc
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.