PDA

Zobacz pełną wersję : Wasze wymarzone akcesoria...

Ancalimë
22.06.2007, 07:26
Tutaj piszcie, jakie chcielibyście, żeby wydano nowe dodatki "Akcesorie"

Ja chyba chciałabym "zabawa w dzień i noc", że były by tam nowe gry dla simów takie jak np. miszuno

Kleopatra VII
22.06.2007, 21:35
ja chcialabym zeby wydano jakies simsy historia. Uwielbiam historie i chcialabym tez moich simow wprowadzic w swiat przeszlosci. wprawdzie sa inne gry ale w wiekszosci gra polega na budowaniu miast czy toczeniu wojen. jest tez duzo ubran i mebli takich z poprzednich wiekow ale co z tego ze ubiore moich simow w siuszki z XVIII wieku i umebluje im tak dom skoro po ulicy jezdzi samochod zamiast powozu czy koni a moi sasiedzi chodza w normalnych siuchach. przydalo by sie tez kikla nowych opcji. Coz moze kiedys cos takiego sie pojawi

Idil
23.06.2007, 11:54
A ja bym chciała Akcesoria dla zwierząt :) Jest ich bardzo mało, szczególnie dla psów i przydały by się jakieś nowe zabawki, albo plac zabaw dla zwierząt coś w stylu z the Sims 1, fajnie by było dodać też jakieś nowe opcje do zwierzaków, jakieś dodatkowe gry (ciuciubabka i aport trochę nudzi), ciekawie by było gdy by sim i pies mogli kąpać się w jeziorze :P

Greenlyme
23.06.2007, 18:53
Ja bym chciała jakieś Halloweenowe akcesoria.Jakieś stroje i ozdoby do przystrajania domu, fajnie by też było jakby była możliwość obchodzenia tego święta.

shezza
24.06.2007, 13:43
A ja by chciała akcesoria dla dzieci. Troche dziwnie to wygląda, kiedy niemowlak śpi na gołym materacu... Mogłyby być też wózki jeżdżące, chodziki, więcej typów zabawek... Inne interakcje i może... Choroby. Byłoby ciekawiej.

Zgadzam simę też z wyżej wspomnianymi akcesoriami dla zwierzaków. ;)

No i mogłoby być jeszcze HOBBY. Akcesoria dla określonych zajęć. Na przykład płetwy i akwalung do pływania, boisko do siatki i do kosza w dziedzinie sportu... ;D

Darlene
24.06.2007, 13:52
A ja bym chciała "Domowe akcesoria" XD.
Odkurzacze, mopy,szczoty,pralki itp. XDDD

Sandy
24.06.2007, 20:06

Ja również. I co do tych akcesori dla bobasów i zwierząt też się zgodze. No i mogłoby być jeszcze coś w sesnie wakacji, zakończenie roku w szkole itd.

vanity
25.06.2007, 20:52
Odkurzacze, mopy,szczoty,pralki itp. XDDDTeż bym takie chciała, no ale oczywiście do użytku nie tylko jako ozdoby :D
Dla tych dzieci i zwierząt też by mogło być i to HOBBY tak samo :) Ja to bym chciała dodatek SZKOŁA, że idziesz do szkoły, odpowiadasz, piszesz klasówki, itp :) Tak samo mógłby być dodatek PRACA xD Bo denerwuje mnie to, że simy idą do pracy, dzieci do szkoły i nawet nie mam wpływu na to co się u nich dzieje w tym czasie...to tak troche niszczy realność w grze :P A co do dodatków z serii Akcesoria, itp., to nie mam pomyslu, ale popieram wasze pomysły na dodatki, które wymieniłam wcześniej :)

martka95
30.06.2007, 14:56
Ja myślę że fajnym pomysłem jest the sims 2 życie sportowca.simy uprawiały by różne dyscypliny,zdobywały osiągnięcia,madale,puchary itp. :D :)

karolkaaa402
30.06.2007, 15:23
ja bym chciala taki dodatek gdzie mozna simem (dzieckiem) isc do szkoly i tam normalnie byc na lekcji itp.i zeby sie dalo budowac wlasne szkoly :D

Alatáriël
30.06.2007, 15:35
Ja też chce do szkoły w simsach.
Ale ile by zajmowało wgrywanie szkoły na niektórych kompach ;_;

Janvier
30.06.2007, 16:41
A jabym chciała wszystko co tu powiedziane :)

sylwia_pam
01.07.2007, 10:01
ja bym chciala zeby byly the sims 2 farma z cala gospodarka zeby mozna bylo miec tam jakies zwierzeta np. konie króliki kury i inne takie i zeby bylo ze mozna jak sie wsiada do samochodu to widziec gdzie sie jedzie i samemu prowadzic i zeby mozna bylo chodzic w odwiedziny do somsiadów .
fajne tez by byly simsy w sieci czyli ze uzytkownicy zalogowuja sie tworza simów domy i normalnie zyja w wirtualnum swiecie . popieram wszystkie wymienione pomysly i mam nadzieje ze producenci simsów spelnia nasze marzenia

Neillé
01.07.2007, 13:49
Ja również popieram wszystkie powyższe propozycje, ale najbardziej to chyba propozycję użytkowniczki sylwia_pam, dlatego że bardzo mi zależy na koniach w simsach, odwiedzin do sąsiadów itd. co napisała.
A ja osobiście chciałabym taki dodatek "Więcej Realu", żeby po prostu było więcej interakcji i opcji takich właśnie realnych, nie chce mi się teraz wymyślać jakich, może potem dopiszę :D
Natomiast co do akcesorii to mogłoby być np. więcej ozdób takich typowo domowych czyli jakieś książki do położenia na półkę, ramki na zdjęcia, chusteczki, jakieś papierki, portmonetka, pieniądze i takie inne duperele :smirk: I żeby też była taka opcja, że można kilka ozdób położyć w tym samym miejscu, np. na biurku, półce, stole itd. Bo denerwujące jest to, jak na kuchennym blacie stoi sobie coś małego i w dodatku na środku i nic tam więcej nie można położyć :con:
No..to chyba wszystko co chciałam napisać.

Bloody_Mary
01.07.2007, 18:32
mogli by coś dodać do tv
fajnie by było gdyby dodali takie interakcje jak np "oglądaj horror" lub "oglądaj komedie" i wtedy by się śmiali albo krzyczeli ze strzachu :D
albo w jakimś dodatku wielki ekran żeby zrobić kino

hotohori
02.07.2007, 00:15
Zgadzam się z wszystkim co tu było wymienione.
Mogli by dodać jakieś fajne fryzury(emo lub z anime), super ciuchy i jakieś fajne ozdoby typu czacha w pokoju itp.

semus
02.07.2007, 00:39
No ja to oczywiście chciałbym gwiazdę żeby zrobili, ale w taki sposób, by filmy nakręcone z danym simem w roli głównej pojawiały się naprawdę w telewizji, podobnie z teledyskami itp. Mogłaby być możliwość (w końcu) posiadania kilku posiadłości na raz, żeby np. w porze wakacyjnej wybierać się do letniej chatki nad morzem. Inny wymarzony dodatek to coś w stylu "miejskie życie", czyli ogółem życie w mieście, w blokach, możliwość wynajmu, np. pokoju u kogoś w domu, odwiedzanie sąsiadów, itp. ale to bardziej pasuje do the sims 2 online.

olliss
02.07.2007, 06:49
Też się zgadzam, ze wszyyystkim! A najbardziej mi chyba brakuje właśnie takich interakcji jak położenie obok siebie obiektów. Denerwujące, rzeczywiście. Albo niechby simy mogły siedzieć na łóżku?
I jeszcze! Taaak strasznie bym chciała móc jeździć z simami do pracy i do szkoły... Ale żey były tam interakcje takie jak np. w pracy - zapytaj szefa, odbieraj telefony, łącz z kimś (zależy jaka praca), w szkole np. do odpowiedzi (te opcje mogłyby być na szaro, nie możnaby było ich skreślić, tylko te z kolegami - mogłaby być też przerwa, kłótnie, bójki, kary no i żeby było pokazane w tych informacjach w prawym górnym rogu ekranu co kto mówi!
Aha, simy mogłyby też chodzić do lekarza - stomatologa albo ortopedy? Jakieś operacje, pobyty w szpitalu...
Myślę, że na razie tyle. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę.
Wiem, że mam wymagania - cóż...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :)

karolcia92
02.07.2007, 11:07
Ja bym chciała takie dodatki, które całkowicie przypominają ludzkie życie, np. chodzenie do kina, zoo, teatru, wesołego miasteczka. Mogłyby być choroby, szpitale(dla chorych simów i simek, które rodzą, operacje, kontrolne wizyty u lekarza im szczepienia). Dla małych dzieci i niemowląt powinny być wózki, gryzaczki, smoczki(żeby je dzieci wypluwały :D ). Dla dzieci chodzenie do szkoły z pisaniem klasówek i odpowiadanie, jak to ktoś już napisał. Szkoda też, że nie widać szkół wyższych simów-studentów. Mogłyby też być pralki, mycie włosów, zębów, dodawanie specjalnych olejków i płynów do kapieli, kupowanie kosmetyków, zszywanie ubrań dzieci, które się przewróciły. Rzeczywiście fajnie by było, gdybyśmy widzieli pracę sima. Głupi jest też fakt, że na stoliku można postawić tylko jedną rzecz. Mogłabym tak jeszcze wymieniać w nieskończoność, ale nie starczy czasu i miejsca ;)

