Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Świątynia Jumboka IV by a$$iulka23 [BRAK ZDJĘĆ]

Milou
08.08.2008, 14:53
Hey! Oto moja trzecia budowla na forum. To parcela publiczna, po nazwie domyślacie się o co zapewne chodzi.
Zapraszam do komentowania i oglądania. Pozwólcie, że mały wstępik, dlaczego zbudowałam tę świątynię.

Wiele moich simów nie stać na ciekawe, pełnych wrażeń wakacje. Tu akurat Wyspa Twikki. Dlatego, skoro simy nie mogą na nie wyjechać, to one po części przyjadą do nich. Świątynia Jumboka IV to przede wszystkim gwóźdź wakacji. Teraz to biedniejsi simowie mogą przejść się do pewnego miejsca miasta, zacząc zwiedzać i poczuć ten niezwykły klimat, którego wcześniej
nie mogli poczuć.

Na początek z prywatnego helikoptera zostały zrobione dwa zdjęcia z góry.

No i to tyle. Mam nadzieję, że spodobała się wycieczka, aczkolwiek mam pewne podejrzenia, że będziecie się czepiać tych krzeseł i "kanap", a także łazienki, ale nie miałam niczego innego pod ręką. Pozdr. :)

Edytka
08.08.2008, 15:02
ojej troche w ocza sie pierdz.....ieli, nie jestem zwolenniczka takich budowli nic ciekawego.

Vegeta
08.08.2008, 15:22
A wg mnie całkiem ciekawa budowla :) 8/10 bo trochę mało tam rzeczy

shizeR
08.08.2008, 15:43
ładne podoba mi się

Ruika
08.08.2008, 16:33
Nic nadzwyczajnego. Parcela jest bardzo pusta, mało atrakcyjna.

DzikaŚwinia
08.08.2008, 16:34
Fajny pomysł, dobre wykonianie. Podoba mi się ;) Chetnie zobaczyłabym to miejsce nocą. I zrób dookoła parceli dzungle. Taka pusta nie pasuje.

simol
08.08.2008, 16:43
niezłe ile to robiłas?? Jakich dodatków uzyłaś

Milou
08.08.2008, 18:04
Dziękuję za komentarze wszystkim. :) Cieszę się, że większości się podoba.
Chętnie bym poczytała więcej. Zapraszam jeszcze raz.

Ruika- wiem, tak wyszło, ale cokolwiek postawiłam to jakoś mi nie pasowało, ale cóż.

DzikaŚwinia- faktycznie o dżungli nie pomyślałam, dzięki tak zrobię. Nocą zdjęcia...zapomniałam. Najwyżej edytuję, nie wiem czy mi się uda dziś, najwyżej jutro.

Simol- hmm..czy ja wiem, ale na pewno nie więcej niż 3 godz. Najbardziej męczyłam się nad postawieniem, tego (kurcze, jak to się nazywa) kamiennego ogrodzenia i w środku. Chciałam zrobić z tego bardziej labirynt ale jak mówiłam miałam pewne trudności z tym ułożeniem. A dodatki to rzecz jasna The Sims 2 oraz The Sims 2 Podróże.

Dzięki jeszcze raz, czekam na kolejne kom. Pozdr. :)

Marian...
08.08.2008, 21:23
Powiem tak: żaden specjał. Swiątynia jak świątynia- stare mury, trochę zielska i efekt gotowy. Nie napracowałaś się zbytnio, to pewne. Jednak wygląda to porosty tak jak powinno. Więcej nie da się powiedzieć.

Ośmielę się wysunąć skromne pytania: a co takiego ciekawego jest do roboty w starożytnej świątyni monumentalnej wielkości? Nie przypomina to zupełnie centrum kulturalnego, pod żadnym względem.

Ale pomysł ciekawy...

Björk
09.08.2008, 06:56
Widać, że się napracowałaś (sama zresztą próbowałam zrobić z tych elementów labirynt i zawsze byłam niezadowolona).
Tobie się udało, co bardzo podwyższa moją ocenę.
Jednak parcela sama w sobie, jest zwyczajna. Simy tam za wiele sobie nie porobią oprócz zwiedzania.
Daję 7/10
Pozdrawiam

Fiorella
10.08.2008, 12:14
Wewnątrz nawet nieźle sie prezentuje, lecz przy tych ławkach wcale nie przypomina świątyni. Na rzucie w ogóle mi sie nie podoba, widzę tylko mury. Ogólnie mówiąc w miarę Ci to wyszło. Daję: 6/10