Zobacz pełną wersję : Problem z dodatkami. Nie chcą odpalić
bubel-96
04.08.2008, 20:42
Brat zainstalował mi już dodatki Rozrywka rodzinna, zwierzaki i cztery pory roku. te dwa pierwsze na jakimś tam -gdzie jest podstawa - dysku. Włączam CPR, czekam aż się skończy filmik i wyskakuję "Aplikacja zosatała zamknięta". Mam nowego kompa, instalacja przebiegła pomyślnie. Nawet jak sprawdzało, czy dobrze poszło, powiedziało że ok.
bo plyty bledne zdarzaja sie tez w sklepach :]
niepirackie, bledne. wiem z doswiadczenia z sims1 :p
martusia_re2
04.08.2008, 22:17
Noo ale częściej zdarza się to przy piratach...
a aktualizacje byly zrobione?
/ jesli brat ma pewnosc, ze to blad na plycie czy co to tam mowil, to ja bym sie przeszla do sklepu z paragonem i zadala wymiany :D
ultraviolence
05.08.2008, 09:29
A może Twój brat instaluje simsy w tej samej lokacji, co reszta dodatków? Wtedy gry ze sobą kolidują i może to powoduje błędy...?
bubel-96
05.08.2008, 13:51
Simsy są od kumpeli, orginalne.
helena - Pisałam gdzie instalował :D. dokładnie to Mój komputer/ Dysk lokalny E/ Gry/ Sims. A CPR w Moich dokumentach.
A jak wróci z Siłowni to siębrata spytam dlaczego sądzi że płyty są błędne.
Edit: Stotka - A jak się aktualizuję ? Bo jeżeli chodzi Ci o zarejestrowanie na stronie EA, to nie... No cóż, chyba trzeba zbierać kase na własne dodatki.
OlaBernacik
05.08.2008, 13:57
A jak wróci z Siłowni to siębrata spytam dlaczego sądzi że płyty są błędne
I co powiedział ?
Ps. Pomocy :
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45490
bubel-96
05.08.2008, 14:01
Pisałam to 6 min. przewd Tobą Olu. Jescze nie wrócił.
____
A, mam nowego kompa, także powinno się zmieścić jakby co...
OlaBernacik
05.08.2008, 14:09
A ja myślałam , że zapytalaś się już . ;-@
Chryzantem Złocisty
05.08.2008, 14:13
Nie myśl bo Ci to nie wychodzi
wiesz bubelku wnikając to jeśli masz pożyczane od kogoś simsy to nie są Twoje czyli pirackie...
Ale może ktoś Ci mimo wszystko pomoże ;p
bubel-96
05.08.2008, 14:14
Ale te simsy są orginalne :P No może zbyt mądra nie jestem, ale pirackie raczej nie są :D
po zainstalowaniu wersji podstawowej, gdy instaluje sie jakis dodatek, pod koniec, instalator prosi o aktualizacje gry (polega to na wlozeniu 4 plyty z podstawy)... trzeba to robic, bo inaczej nic nie bedzie dzialac.
Twoj brat to wlasnie robil czy przerywal wtedy aktualizacje?
btw. nie myl aktualizacji z rejestracja :)
bubel-96
05.08.2008, 16:07
Eee... To są płytki DVD. Chodzi o to że jedna.
ultraviolence
05.08.2008, 16:33
Pisałam gdzie instalował :D. dokładnie to Mój komputer/ Dysk lokalny E/Gry/Sims. A CPR w Moich dokumentach.
Czyli Zwierzaki, podstawę i Rozrywkę Rodzinną instalował w tym JEDNYM folderze, Sims? Właśnie to może powodować spięcia, bo gry się na siebie nakładają.
Spróbuj tak:
Mój komputer->Dysk lokalny E->Gry->The Sims 2
Mój komputer->Dysk lokalny E->Gry->The Sims 2 Zwierzaki
Mój komputer->Dysk lokalny E->Gry->The Sims 2 Cztery Pory Roku i tak dalej...
Może wtedy zaczęłoby działać? Mam zainstalowane podobnie, tylko, że na D i wszystko działa jak należy (chociaż ostatnio ściągnęłam jakiś wadliwy dodatek z neta i gra nieco szwankuje :P)
martusia_re2
05.08.2008, 18:52
Przecież Simsy 2 i Dodatki instaluje się w Ea Games/ i to wszystko tu.:)
bubel-96
05.08.2008, 19:59
spróbuję, tylko znowu go nie ma, a ja u kumpeli byłam.
martusia, nie mieszaj... kazdy dodatek musi miec swoj osobny folder.
bubel-96
06.08.2008, 20:28
Działa xD. Temat można zamknąć
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.