Matti93
04.07.2007, 19:57
A ja chciałbym jakieś akcesoria do samochodów bo niema ich prawie wcale. I popieram wszystkie wyżej wymienione propozycje a szczególnie sylwia_pam

ShiinaLP
05.07.2007, 12:18
Ja jako muzyczny maniak chciałabym stworzenia dodatku "sims- making music" ^^ Sim mógłby założyć kapelę, która musiałaby mieć perkusistę, przynajmniej jednego wokalistę, basistę, wokalistę. Mógłby założyć zespół z przyjaciółmi, ale mógłby również zatrudnić muzyków, coś na kształt zatrudniania pracowników we własnym biznesie, czyli swoisty casting. Później nasz sim nagrywałby piosenki w studiu na publicznej parceli lub we własnym, domowym studiu muzycznym. Klikając na komputer pojawiałaby się opcja "pisz tekst piosenki", im wyższa kreatywność tym lepszy tekst i lepsze oceny krytyków muzycznych i większa rzesza fanów. Klikając na np. perkusję pojawiałaby się opcja "napisz muzykę/". Nasz sim, posiadając określoną liczbę własnych utworów może zagrać koncert, którego byśmy niestety nie mogli kontrolować. Oczywiście zanim nagrały płytę musiałby wysłać demo do wytwórni lub zaprosić do siebie producenta muzycznego i zagrać mu parę kawałków. Tutaj ważna byłaby charyzma.
A jeśli nasz sim nie miałby polotu do tworzenia muzyki mógłby zająć się pracą producenta muzycznego lub managera.
Gdy nasz sim zostałby już wielką gwiazdą zaczęliby do nachodzić fani, byłby zmuszony zatrudnić ochroniarza zarówno dla siebie jak i dla członków rodziny i samego domu- a więc pojawili by się nowi NPC- ochroniarze, szaleni fani.
No i oczywiście opcja "rozdawaj autografy" Na początku kariery, proponując komuś autograf sim zostawałby wyśmiany- na co komu autograf jakiejś łajzy? No i tutaj nowa obawa- "Sim nie chce mojego autografu"
I jeszcze chciałabym aspirację w stylu "Tworzenie sztuki(?)"
Uff... to by było na tyle. Z takim dodatkiem czułabym się spełniona.

Fraise
05.07.2007, 21:24
Chciałabym,aby był dodatek:
-akcesoriami dla zwierząt,
-aby sim mógł uprawiać dyscypliny sportowe,
-mogło się jeździć na koniach,
-decydować o tym,co dzieje się w pracy (sterować tam simem)
-własnoręcznie prowadzić samochód ^^

psujka
06.07.2007, 21:34
A moje wymarzone akcesoria to fryzury i meakup . ;P I Zgadzam się z tym co napisała Fraise

Rainbow
06.07.2007, 21:59
-akcesoria/nowe opcje związane z dziećmi-właśnie te wózki,wyjeżdżanie z małym dzieckiem do parku na parcelę publiczną ;)
-akcesoria dla zwierzaków + możliwość chodzenia z pieskiem na smyczy po ogródku,domu,parku :D
-dyscypliny sportowe :D
-odwiedzanie sąsiadów

Czyli to,co już wymieniono :D
Co do ozdób w pokoju-czachę np. jako obraz można samemu zrobić ;P
Makijażu i fryzur w necie zatrzęsienie ;D
Najbardziej brakuje mi maxisowych mebelków/meshy ;)-nie świnią gry,można na nich 'polegać' :D
I Interakcji,Maxis się tu nie stara ;P

Fizzly
07.07.2007, 23:12
-akcesoria/nowe opcje związane z dziećmi-właśnie te wózki,wyjeżdżanie z małym dzieckiem do parku na parcelę publiczną ;)
-akcesoria dla zwierzaków + możliwość chodzenia z pieskiem na smyczy po ogródku,domu,parku :D
-dyscypliny sportowe :D
-odwiedzanie sąsiadów

Czyli to,co już wymieniono :D
Co do ozdób w pokoju-czachę np. jako obraz można samemu zrobić ;P
Makijażu i fryzur w necie zatrzęsienie ;D
Najbardziej brakuje mi maxisowych mebelków/meshy ;)-nie świnią gry,można na nich 'polegać' :D
I Interakcji,Maxis się tu nie stara ;P
Brak ci interakcji? Twierdzisz ze Maxis sie niestara? Ja uwazam wrecz przeciwnie. Interakcjii w TS2 jest od zatrzesienia, jest mnostwo szczegolow, o ktorych tylko mozna bylo w TS1 pomarzyc. Naprawde TS2 to porzadny produkt nawet pod wzgledem interakcjii. Taka jest moja opinia, chociaz mozna by zrobic jeszcze kilka, nie powiem. ;) Ja tam bym chcial dodatek "Farm life", w Polsce moglby sie nazywac po prostu "Farma", czy jak tam kto chce... W kazdym razie byloby oczywiscie mnostwo przedmiotow i gadzetow do tworzenia, budowy i wyposazania farmy
, do tego "domek dla krolikow", "kurza grzeda", tak zeby podopieczni mogli hodowac sobie kroliki-dla zabawy? :P i kury-dla jajek, ktore dodawalyby jedzonko do lodowki po zebraniu. Do tego barany, moze krowa? XD Mogl by byc tez taki segmentowy "stary plot", na ktorym bylaby opcja "usiadz na plocie" i zakochane pary moglyby tez siadac i tualic sie na owym plocie, w nocy z dodatkowa opcja "patrz w ksiezyc", albo co. xP Dzieci moglyby czasem spadac z owego plotu, zeby ciekawiej bylo. No i kilka innych "pobocznych" interakcjii tez mogloby byc, np.:
- skacz na sianie (kliknij na stogu siana)
- spij na sianie (kliknij na stogu siana)
- baw sie w chowanego (kliknij na dzieciaka w dowolnym miejscu)
- zrob robotke... -> sweter/szalik/skarpetki/rekawiczki (kliknij na simie siedzacym w fotelu i posiadajacym welne w ekwipunku)

Poza tym wprowadziłbym jeszcze minipack "The Sims 2: Family", czyli dodatek "Rodzina", ktory wprowadziłby - już nie tylko meble i gadżety - ale kilka odstawowych rzeczy: Pomiędzy wiekiem małego dziecka a dziecka wprowadziłbym nową grupę wiekową, nie wiem jak to nazwać w Polskiej wersji... ^^" W każdym razie byłby to wiek przedszkolaka. Dziecko byłoby mniejsze od dziecka chodzacego do szkoły, ale bardziej umiejętne aniżeli małe dziecko,tj. wiek 5-6 lat. Takowy dzieciak umiałby już schodzić i wchodzić po schodach. Nadal potrafiłby korzystać z zabawek dla małych dzieci oczywiście, ale mogło by dojść kilka nowych, np. klocki czy kolejka. Potrafiłby już chodzić jak człowiek oczywiście, ale byłby taką grupą pośrednią. Uczyłby się korzystania z toalety-siadania na muszli oczywiście (znaczek do wspomnień: Potrafię skorzystać z kibelka!), uczyłby się samodzielnie jeść-przy stole (znaczek do wspomnień: Umiem juz sam jeść!). Wraz z nowym dodatkiem, możnaby również malca uczyć pielęgnacji ogrodu (znaczek do wspomnień: Jestem małym ogrodnikiem!). Oczywiście najważniejszy jest fakt, że przedszkolak chodziłby do przedszkola - można by zawieźć malucha samochodem-opcja na samochodzie: "kup fotelik dla dziecka" lub skorzystać z autobusu-inny niz szkolny, pani przedszkolanka wysiada pod domem i prowadzi malucha za rękę do autobusu-jak w japoni, nie wiem czy ktoś kojarzy autobusy dla przedszkolaków ^^" Oczywiście również możliwość zatrudnienia prywatnej przedszkolanki/opiekunki do domu. Co najważniejsze, takowe dzieciaki mogłyby się przemieszczać już pomiędzy parcelami, mam tutaj na myśli to, że sąsiedzi mogliby przychodzić z takimi dzieciakami "za rączkę", tak i możnaby takiego dzieciaka zabierać poza obszar swojej parceli mieszkalnej-w.w. fotelik samochodowy. xP Każda sim-TAXI też by musiała się wyposażyć, hyh. Do tego opcja dla nastolatków przy roznoszeniu gazet - wtedy zamiast pani/pana gazeciarza owy sim by przychodził. To samo w pizzeri i na poczcie oraz rola niani naturalnie. W domu możnaby otworzyć "Domowe przedszkole", wtedy sąsiedzi sprowadzają dwójkę czy trójkędzieci, odbierają je wieczorem i płacą za twój ciężki dzień ^^ Z gadżetów koniecznie piaskownica i ślizgawka oraz basen dla dzieci. Dla starszych dzieci opcja "graj w piłkę", "baw się w chowanego". Oczywiście mnóstwo interakcji do tego, jak np. przedszkolaki ciągnący rodziców za rękę podczas przygotowywania posiłku, czy siedzenia na kanapie. Do tego przy jedzeniu, przed nauczeniem się- rzucanie jedzeniem, a wraz z tym nowe zadania dla simów, w tym wypadku "wyczyść stół"-blaty by się brudziły z czasem, jak szafki. Z gadżetów lampka nocna z wyświetlanymi elementami na suficie. Dla nas niewidoczne coprawda, ale lapmka z melodyjką, do usypiania dzieci. xP Zmianki tym samym w zachowaniu dzieci - małe dzieci początkowo bałyby się ciemności. Zakończeniem lęku byłyby znaczek do wspomnień: Nie boję się już ciemności! A żeby takowy znaczek mały sim otrzymał, opcje (kliknij na małego sima w łóżku, który grymasi) "zostań na chwilę", "utul do snu", "opowiedź bajkę" i "zaśpiewaj kołysankę". Dla mniej grymaśnych wystarczyłoby to drugie, ale dla innych - nie koniecznie. xP Fajny byłby teżkonik na biegunach, dla małych dzieci (pod okiem rodziców) i dla przedszkolaków jednocześnie. Cóż, chyba wszystko. xP Może to za dużo na minipack....? ^^"

Aleks
08.07.2007, 13:14
Ja to bym chciała (oklepane, wiem) żeby:
- simowe nastolatki miały jeszcze kilka własnych karier, np. Wyprowadzanie psów; Roznoszenie gazet, Opieka nad dziećmi i.t.p.
- można było robić różne rzeczy jednocześnie, np. słuchać mp3 (czy jak to tam oni nazwali) i jeść obiad...
- nowe aspiracje...ale nie wiem jakie :P
- możliwość upicia się ;)
- z większych 'pack-ów' to napewno coś ze wsią, coś ze sportem, coś z ninja ^^ i napewno coś takiego...nowe interakcje między simami :smirk: .
To chyba tyle...

