Zobacz pełną wersję : Domy
agatonek22
03.08.2008, 01:44
Mam takie pytanko, w sumie nawet nie wiem jak to ujac :( chodzi o to ze chcialabym udostepnic swoje domy zeby inni mogli sciagna (opcjonalnie oczywiscie) co mam zrobic czy do tego jest jakis program czy o co chodzi :( ja tez sciagalam juz domy z roznych stron no i oczywoscie po zainstalowaniu w sims 2 pojawia sie ten dom i jest opis i cena itp jak to zrobic? prosze o POMOC
haughton
03.08.2008, 09:32
Zanim wejdziesz do danej parceli, w widoku otoczenia po kliknięciu na dom w oknie dialogowym jest ikonka o nazwie "spakuj parcelę do pliku" (w tym samym oknie jest też informacja, jaka jest cena i wielkość Twojego domu). Za pomocą tej ikonki możesz stworzyć plik w formacie Sims2Pack, który zawierał będzie Twój dom. Plik ten możesz umieścić na którymś z darmowych serwerów i wrzucić na forum link do pobrania. Jednak zanim spakujesz parcelę musisz sprawdzić, które dodatki możesz do niej dołączyć, a które należy usunąć. Standardowo bowiem gra pakuje wszystko do jednego pliku, czyli dom i wszelkie meble, dekoracje, ściany, podłogi, itp., które się w nim znajdują, a niektórych dodatków pobranych z Internetu nie mozna dołączać do swoich projektów zamieszczanych w Sieci.
agatonek22
03.08.2008, 21:21
Dzieki bardzo :)
simsiara1991
06.08.2008, 19:03
Agatonek22 jak coś to mogłabys mi udostępnic jakis fajny domek :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.