PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem gry z dodatkami

Użytkownik888
04.08.2008, 16:19
Witam! Mam taki problem: zainstalowałem grę i wszystkie dodatki i nie mogę ich uruchomić. Po kiliknięciu w ikonkę The Sims 2 pojawia się informacja, żeby włączyć przez opcję The Sims w IKEA Urządza dom więc tak robię. Potem, gdy w oknie wyboru kliknę uruchom pojawia się informacja żeby włożyć płytę The Sims 2 Czas Wolny więc tak robię. I po obejrzeniu filmiku na początku (nie ważne czy oglądne cały czy przyspieszę) gra zawiesza się. Gdy za pomocą Alt+Ctrl+Del włączam Menedżer Zadań zawsze jest napisane "Brak odpowiedzi" obok napisu The Sims 2: Czas Wolny. Proszę o pomoc, jak uruchomić Simsy i dodatki?

Dignity
04.08.2008, 22:17
masz viste?
bo mam dokladnie to samo, z tym ze akurat czasami mam szczescie i uda mi sie zagrac. wczesniej musze sprobowac jakies 50 razy :d
czytalam troche na innych stronach o tym ale nie ma na to zadnej latki oprocz tej ze strony eagames a i to mi nie dziala :[

figa
05.08.2008, 10:03
Witam! Mam taki problem: zainstalowałem grę i wszystkie dodatki i nie mogę ich uruchomić. Po kiliknięciu w ikonkę The Sims 2 pojawia się informacja, żeby włączyć przez opcję The Sims w IKEA Urządza dom więc tak robię. Potem, gdy w oknie wyboru kliknę uruchom pojawia się informacja żeby włożyć płytę The Sims 2 Czas Wolny więc tak robię. I po obejrzeniu filmiku na początku (nie ważne czy oglądne cały czy przyspieszę) gra zawiesza się. Gdy za pomocą Alt+Ctrl+Del włączam Menedżer Zadań zawsze jest napisane "Brak odpowiedzi" obok napisu The Sims 2: Czas Wolny. Proszę o pomoc, jak uruchomić Simsy i dodatki?
Spróbuj zrobić tak:
Włóż płytę "Czas Wolny". Gdy napęd ją odczyta kliknij ikonkę "TS2 Czas Wolny"
i uruchom grę

stotka
05.08.2008, 10:30
przeciez tak robi i gra się jej wylacza.

figa
05.08.2008, 10:46
stotka chyba jednak nie tak dokładnie robi bo:
Po kliknięciu w ikonkę The Sims 2
Trzeba kliknąć TS2 CW a nie TS2

pojawia się informacja, żeby włączyć przez opcję The Sims w IKEA Urządza dom więc tak robię Po co wkładać IKEĘ?

stotka
05.08.2008, 10:50
kliknę uruchom pojawia się informacja żeby włożyć płytę The Sims 2 Czas Wolny więc tak robię
czytaj ze zrozumieniem następnym razem :)
ale nie wazne, wiec koniec offtopa, bo tym jej nie pomozemy.