Alatáriël
08.07.2007, 13:23
Mój wymarzony dodatek to the sims 2 fantasy :)
Mogłyby tam być duże smoki, elfy, nimfy i inne różne magiczne stworzenia.
Fizzly - rozpisałeś sie xD Ale ciekawy pomysł :)

karolcia92
09.07.2007, 20:14
A ja bym chciała, żeby możnabyło wybrać dwie aspiracje na raz dla jednego sima.

vanity
10.07.2007, 23:14
Fizzly świetny pomysł =] Mmm...domowe przedszkole...fajne to by było =] Jak ktoś wspomniał, fajny by był pomysł z np. zakładaniem kapel swoich. Można by było produkować piosenki, teledyski...coś jak POP-life, ale bardziej rozbudowane. Świetne to by było, na pozczątku mało znany zespół szukający czlonków nowych, menagera, wytwórni płytowej...Grali by na jakiś uroczystościach rodzinnych...Potem małe koncerty w pubach, na dyskotekach, a na końcu wielkie koncerty, które też moglibyśmy organizować, poczynając od wyboru miejsca, przez układanie kolejności/listy piosenek, aż do choreografii tancerzy. Ale to marzenie....W sumie to co wymyśliłam to byłoby coś jak gwiazda....No właśnie mogliby zrobić 3 edycje gwiazdy. Pierwsza właśnie zostań gwiazdą muzyki, 2 to zostań modelką/modelem, a 3 bądź aktorem/aktorką xD Nie takie tytuły,ale żeby było coś w tym stylu. No i oczywiście podzielone miałoby być dlatego, żeby każda kariera była baardzo rozbudowana =] A moje pomysły na poszczególne kariery..no to modelka/model; można by było szukać agencji modelingowych, oczywiści byliby tez tacy poszukiwacze nowych twarzy, którzy składaliby ofertę wstąpienia do jakieś agencji, można by było się odchudzać, byłby dietetyk itp, oczywiście można by było występować na pokazach, najpierw jakiś nieznanych projektantów, a potem u takich jak Coco Chanel czy nawet Victoria's Secret =] Kariera aktora/aktorki; chodzenie na castingi, granie w teatrze, w serialach, w filmach....No tego jest baaardzo duzo,a le nie chce mi się wymieniać =] Fajnie by było jakby wprowadzili hotele, bloki, gdzie mieszkaliby też inni ludzie, nei tylko z danej rodziny. Byłoby nowe otoczenie Los Angeles, Hollywood, itp. Oczywiście byłyby tam wypasione wille....do tego dochodzi oczywiście wiele interakcji, gadżetów dla prawdziwych gwiazd...No ale to WIEEELKIE marzenie...które raczej się nie spełni...bo jeśli miałoby takie coś powstać to nieźle by zapchało komp xD

ShiinaLP
11.07.2007, 09:56
Hah, nareszcie ktoś mnie zrozumiał :)

Aleks
11.07.2007, 10:11
Mam jeszcze jeden pomysł, objawienie ze snu :P . Więc śnił mi się dodatek: "Wędkarze". Dopełnienie do CPR. Była tam łódź, pomost, nowe dania z ryb, pieczone 'szaszłyki' z owoców morza, ubrania nowe: rybaczki, kalosze wędkarskie i różne tego typu rzeczy do wędkowania, meble nawiązujące do morza i ryb. Może nie jest to mój specjalnie wymarzony dodatek, ale pewnie niektórym by się spodobał. Był jako minipack :smirk: .

magda1984
11.07.2007, 21:52
Fajny byłby mini dodatek albo nawet pełen dodatek : Używki :)
Alkohol,papierosy,narkotyki..i wszystko co z tym związane... :)
Byłyby większe problemy z nastolatkami...i dorosłymi..nowe zawody ?? :)

A najbardziej chciałabym minipack o którym juz mówiliście czyli dodatki dla dzieci- bobasków.
I zeby zostały np dodane wakacje w szkole.

A może by tak spisać nasze pomysły, poddać jakiejś ankiecie i wysłać do Eagames ... może by wzieli pod uwagę potrzeby klientów:)

Gootek
16.07.2007, 08:21
Może to trochę psychiczne, ale chciałbym dodatek dotyczący...hmmm... śmierci i chorób. Tytuł: The Sims 2: W zdrowiu i chorobie - akcesoria.

Bo - prawdę mówiąc - jest niewiele sposobów na zabicie sima : :P . W moim dodatku byłoby ich o wiele więcej - np. ludzik mógłby spaść z dachu, zostać pobitym na śmierć, zagryziony przez psa ( wyobrażacie sobie taka opcje : zgań za -> zagryzienie sima: Mortimier" :P) zginąć w pracy (np. gdy jest policjantem), zostać rozjechanym przez taksówkę/ samochód służbowy, wpaść do studzienki z szambem, zostać zagryzionym przez głodnego niedźwiedzia... jest wiele możliwości. Oczywiście po takim wypadku przyjeżdżałaby policja, robiła dochodzenie itp.

Oczywiście - w grze zaimpletowanoby silnik HAVOK, dzięki niemu simowie realistycznie upadaliby, tracili głowy itp. Pełen system obrażeń

Rzecz jasna - przydałby się szpital, karetki itp (oczywiście możliwość zbudowania własnej kliniki, zakładu pogrzebowego, publicznego cmentarza, ośrodków rehabilitacyjnych, sanatoriów, zakładów karnych, więzień i czerpania z nich kasy itp. )

Nowe opcje :
-ZABIJ! -> pobij na śmierć/ zadźgaj nożem/ zadźgaj nożyczkami/ ugotuj/ poszczuj psem - możesz pójść za to za kratki
-tresuj -> wytresuj zwierzaka o imieniu Pitbul na mordercę - to chyba jasne

Nowe przedmioty:
1)Kosa (najtańszy model - 45 simoleonów; kosa deluxe - ze światełkami i miernikiem- 90 simoleonów)
2)drewniana szubienica
- dla dorosłych -> wykonaj egzekucje na simie-> Mortimier
-dla dzieci -> baw się :P
3)nowe samochody, czołgi, łodzie podwodne, jetpacki oraz nowa opcja -> rozjedz sima -> Don
4)biżuteria, tatuaże
5)broń (począwszy od noża kuchennego,microSMG i Tec9, poprzez AK-47 i M-16, a skończywszy na minigunie i pazerfauscie)
6)nowe style budowania - teraz możesz zbudować własną rzeźnię, salę tortur, mauzoleum
7)krzesło elektryczne, stos (możliwość zrobienia własnego, o ile masz dodatek FARMA :)) i gilotyna (w dwóch wersjach - retro - rewolucja francuska oraz modern - czyli współczesna, elektroniczna wersja)
8)szafa na zwłoki ( można w niej ukryć nielubianego sąsiada, ewentualnie teściową)
9)nowe akwarium, w którym można utopić sima
10) 5 nowych rodzajów trumien ( w tym jedna deluxe z lampkami choinkowymi w środku)
11)maszyny tortur np. krzesło czarownicy, przypalanie rozżarzonym węglem, rozciąganie, łoże z igłami (i opcja "odpręż się" ; "postaraj się o dziecko"... auć! :P )

Nowa aspiracja: Zostać ostatnim simem na świecie :P

Nowe ciuchy i makijaże: garnitur a la Hitman, maska kata na twarz, barwy wojenne, hełmy ( taki garnek na łbie dodawałby simowi więcej HP :P)

No i nowe kariery :

1)śmierć. Sim zaczynałby jako "Początkująca kostucha", przez "Ostatni żniwiarz" a kończył na "Mrocznym kosiarzu".
2) seryjny morderca (najwyższy poziom "HITMAN")
3) kat
4) rehabilitant

Nowe usługi: "Seryjny morderca" - już za 10 tys. simoleonów możesz pozbyć się nielubianego sąsiada.

Nowa okolica : Mrokowo Zgniłe ( coś na wzór Abrakadabrowa z jedynki)

Nowy kanał w telewizji:Crime Stories of Kwitnące Wzgórza/Miłowo/Dziwnowo/ Werona

Zawsze dziwiło mnie - czemu tylko od simowie od nastolatków wzwyż, mogą umierać. Dlaczego dzieci są nieśmiertelne?

