Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie chcą się połączyć ? [brak jednego dodatku w drugim]

shiyo
06.08.2008, 19:13
Cześć a więc tak na wstępie,szukałam w wyszukiwarce tematów związanych z moim problemem i te tematy wcale mi nie pomogły a więc mam nadzieję,że wy mi pomożecie =).

A więc mam problem chodzi o to,że zainstalowałam sobie 'Kuchnię i Łazienkę.Wystrój wnętrze-Akcesoria'
a następnie zainstalowałam 'The sims 2 Zwierzaki'.Odpalam gierkę z 'Kuchni i ..'
wchodzę do domku a tam ani śladu po tych akcesoriach :(.
Więc wyszłam z gierki i patrzę,że fizycznie wszystko na komputerze jest tak być powinno jest folder i są te wszytskie pliki ale w grze nie ma po nich śladu !
Więc zrozumiałam,że w złej kolejności wszytsko zainstalowałam.Odinstalowałam 'Kuchnię i..' oraz Zwierzaki.Następnie najpierw zainstalowałam zwierzaki a potem dopiero 'Kuchnię i..'.Wchodzę do gry a tam nic zero, nada ! (chociaż fizycznie wszystko na komputerze jest )
Co mam zrobić żeby wszystko razem ładnie działało ?

pees : Dodam tylko,że wszystko mam orginalne,usnełam folder downloads i nic.

pees 2 : Wspomnę jeszcze tylko,że jak kończyłam instalować 'Kuchnię i..' wyskoczyła mi aktualizacja 'Zwierzaków' więc się zaktualizowała..

No i to wszystko. :(

psychickid
06.08.2008, 19:19
A odpalasz zwierzakami?

blakistoni
06.08.2008, 19:22
A instalowałaś w tym samym folderze??Bo jeśli tak,to wtedy dodatki"zachodzą"na siebie.grę zaktualizowałaś...a możesz mi wytłumaczyć co to znaczy,że nie ma w grze rzeczy z "kuchni i.." nie ma lodówek,tapet..nada??Sprawdź w katalogu rzeczy tam powinien być folder "kuchnia i łazienka" i "romantyczna kuchnia"Romantyczna łazienka'itp.

shiyo
06.08.2008, 19:23
Na początku spróbowałam odpalać Zwierzakami(nadal nic nie było w grze w sensie dodatków) potem spróbowałam odpalić 'Kuchnią i..' i też nic nie ma.

EDIT: A instalowałaś w tym samym folderze??Bo jeśli tak,to wtedy dodatki"zachodzą"na siebie.grę zaktualizowałaś...a możesz mi wytłumaczyć co to znaczy,że nie ma w grze rzeczy z "kuchni i.." nie ma lodówek,tapet..nada??Sprawdź w katalogu rzeczy tam powinien być folder "kuchnia i łazienka" i "romantyczna kuchnia"Romantyczna łazienka'itp.

W tym samym folderze ? Nie normalnie standardowa instalacja(tzn.Domyślna)Tak nie ma niczego co jest w 'Kuchni i...' to znaczy nie ma ubrań,mebli,danych kolekcji domów itd.

blakistoni
06.08.2008, 19:30
Jak domyślna to powinno być ok.. odinstaluj i ponownie zainstaluj grę..może błąd podczas instalacji..?Jak to nie wypali to ja się poddaję..

shiyo
06.08.2008, 19:32
Już probowałam 2 razy więc to nic nie daje.
ale dzięki za pomoc w końcu liczą się chęci nie ? =)