Zobacz pełną wersję : Coś nie tak z dodatkiem
misia150
08.08.2008, 18:05
Dosyć niedawno, bo jakieś pół roku temu dostałam od rodziców dodatek do Simsów moda z H&M. Przez 5 miesięcy wszystko działało bez problemu dopiero po solidnym czyszczeniu kompa ( wgraniu na nowo systemu operacyjnego ) zainstalowałam The Sims 2 (oczywiście oryginalne) i Akcesoria moda z H&M (też oryginalne, z empiku) gra wymaga ode mnie oryginalnej płyty akcesorii.
Komunikat: włóż oryginalną płytę The Sims 2 Moda z H&M i ponownie uruchom grę. Nie wiem co robić. Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
A wkładałaś tą samą płytę raz jeszcze?
popróbuj, może za którymś razem się uda.
A jeśli nie, spróbuj z reinstalką.
Najczęściej w takich problemach bez wyjścia ona pomaga.
Przeczyść dokładnie płytę. Może to zadziała. U mnie co jakiś czas nie chciała chodzić płyta. Przetarłam dokładnie czystą ściereczką, albo chusteczką i było dobrze.
Jeśli chodzi o wycieranie, to mi przecieranie ścierkami nie pomogło. Trzeba płytę było przez 10 minut trzeć sukienką z grubego materiału. Dopiero o poskutkowało. Ale to pewnie był kaprys mojej płyty, u innych pewnie wystarczy chustka.
A nie masz niechcący zainstalowanego jakiegoś programu emulującego napędy DVD/CD?
Alkohol120%, Deamon Tools?
Trzeba je wyłączyć...
Też tak miałem ale okazało sie że to napęd spróbuj włożyć inną płytę i zobacz czy działa
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.