Ograniczenie wiekowe: 118+ i pisemna zgoda obojga rodziców

A tak na serio : fajne są te pomysły o farmie i własnym zespole. No i używki. Wyobraźcie sobie taką opcję : Lecz kaca -> (wybór kacy) -> np. kac grzechotnik
( gdy odwracasz głowę , mózg stoi w miejscu). Jakby co -jestem abstynentem i bynajmniej nie psychopatą...

<ale się rozpisałem>

Sensiqúe
16.07.2007, 09:19
Może to trochę psychiczne, ale chciałbym dodatek dotyczący...hmmm... śmierci i chorób. Tytuł: The Sims 2: W zdrowiu i chorobie - akcesoria.

Bo - prawdę mówiąc - jest niewiele sposobów na zabicie sima : :P . W moim dodatku byłoby ich o wiele więcej - np. ludzik mógłby spaść z dachu, zostać pobitym na śmierć, zagryziony przez psa ( wyobrażacie sobie taka opcje : zgań za -> zagryzienie sima: Mortimier" :P) zginąć w pracy (np. gdy jest policjantem), zostać rozjechanym przez taksówkę/ samochód służbowy, wpaść do studzienki z szambem... jest wiele możliwości. Oczywiście po takim wypadku przyjeżdżałaby policja, robiła dochodzenie itp.

Oczywiście - w grze zaimpletowanoby silnik HAVOK, dzięki niemu simowie realistycznie upadaliby, tracili głowy itp. Pełen system obrażeń

Rzecz jasna - przydałby się szpital, karetki itp (oczywiście możliwość zbudowania własnej kliniki, zakładu pogrzebowego, publicznego cmentarza, ośrodków rehabilitacyjnych, sanatoriów, zakładów karnych, więzień i czerpania z nich kasy itp. )

Nowe opcje :
-ZABIJ! -> pobij na śmierć/ zadźgaj nożem/ zadźgaj nożyczkami/ ugotuj/ poszczuj psem - możesz pójść za to za kratki
-tresuj -> wytresuj zwierzaka o imieniu <imię> na mordercę - to chyba jasne

Nowe przedmioty:
1)Kosa (najtańszy model - 45 simoleonów; kosa deluxe - ze światełkami i miernikiem- 90 simoleonów)
2)drewniana szubienica
- dla dorosłych -> wykonaj egzekucje na simie-> Mortimier
-dla dzieci -> baw się :P
3)nowe samochody, czołgi, łodzie podwodne oraz nowa opcja -> rozjedz sima -> Don
4)biżuteria, tatuaże
5)broń (począwszy od noża kuchennego,microSMG i Tec9, poprzez AK-47 i M-16, a skończywszy na minigunie i pazerfauscie)
6)nowe style budowania - teraz możesz zbudować własną rzeźnię, salę tortur, mauzoleum
7)krzesło elektryczne i gilotyna (w dwóch wersjach - retro - rewolucja francuska oraz modern - czyli współczesna, elektroniczna wersja)
8)szafa na zwłoki ( można w niej ukryć nielubianego sąsiada, ewentualnie teściową)
9)nowe akwarium, w którym można utopić sima
10) 5 nowych rodzajów trumien ( w tym jedna deluxe z lampkami choinkowymi w środku)
11)maszyny tortur np. krzesło czarownicy, przylanie, rozciaganie, łoże z igłami (i opcja "odpręż się :P )

Nowa aspiracja: Zostać ostatnim simem na świecie :P

Nowe ciuchy i makijaże: garnitur a la Hitman, maska kata na twarz, barwy wojenne, hełmy ( taki garnek na łbie dodawałby simowi więcej HP :P)

No i nowe kariery :

1)śmierć. Sim zaczynałby jako "Początkująca kostucha", przez "Ostatni żniwiarz" a kończył na "Mrocznym kosiarzu".
2) seryjny morderca (najwyższy poziom "HITMAN")
3) kat
4) rehabilitant

Nowe usługi: "Seryjny morderca" - już za 10 tys. simoleonów możesz pozbyć się nielubianego sąsiada.

Zawsze dziwiło mnie - czemu tylko od simowie od nastolatków wzwyż, mogą umierać. Dlaczego dzieci są nieśmiertelne?

A tak na serio : fajne są te pomysły o farmie i własnym zespole. No i używki. Wyobraźcie sobie taką opcję : Lecz kaca -> (wybór kacy) -> np. kac grzechotnik
( gdy odwracasz głowę , mózg stoi w miejscu). Jakby co -jestem abstynentem i bynajmniej nie psychopatą...

<ale się rozpisałem>

W jakichś 5% popieram :P A pozostałe 95%... idź sobie pograj najpierw w jakiegoś FPS'a, a potem weź sobie coś ekonomicznego. O, polecam Ci Postala 2, tam zabijesz praktycznie wszystkim i każdego.. Ideą simsów nie jest fabuła a'la Postal 2 i wszelkie FPS'y.

Gootek
16.07.2007, 09:31
W jakichś 5% popieram :P A pozostałe 95%... idź sobie pograj najpierw w jakiegoś FPS'a, a potem weź sobie coś ekonomicznego. O, polecam Ci Postala 2, tam zabijesz praktycznie wszystkim i każdego.. Ideą simsów nie jest fabuła a'la Postal 2 i wszelkie FPS'y.

Wiem, wiem... jakby co nie pisałem tego na serio :). A Postal 2 czy Manhunt - co tu kryć - to raczej gry prymitywne. Lepsze jest BloodRayne :P.

Swoją drogą - czym to jest te 5%, które popierasz?

Sensiqúe
16.07.2007, 09:35
W moim dodatku byłoby ich o wiele więcej - np. ludzik mógłby spaść z dachu, zostać pobitym na śmierć, zagryziony przez psa ( wyobrażacie sobie taka opcje : zgań za -> zagryzienie sima: Mortimier" :P) zginąć w pracy (np. gdy jest policjantem), zostać rozjechanym przez taksówkę/ samochód służbowy, wpaść do studzienki z szambem... jest wiele możliwości.

właśnie to, co wyżej. Więcej takiej przypadkowej śmierci czy okaleczeń, ale nie okrutnej do stopnia wbijania komuś nożyc w oczy ;) I fakt pobytu w szpitalu, ale w moim pojęciu by nie było to przesadnie rozbudowane. Po prostu Sim by zniknął z domu na parę dni, bo był by w szpitalu czy klinice :smirk:

bartek0101
18.07.2007, 20:57
Fajne sa te dodatki wszystkei ale za bardzo nei sa rozbudowane chcialbym zeby nie tylko wydawano nowe meble itp ale takze funkcje i zawody....przeciez mozna sobie rzeczy posciagac...zawody takze ale mogliby wymyslec jakeis ciekawe nauczyciel,i apre tam takich:)

magda1984
20.07.2007, 08:56
mogliby wymyslec jakeis ciekawe nauczyciel,i apre tam takich:)

Zawód nauczyciel jest:)
Tylko nie pamiętam w których dodatku bo mam wszystkie:)

martola
28.07.2007, 11:06
Chciałabym żeby były nowe fryzury !!! i Modne ciuchy:)

martusia_re2
16.12.2007, 16:41
Ja bym chciała dodatek "szpital" żeby można było jeździć do szpitala i były by nowe obrażenia. Albo że np. poród jest w szpitalu itp :))

Collet
18.12.2007, 17:25
Magia byłaby świetnym rozwiązaniem rozmyślań nad nowym dodatkiem. Osobiście jestem niesamowitą fanką fantasty i wielką marzycielką. The Sims 2: Magia byłoby dla mnie rajem :smirk:

Rëñáës
18.12.2007, 17:51
The Sims 2 Gwiazda. Ciekawe by to było. Bardzo fajnie by było gdyby taki dodatek wyszedł i były w nim takie kariery jak Piosenkarz/arka.

Monitkowa
21.12.2007, 20:52
- ciuchy z Nike, Pumy itd.
- Także jak Darlene - jakieś dodatki domowe

kotek23
23.12.2007, 13:58
Ja bym chciała takie dodatki, które całkowicie przypominają ludzkie życie, np. chodzenie do kina, zoo, teatru, wesołego miasteczka. Mogłyby być choroby, szpitale(dla chorych simów i simek, które rodzą, operacje, kontrolne wizyty u lekarza im szczepienia). Dla małych dzieci i niemowląt powinny być wózki, gryzaczki, smoczki(żeby je dzieci wypluwały :D ). Dla dzieci chodzenie do szkoły z pisaniem klasówek i odpowiadanie, jak to ktoś już napisał. Szkoda też, że nie widać szkół wyższych simów-studentów. Mogłyby też być pralki, mycie włosów, zębów, dodawanie specjalnych olejków i płynów do kapieli, kupowanie kosmetyków, zszywanie ubrań dzieci, które się przewróciły. Rzeczywiście fajnie by było, gdybyśmy widzieli pracę sima. Głupi jest też fakt, że na stoliku można postawić tylko jedną rzecz. Mogłabym tak jeszcze wymieniać w nieskończoność, ale nie starczy czasu i miejsca ;)
Ja też to chcę! I zgadzam się (jak większość) ze wszystkimi moimi poprzednikami :)

Agnies
23.12.2007, 20:11
ja jak pierwszy raz grałam w simsy chciałam pójść za simem do szkoły xP.
Ale fajnie by było. A dodatki to wszystkie wymienione i jeszcze jakieś rozszerzenie do zwierzaków, że np. można by było mieć wielkie akwarium i wybierać gatunki ryb. Albo aby było cośtakiego, że simz dziwnowa przechodzi sobie do werny na przykład. I że jest jeden wielki kraj a w nim około 10 miejscowości z tych miejscowości można sobie bez probremu przechodzić...
i jeszce przydałyby się nowe dania. I w CPR (jeszcze nie grałam, ale koleżanka powiedziała mi że tego tam nie ma) żeby była taka spolszczona edycja, żeby był kalendarz (taki dokładny) i bły wyznaczone wszystkie święta np.24 grudnia-wigilia, 26 maja-dzień matki, 1 czerwca-dzień dziecka itp.
i jeszcze aby można było przy adoptowaniu dziecka odwiedzić ten osrodek. To samo ze zwierzętami. I żeby można było bzproblemowo chodzić w wizyty do sąsaidów

anusia12888
28.12.2007, 13:22
hmm ja tam bym chciala np. pralki i by to wchodzilo na higiene by bylo dwa stroje i jeden jakbysmy brali do prania to ten drugi nosily by simsy :D
fajnie by bylo jakby byly kanapy rozkladane :)
no i rzeby mozna bylo jezdzic do sąsiadów :) :)
by mozna bylo jak jest sie chorym pojechac do lekarza na pare godzin zeby mozna bylo zbadac pacjenta i podac leki ( juz nie mysle o tym zeby bylo to widoczne )
fjnie by bylo by byly nowe choroby np choroby pecherza trzeba by bylo latac do kibelka czesciej :P
nowe dania :] bo amte mi sie znudzily :[
wiecej kanalow dla simow
parcele publiczne dla dzieci np plac zabaw
przedszkola nie trzeba bylo by sie meczyc z opiekunką :)
wiecej dat ( dzin matki i ojca dziatka i babci dzien dziecka )
kina i teatry by mozna bylo chodzic na seanse :D
jakies romantyczne miejsce by mozna bylo np. sie tam zareczyc
trzymanie sie za rece :*
moze jakies zabytkowe miejsce ( nie muwie o podrozach )
mozna by bylo tez zalorzycz cos takiego jak hospicjum dla juz w podeszlym wieku emerytów
zoo i ogrod taki wielki
hmm to narazie wszytko co mi przychodzi do głowy jak cos sie przyponi to napisze
pozdrawiam mocniutko :)

Elle
24.01.2008, 17:29

Ja bym tez mogła coś w tym stylu. I żeby się dało używać, a nie tylko stały jako ozdoby. Przydatne by to było do videostory :P były by bardziej realistyczne, nie?

Plemnik z plasteliny
26.01.2008, 16:25
Eee.. Życie sportowca było by do bani - przecież w dodatku Free Time dochodzą, boiska do gier itp.
Najlepszym dodatkiem było by The Sims 2: Hokus Pokus xD
A przydały by się akcesoria; Just Be EMo ! .. ubrania dla emo itp. xD

Parsley
26.01.2008, 17:55
Eee.. Życie sportowca było by do bani - przecież w dodatku Free Time dochodzą, boiska do gier itp.
Najlepszym dodatkiem było by The Sims 2: Hokus Pokus xD
A przydały by się akcesoria; Just Be EMo ! .. ubrania dla emo itp. xD
i żeby się jeszcze mógł ciąć xD.

Plemnik z plasteliny
26.01.2008, 18:34
No właśnie! A i płakał w kącię oraz krzyczał " Rujnujecie mi życie!" za każdym razem, kiedy mama woła na obiad xD

Chloé
27.01.2008, 12:08
Mój wymarzony dodatek to "Życie pozagrobowe" :D

Powstałoby nowe otoczenie w którym sterowałoby się Simami, którzy już umarli - Simowie trafialiby do piekła albo nieba w zależności od tego, jakimi byli za życia.

PIEKŁO:
diabły z widłami, rogami, kopytami, czerwonymi oczami, pazurami, sierścią, kotły z gotującymi się duszami (okres adapracyjny przed przyjęciem do grona diabłow), fontanny z lawą zamiast wody, opcja tańca diabelsiego wokół ognia...

NIEBO:
Anioły w bieli lub pastelach, z aureolami, skrzydłami, potrafiący fruwać, grający na cytrze, pieśni anielskie, chmurki, różne świecące dodatki, białe gołębie, nowe świece...

edit: w sumie to bardziej pasuje na kolejny dodatek niż na minipack, jednak fajnie byłoby byc diabłem lub aniołem.
I popieram pomysł dodatku "Fantasy" :)

björn borg
27.01.2008, 12:42
Mój wyarzony dodatek to akcesoria dla zwierzaków bo w grze jest ich zamało

mabda
28.01.2008, 07:07
co do wymarzonych dodatkow to za stara jestem juz na jakas magie, czy zycie pozagrobowe czy inne tego typu. najbardziej bym chciala chyba dodatek taki typowo wiejski [konie, krowy itp], albo wrecz przeciwnie - typowo miejski [mieszkanie w blokach, mozliwosc odwiedzania sasiadow "pozyczyc soli"]...
i fajnie byloby, gdyby dojscie do kibelka nie zajmowalo simom 30min :P albo zebranie sie z lozka i wyjscie do szkoly [+zjedzenie sniadania] 2 godz, bez mycia i sikania :/ tak zeby czas troche realniej uplywal. aha, i zeby dalo sie wyslac jakiegos sima gdzies na miasto, ale zeby zostac w domu innym simem i nim kierowac :D

K@rolci@
28.01.2008, 07:49
Mi się marzy takie dodatek Szkolne życie . Że tam mozna budować własną szkołe i place zabaw ( dla dzieci oczywiście ) i przedszkola .

Ancalimë
01.02.2008, 15:05
A ja bym chciała "Akcesoria dla muzyków" Byłyby w nim wszystkie instrumenty. I scena i inne przedmioty związane z muzyką^^.

Monitkowa
01.02.2008, 19:17
- Wieś
- Big city live
- Szkoła też mogła by byc

juka
06.02.2008, 18:47
the sims 2 szpital

psychickid
07.02.2008, 14:39
Toż EA tylko zarabia na tych dodatkach (minipackach) no bez przesady, jakby nie mogli tych samych obiektów dać w normalnych dodatkach...
Ale co do tematu to najlepiej szkoła, coś związane z policją i szpital.
Wtedy by to znacznie ożywiło życie simów...
Ale my mówimy przecież o akcesoriach a w nich dochodzą tylko nowe przedmiony, nie interakcje x.D

Ancalimë
08.02.2008, 19:12
Ale my mówimy przecież o akcesoriach a w nich dochodzą tylko nowe przedmiony, nie interakcje x.D
Właśnie! Wszyscy piszą o np. że chcieliby, żeby simowie chodzili do szkoły! ;P

psychickid
10.02.2008, 17:39
to nie jest przedmiot x.D, no sorry, ale jakby cos takiego mialo powstać, to by taki dodatek zrobili, a nie akcesoria :D

Caroliiine
11.02.2008, 16:30
a właśnie, że dochodzą jakieś drobne interakcje :p np w rozrywka rodzinna doszło coś tam :p zgadzam się z wami wszystkimi :p ale ile wtedy gra by się ładowała hehe ;)

cosmo
11.02.2008, 18:09
Ja bym chciał taki dodatek który zawierałby:
- zniszczone, potargane i poplamione ciuchy
- zniszczone meble np. kanapy, szafy, blaty do kuchni itp. Stare zakurzone lampy i mniehjsze przedmioty. Przydałby sie taki sznur z ubraniami suszącymi się.
- nowe interakcje jak np. opluj innego sima, zaproponuj wspólne picie browaru, sikaj pod drzewem/krzakiem, żebraj (na parceli publicznej), strasz przechodniów: smrodem, brudnymi ciuchami itp. (też na parceli publicznej), demoluj (to samo - PP), kradnij itp.
- nowa dzielnica "melina"

Kim95
12.02.2008, 14:36
Być może The sims 3 wprowadzi takie rzeczy.

treys
12.02.2008, 19:14
Ja bym naprawde dużo chciała. Ogólniej żeby simowe życie było baaardzo prawdzie. Może kiedy będą coraz to nowe części to spełnią się nasze marzenia.
Jak już ktoś napisał: żeby na necie simsy były to też bym chciała żeby to był taki wirtualny świat i jakby się spatkała 2 simów czy więcej to użytkownicy mogliby do siebie pisać. To tak jakby rozmawiali.umawialiby się...
itd :)

cosmo
17.02.2008, 21:23
Ja bym chciał TS2 gwiazde.. To moje marzenie... Bo bez tego gra nudna.

Koornela
18.02.2008, 10:27
ja bym chciała dodatki dla małych dzieci różne pokoiki itp. np.: łóżko z baldachimem ;p

southryan
19.02.2008, 22:08
Ja bym chciał kiedyś zobaczyć taki dodatek jak: The Sims 2: Wystój Salonu ... Jakieś wyjątkowo wygodne kanapy, fotele, nowe telewizory ...

Tusiek
20.02.2008, 08:47
Ja bym chciała dodatek "Dziecięce Akcesoria" czy coś w ten deseń. Byłyby wózki dla dzieci, nosidełka, przedszkola, sklepiki z lizakami, watą cukrową, kolorowanki, króciutkie książeczki... Świat zwariowanych dzieciaków...

Fáëlivrin
20.02.2008, 15:41
Mi marzy się dodatek, który simsomaniacy sami by sobie stworzyli. Nie dosłownie, rzecz jasna. Maxis mógł by stworzyć stronę i zapytać graczy, czego chcą najbardziej. Zebrał by powtarzające się pomysły i zrobił odpowiedni dodatek ^^
Ja sama chciałabym aby był dodatek z rzeczami dla maluchów i dzieci, tzn. więcej interakcji, stroje sportowe dla dzieci, nowe zabawy, a dla maluchów wózki i nowe ubranka.
Inna opcja to dodatek: ekstremalna przebudowa, wyli nowe pokrycia tereny, podłogi, ściany, płoty, schody, drzwi, okna, może nawet meble.
Ostatnie to dodatek od kuchni, czyli nowe potrawy, rzeczy do jadalni, meble do kuchni możliwość, aby odpowiednia grupa wiekowa albo płeć lubiła / nie lubiła danej potrawy. Urozmaiciło by to grę i zrobiło by ją bardziej realną... (jak dla mnie ^^ )

Koornela
20.03.2008, 12:44
no tak bo dla dzieci (chodzi mi o te małe) to poprostu rzeczy jest tyle że HEJ.

Hermione
08.08.2008, 20:51
Siemka!
Mam do was takie pytanie:
Czy myslicie,ze bedzie jeszcze jakis Mini-Pack?
A jak tak,to jaki temat by was interesowal?
Pytam z ciekawosci!

Jezeli taki temat juz istnieje,to sorry

ultraviolence
08.08.2008, 22:40
Magia, magia i jeszcze raz: MAGIA! Jestem nieco wybredna, więc nie wiem czy magiczne przedmioty z Osiedlowego Życia w pełni mnie zadowolą ;) Czuję, że dadzą trzy-cztery rzeczy na odczepnego i na tym koniec, niestety... Ale to tylko moje przeczucia, mogę się mylić :D

Łezka
10.08.2008, 15:08
to w osiedlowym życiu ma byc magia super

Hermione
10.08.2008, 15:09
Mnie to jakies dodatki dla tych malych berbeci:DDodatki ,mebelki,nocniki,zabawki
Cos z magia na sto procent.....
Cos z Harry'ego Potter'a.......z seriali slawnych tez by bylo niczego sobie!
Jakies propozycje na inne?

Hermione
10.08.2008, 15:29
Hej ludziska,piszcie cos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chce poznac zdania innych ludzi.......

misterio
10.08.2008, 18:05
Hm... moze taki dodatek cos z zycia gwiazd w luksusach...
Moglaby byc w takim dodatku limuzyna, kariera piosenkarki, aktorki, wogole jakies osiedle slawy itp... mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :P

Koornela
10.08.2008, 18:20
Matko!!! Ja nie chce nic o magii :/
To ma bardziej przedstawiać prawdziwe życie, a tu walą jakiąś magie. Bezsens/

Ellie
10.08.2008, 18:35
Zgadzam się z Koornelą ^^ Lubię magię (np. w Potterze), ale nie chcę jej w Simsach! Eeeejć! <buu>
Jak już, to mogłoby być... tak jak pisze pati. Sims 2 Hollywood =D

shizeR
13.08.2008, 15:37
Ja tam myślę że więcej mini-packów nie będzie przynajmniej ja tak myślę

zelkam
13.08.2008, 15:59
The sims 2 Wieś (ale taka prawdziwa, typu krówki, koniki, świnki, kury), można hodować zwierzęta, kosić zborze, potem zrobić mąkę, a potem piec chleb. W sumie to byłby raj dla twórców fotostory i videostory.

Holly
13.08.2008, 19:55
To ma bardziej przedstawiać prawdziwe życie, a tu walą jakąś magie. Bezsens/

Ale nikt by nie kazał Ci jej kupować -_-"
Skoro masz jednak manię "Muszę to mieć! Bo wykituję jak nie będę miała tego dodatku" no to trudno.
Ja bym chciała, żeby było coś związanego z kreskówkami xP Jakieś atomówki xD Nie, ale na serio. "The Sims 2: Kreskówkowe życie" xP albo coś z mitami, komedia ;) a ogólnie to coś takiego super

björn borg
13.08.2008, 20:03
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=36890
=O

ultraviolence
14.08.2008, 09:30
To ma bardziej przedstawiać prawdziwe życie, a tu walą jakiąś magie. Bezsens/

A mnie wydaje się, że po pierwsze nie powinniśmy traktować tej gry tak serio. W końcu to tylko gra i elementy magiczne wprowadziłyby nieco urozmaicenia w monotonne, niezwykle simowe życie naszych simów (ha ha, masło maślane na koniec :D).

Souris
14.08.2008, 09:51
A ja wam w ogóle powiem, że nie chcę żadnych dodatków takich jak minipacki, i tak tego nie kupuję i uważam że są beznadziejne.

ultraviolence
14.08.2008, 12:31
W sumie racja, bo takie rzeczy możemy pościągać sobie z neta. Ale popatrzmy na to z innej perspektywy: takie mini-packi są bardzo przydatne dla osób, które internetu nie posiadają, albo poprostu wolą nie ryzykować i instalują dodatki tylko te od Maxisa. Wtedy to idealne rozwiązanie - zawsze mają jakieś urozmaicenie a i ryzyka nie ma, że gra się zawiesi bądź skopie na amen.

AMSTA
15.08.2008, 09:48
helena ma racje...w moim przypadku jest tak ze ja w ogóle ostatnio nei sciągam z neta dodatkow ( wczesniej tak - teraz juz nie ) ale mam na plytce dodatki z gazety. bylo kilka wydan własnie z dodatkami do simsow...To mi wystarczy w zupełności:)

Gio
15.08.2008, 12:16
Minipack z akcesoriami wiejskimi. Mogłaby być też oddzielna nakładka na TS 2 Zwierzaki pozwalająca na hodowlę zwierząt taki jak śwniki, krówki, kórki...

Searle
15.08.2008, 13:57
Ja już nie chcę zestawów z akcesoriami. Chcę The Sims 3 :D

corvus
17.08.2008, 01:13
Wrzystko co najlepsze oklepane...więc napisze że zgadzam się z innymi.Ale do The Sims 2 Biznes chciałam mieć telefony komórkowe...ale takie prawdziwe a nie takie dziecinne ja teraz mają,:P i chciałabym mieć taką opcje przy robieniu obiadu że(nie chodzi mi o sałatke szefa kuchni,taką zielona...jakby ktos...) można zrobić sałatke np.ogórkową,z sosem winegre,zwykła,z kurczakiem.:) I oczywiście chciałabym jak ktos (napisal juz) The Sims 2 Fantasty(albo Final Fantasty:D) że są tam smoki,elfy,jednorożce,małe pojedynki na czary.Może jeszcze dodam że chce The Sims 2 Safari(nie wiem czy było) mogły by być tam słonie,żyrafy,lwy,nosorożce,gepardy,małpy...

Adamsims
18.08.2008, 21:46
Tak będą jeszcze 2 akcesoria. A ja nie mam żadnych wymarzonych akcesorii.

Szczur
18.08.2008, 22:26
Minipack z akcesoriami wiejskimi. Mogłaby być też oddzielna nakładka na TS 2 Zwierzaki pozwalająca na hodowlę zwierząt taki jak śwniki, krówki, kórki...

Nie wypali. Musiałby być oddzielny dodatek. Przypominam, że "Zwierzaki" po angielsku nazywają się "Pets", to określenie obejmuje różne zwierzaczki, które można trzymać w domu, ale nie zwierzaki gospodarskie. ;P

Wymarzone akcesoria? Może jakieś odjechane gadżety nadające się do wyposażenia świata kosmitów, wszelkiego rodzaju wampirów, wilkołaków, zombich, simorośli. Mi by się takie coś przydało, staram się moim fantastycznym Simom kreować świat, który do nich pasuje. :P
Ale jakoś strasznie o tym nie marzę. Od tak, fajnie by było... ^^

Horsez
19.08.2008, 18:56
destiny bardzo mi sie twój pomysł odoba i w stu procenatch sie z nim zgadzam bużka

misterio
20.08.2008, 17:09
Heh dzieki xD
Fajnie by bylo, gdyby byly akcesoria hm... jak to nazwac... Zeby mozna bylo jezdzic do pracy i szkoly, i kierowac simem np. uczyc sie, sciagac na lekcjach, biegac na przerwach itp. Fajnie by bylo. ;]

monia12
20.08.2008, 20:10
ja bym chciala zeby byly the sims 2 farma z cala gospodarka zeby mozna bylo miec tam jakies zwierzeta np. konie króliki kury i inne takie i zeby bylo ze mozna jak sie wsiada do samochodu to widziec gdzie sie jedzie i samemu prowadzic i zeby mozna bylo chodzic w odwiedziny do somsiadów .
fajne tez by byly simsy w sieci czyli ze uzytkownicy zalogowuja sie tworza simów domy i normalnie zyja w wirtualnum swiecie . popieram wszystkie wymienione pomysly i mam nadzieje ze producenci simsów spelnia nasze marzenia

Zgadzam sie ja też bym chciała gospodarstwo, żeby mogli miec krowy itp.
żeby mogli zakładac szkolki jezdzieckie, oprowadzania, sprzedawac mleko, uczyc jezdzic konno itp. (prowadzic stadniny).
i jeszcze wiecej akcersori dla niemowalkow i malych dzieci

Björk
20.08.2008, 20:15
Pewnie już ktoś wpadł na to, ale by było fajnie jakby w tych dwóch tajemniczych akcesoriach znalazły się meble wiejskie i coś dla spokojnej starości ;)

nat9
22.08.2008, 16:00
Ja bym chciała The sims 2 Zwierzęta domowe np konie w których możnaby było mieć korepetycje w domku na wsi i mieć własne gospodarstwo

stotka
22.08.2008, 16:49
Ja bym chciała The sims 2 Zwierzęta domowe np konie w których możnaby było mieć korepetycje w domku na wsi i mieć własne gospodarstwo
ja tam nie wiem, czy konia mozna w domu hodowac...
bardziej gospodarstwo itp. :P

Hermione
22.08.2008, 17:19
The Sims 2 -Hollywood?
Byloby superekstragenialne!
Inne propozycje znajdziecie na:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596 :P

Hermione
22.08.2008, 17:21
Wszystkie wasze propozycje sa kuszace:P
Najbardziej to twoje,déstiny i to z Hollywood byloby mniejwiecej warte tylesamo!:P

Aha..moze wie ktos,za co koornela dostala bana(wiem ze nie na temat.....)

blakistoni
22.08.2008, 17:31
Poszukaj w temacie Ban(an)y - kto za co i dlaczego ;) i faktycznie nie ten temat ;)
A co do tematu: myślę,że akcesoria o magicznych stworzeniach byłyby fajne.Można bybyło zamienić się np.we wróżkę,która mogłaby latć i czarować,smoka itp.Fajne by były też akcesoria o dzikich zwierzętach.Sim mógłby wtedy przygarnąć np.hienę (jak w bezludnej wyspie) i były akcesoria dla nich.np.Taka kość,wyglądająca jak prawdziwa..

Jak mi się przypomni to zedytuję..

Korlena784
22.08.2008, 19:36
magiczne stworzenia moze bedą w Sims 2 osiedlowe zycie fajnie by było :D

cerastes
23.08.2008, 10:24
Fajnie byłoby gdyby simy mogły : haftować , szydełkować , robić na drutach , chodzić do lekarza , robić pranie i wieszać bieliznę , zbierać w lesie grzyby , przygotowywać konfitury na zimę ..... Mogłyby również powstać : szpitale ( z lekarzami , pielęgniarkami ) , domy dziecka i domy starości - koniecznie by można było te parcele odwiedzać ! Gra jest symulatorem życia , więc powinny wychodzić dodatki , które umożliwiałyby w grze wykonywanie wszystkiego , co w życiu można robić .

blackMirror78
23.08.2008, 15:17
The Sims 2 Prawdziwe życie połączenie wszytkiego ,ze monza chodzic do lekaza itp to co napisla aniołek i wermoione ze hollywood i np. the sims 2 magiczny świat :O

Hermione
23.08.2008, 17:10
O!
Super propozycja ,anolek!

jeszczeraz polecam:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596
:P

Hermione
23.08.2008, 18:22
A za co do jasnej ciasnej korlena784 dostal/a bana?

stotka
23.08.2008, 18:30
wiki222, Korlena784 - multikontohttp://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38324
wystarczy sie troche rozejrzec po forum, zamiast smiecic tam, gdzie nie trzeba (za to tez groza bany 8) )

@DOWN: nie wiem. ale znam takie sprawdzone zrodlo (nazywa sie regulamin) w ktorym wyczytałam, ze ty prawdopodobnie bedziesz nastepna do ostrzalu, jesli nie przestaniesz smiecic.

Hermione
23.08.2008, 18:32
Serio?
A gdzie mozna znalesc taka liste?
I jeszczeraz sorrrrrrrrrrrrry ze nie na temat.....

Ginny
26.08.2008, 20:59
Ja uwazam ze kazde wymienione jast fajne:)
Ale najbardziej to mi sie podoba ta propozycja z hollywood!
Ale takze byloby fajne....moze cos ze swiatem podwodnym...?

Ritty
27.08.2008, 10:05
EA Games już się nie interesuje ts2 i nawet lepiej, bo za dużo tych dodatków już jest. (a jak już dojdzie ts3 to dopiero będzie masakra).

Więc moją propozycją jest brak dalszych dodatków. :)

Ginny
28.08.2008, 16:51
Ale dlaczego?
Dadatki sa super!
A ts3 na pewno bedzie fajne.....
A dalsza propozycja na minipack: wyposazenie domu.No wiecie kalendarze z ktorych mozna korzystac itp. :)

Hermione
05.09.2008, 15:32
Hej!Mam jeszcze jadna propozycje...
Zycie wedlug romansu...nowe romantyczne opcje,nowe pocalunki i przytulanki:P
To bylo fajne!

misterio
05.09.2008, 16:08
Nom, fajne by bylo :D Ale niestety juz wiecej dodatkow do sims 2 nie bedzie... czytalam w gazecie...

Ginny
05.09.2008, 17:37
A ja slyszalam ,a raczej czytalam w internecie,ze beda 2 akcesoria!
Hermione: Super pomysl!

Adamsims
05.09.2008, 22:36
Ja też tak słyszałem. Hermione dobry pomysł.

Fizzly
05.09.2008, 23:47
Nie wyjdą już nowe dodatki ani mini-dodatki z serii "Akcesoria". Informacje potwierdzone. ;)

tiki taki i kasztanki
06.09.2008, 16:21
Nawet na pasku juz nie ma miesjca jak sie włącza gre chyba ze nie oficjalne jakies tak jak sims na swięta czy Walentynki

Fiorella
06.09.2008, 16:32
Ja bardzo bym chciała akcesoria dla małych dzieci i niemowląt, szkoda, że już nie będzie żadnych nowych akcesoriów. Niektóre były nawet niezłe.

stotka
06.09.2008, 16:43
Nawet na pasku juz nie ma miesjca jak sie włącza gre
no rzeczywiscie, argument nie do zbicia.
ludzie, zastanowcie sie troche nad tym, co piszecie...

Eve
07.09.2008, 13:35
Ja bym chciała Hallowenowe, Wielkanocne i Jakiś gdzie by było więcej zwierząt:)

ultraviolence
07.09.2008, 18:26
Diamond, Twoje życzenie może się ziścić :D W necie jest do ściągnięcia parę nieoficjalnych dodatków do Simsów, typu Zestaw Kibica. Między innymi jest też dodatek na Halloween i Wielkanoc. Podałabym Ci gotowe strony, ale niestety nie pamiętam, gdzie to widziałam. Wpisz w Google: The Sims 2 Easter/Halloween Pack. może uda Ci się to wyszperać :)

Znalazłam!

http://www.simfantastic2.com/easterpack/download.htm <-- tutaj masz dodatek wielkanocny, wystarczy wybrać tylko język i się ściąga.

http://www.simfantastic2.com/hald.htm <-- A tutaj to samo, tyle, że na Halloween.

Ginny
12.09.2008, 16:27
Fizzly!
Ja to gdzies w necie wyczytalam!
Beda 2 dodatki rodzaju akcesoria!
Ale nie pisza o czym:(

Hermione
12.09.2008, 17:36
Ginny!Tez to czytalam!!!!
A beda to Villa - i Ogrod - Akcesoria!!
wejdzcie na www.diesims2.de
Tam macie pierwsze informacje!Nie trzeba nic innego(no moze znajomosci niemieckiego:P)

Dina-Kaliente
13.09.2008, 06:27
Ja bym chciała taki dodatek taki że było by się bardziej no niewiem starożytny.... :DD::D

Gabiq
13.09.2008, 08:49
Na oficjalnej stronie Simsów2 jest już info o nowy mini packu :)) są nawet screny

kubuss
23.09.2008, 12:47
5 Listopada 2008 to data wejścia minipacku na rynek.

Beda 2 dodatki rodzaju akcesoria!

To będą dodatki czy akcesoria ?? Zastanów się albo naucz się pisać

MysiaPysia19971
04.10.2008, 17:31
Ja bym chciała te wszystkie co wy!
I jeszcze wieś typu konie,owce.kury ale żeby się ruszały jak prawdziwe bryczki,karety itp.

Mała
12.10.2008, 09:52
Ja dym chciała:
- The Sims 2 Szpital (Rzeczy do szpitala, stroje łóżka itd.)
-The Sims 2 Kariera (Sterowanie simem w pracy)
- The Sims 2 ZOO (Egzotyczne zwierzęta, klatki lwy, tygrysy, gepardy)
- The Sims 2 Walentynki (Widziałam na jednym blogu, że są ale nie wiem czy na 100% Ale na pewno są fajne)
- The Sims 2 Piękny Ogród (Jakieś, rośliny przystrzyżone w kształtach np. słonia itd.)
- The Sims 2 Piękne Mieszkanie, Dom, Willa (Piękne meble do mieszkania, domu i willi)
To chyba wszystkie.

ultraviolence
13.10.2008, 06:52
Ja dym chciała:
- The Sims 2 Piękny Ogród (Jakieś, rośliny przystrzyżone w kształtach np. słonia itd.)
- The Sims 2 Piękne Mieszkanie, Dom, Willa (Piękne meble do mieszkania, domu i willi)

Co prawda, taką namiastkę gracz dostanie w mini-packu, a nie dodatku (niestety, a może i stety?) Mansion & Garden Stuff. Tam będzie właśnie kilkanaście dodatków do willi i ogrodów.

Mała
13.10.2008, 06:54
Racja. Ale, nigdy nie będzie za dużo, kocham robić duże ogrody, tylko potem kto o nie dba? Nikt... :p

Malinkka
14.10.2008, 11:53
hELLO PRZECIERZ JUŻ KTOŚ DAWAŁ O TYM DODATKU Z WILLAMI!!!!
A drugi to nie wiem ja bym chciała taki w którym by było wiecej takich rzeczy jak np. pralka,kalendarz, gry planszowe i takie tam a magia jest w OŻ można miec tam kota magicznego z tego co wiem. Można by było zrobić też większe wyposażenie sklepu bo te z gry sa dziwne do sprzedaży no chyba że dekoracje. Wtedy mogliby dać nowe półki na ubrania fajne wieszaki ...

legolas
14.10.2008, 12:12
Bedą Wille i ogrody połączone razem Do kubuss czyli tylko jedne

Paka
15.10.2008, 16:53
Ja bym chciał taki dodatek , żeby mógł wprowadzić mod na to, że można samemu sterować samochodem, bo uwielbiam jezdzic samochodami ( chodzi mi o gry typu gta xd)
:P

Gio
25.10.2008, 17:44
Ja bym bardzo chciał taki dodatek w którym można by wybierać w którym wieku chce się grać. Dla każdego wieku byłyby oddzielne ciuchy, meble i wogóle, zaś kolejne pokolenia rodziny posuwałyby się w czasie tak jak w rzeczywistości, dochodziłyby po kolei meble, które cały czas byłyby bardziej współczesne. Tak sobie marzę...

Clyde
03.11.2008, 02:09
Hmm..tak się zastanawiając to marzyłbym o "The Sims 2 : Moda W Stylu 80's" :) Czyli nowe ubrania i fryzury z lat 80 :3

Ana04
05.11.2008, 15:20
Ja bym bardzo chciał taki dodatek w którym można by wybierać w którym wieku chce się grać. Dla każdego wieku byłyby oddzielne ciuchy, meble i wogóle, zaś kolejne pokolenia rodziny posuwałyby się w czasie tak jak w rzeczywistości, dochodziłyby po kolei meble, które cały czas byłyby bardziej współczesne. Tak sobie marzę...
No to by było świetne ;]

globule
05.11.2008, 19:20
no właśnie do użytku!
bo ja wiem...
i tak najfajniejsze dodatki to te z neta ;p

Alisha
07.11.2008, 18:00
Ja mam 3!
The Sims 2 Kosmici - Masz nowe otoczenie i mozesz sterowac simami ufoludkami :) Jedna z Prac to w karierze Technik to 'Zapylacz i porywacz ludzi' :P
The Sims 2 Dziecinstwo - wiecej dodatków dla niemowlat i malych dzieci - Niemowleta maja nowe ciuszki (marzna w tej pieluszce) i kojce, a male dzieci maja wiecej zabawek i rzeczy do pokoju. Ach - i przede wszystkim wózek!!!
The Sims 2 Religie swiata - No co? Kazdy Sim jak i czlowiek moze decydowac z co wierzy, a jak na razie zdaje sie ze simy Chrzescijanie ale nie chodza do kosciola :P

Coca-Cola
15.11.2008, 17:17
Może "Cool Gwiazdy Hollywood!"?;)
To było by zaje.. ups sorcia! Zajefajne :)

feelka
24.11.2008, 13:28
ja bym chciala taki dodatek gdzie mozna simem (dzieckiem) isc do szkoly i tam normalnie byc na lekcji itp.i zeby sie dalo budowac wlasne szkoly :D

o taak ;D
i ja bym chciała aby był wózek dla dzieci.
Taki baaardzo realistyczny jak w zyciu ;d

dżin.
25.11.2008, 20:26
mi się marzą akcesoria z najnowocześniejszymi rzeczami np. samochodami, oknami, meblami itp.

mateusz812
26.11.2008, 14:33
ja bym chcial np.

The sims 2: Skate and Emo Akcesoria xD
The sims 2: Dla zwierząt Akcesoria...
The sims 2: Nowoczesne i stylowe Akcesoria :D

Po nazwach można domyślać się co jest w tych akcesoriach xP

Alex
26.11.2008, 15:47
ja bym chcial np.

The sims 2: Skate and Emo Akcesoria xD
The sims 2: Dla zwierząt Akcesoria...
The sims 2: Nowoczesne i stylowe Akcesoria :D

Po nazwach można domyślać się co jest w tych akcesoriach xP
Po pierwszym i po drugim da się domysleć o czym to jest,ale po trzecim to nie,z resztą pisząc (zacytuję ,,The sims 2: Nowoczesne i stylowe Akcesoria :D '' ,co miałeś na myśli?

dżin.
28.11.2008, 22:19
albo jeszcze Dekoracje Akcesoria np. Zasłony, dywany itp.

doman145
16.12.2008, 23:12
The Sims Music and Sport ;P

Swampfire
17.12.2008, 09:53
The Sims 2 Fantasy akcesoria

Panna Lawenda
17.12.2008, 11:55
A ja bym nie chciała żadnych, wszystko idzie ściągnąć z netu

uczeńszkoły
20.12.2008, 14:30
The Sims 2 Kolekcja wiejska akcesoria i the sims 2 luksusy akcesoria

dżin.
20.12.2008, 14:47
The Sims 2 Kolekcja wiejska akcesoria i the sims 2 luksusy akcesoria

Uczniuszkoły(nie wiadomo jakiej), te TS2 luksusy już są, przecież jest Szyki i Elegancja(to to samo). A kolekcja wiejska to ciekawy pomysł.:)

Sabrina123
23.12.2008, 21:21
Moje wymarzone akcesoria to Magic.Chciała bym żeby moi simowie
mogli sobie czarować np. ubrania lub meble zamiast ich kupować.
Wtedy simowie mogli by zaoszczędzić troche simoleonów.
Najlepiej żeby były tesz magiczne kule itd.
Więc myśle że to dobry pomysł na stworzenie własnych akcesorii.

Gwiazdka.
31.12.2008, 17:11
Sims 2 Akcesoria: Własne rzeczy Simów. Np.: Telefony komórkowe, przenośne radia, torby, guma do zucia i tp.

Lawend
31.12.2008, 17:42
Telefony komórkowe, przenośne radia (mp3 chyba) dochodzą w The Sims 2 Na studiach. Torby można ściągnąć z internetu na pewno, gumy pewnie też ;). Ja już bym nie chciała żadnych, czekam już tylko na The Sims 3 :D.

Swampfire
31.12.2008, 19:41
The Sims 2 : Pierwsza miłość <3
akcesoria o miłości

Marilyn
02.01.2009, 10:17
Gumy do żucia, lizaki (ogólnie słodycze)...

The Sims 2 Styl Retro
The Sims 2 Hollywood
The Sims 2 Życie na wsi xD (wiecie krowy, kurczaczki...)
The Sims 2 Harry Potter :P:P (Zamek Hogwart... czarowanie itp...)

Pralinka
22.01.2009, 19:59
The Sims 2 Życie domowe
The Sims 2 SPA
The Sims 2 Szkoła
The Sims 2 Cukierkowy Świat xD

Vanitas
23.01.2009, 18:22
The Sims 2 Elektronika akcesoria :D (chyba trzeba dopracować nazwę}

Adamsims
24.01.2009, 14:54
The Sims 2 Życie domowe
The Sims 2 SPA
The Sims 2 Szkoła
The Sims 2 Cukierkowy Świat xD
Nie podobają mi sie tylko życie domowe to super pomysł
Ja bym chciał The Sims 2 domowe rzeczy : materacy na ziemi, łóżka bardziej polskie

Czerwona
24.01.2009, 15:10
Ja najbardziej bym chciała aby wydali akcesoria z nowymi fryzurami, ciuchami, cieniami do oczu, gdyż dodatków z netu nie ściągam. Jakieś takie fajne, bo nie które Maxis'owe ciuchy, czy fryzury mi sie nie podobają :/

asiolek
24.01.2009, 20:23
Co rozumiesz przez :
łóżka bardziej polskie

?

Ami-NaNa
26.01.2009, 17:32
Ja bym chciała żeby były konie stajnie i żebym mogła mieć źrebaki i jeździć na tych koniach..Wiecie o co chodzi...(Podchodzi to pod Wb dla teko żeby inni simowie jeździli na tych koniach a pod Zwierzaki dlatego że konie to zwierzaki^^) Wszyscy wiedzą o co biega..

Nadzieja.
03.02.2009, 19:40
Ja chciałabym akcesoria związane ze sportami zimowymi (narty, snowboard, sanki)
,a także coś w stylu życia na wsi... ;D

Kofi
17.02.2009, 07:07
Akcesoria garaż&samochody (jakieś narzędzia, możliwość popsucia się auta),
Akcesoria domowe (pralki, odkurzacze) i żeby dywany się brudziły, ciuchy

nat9
23.02.2009, 12:22
Akcesorie z zwierzętami już zrobili jak nie wierzycie macie filmik http://www.youtube.com/watch?v=z854p02knqM&feature=related

seattle
23.02.2009, 13:20
Sims 2 Tortury I Mielonka

Palu-alu
23.02.2009, 14:36
Akcesorie z zwierzętami już zrobili jak nie wierzycie macie filmik http://www.youtube.com/watch?v=z854p02knqM&feature=related

<LOL> To nie są akcesoria do TS2!
To jest zupełnie inna gra również podkreślam RÓWNIEŻ wyprodukowana przez EA.

Ja bym chciała TS2 Czyścioch xD (mopy,brudzące się ubrania itp.)

psychickid
24.02.2009, 11:27
Sim Animals - to już zupełnie inna gra.
Jak zobaczysz gdzieś Sim Ant to napiszesz, że wyszły akcesoria do TS2 o mrówkach? ._. :)

Co do tematu. To świetne byłyby The Sims 2 Budownictwo.

Dudek970
24.02.2009, 15:19
ja bym chciał żeby samochody się psuły (np hamulce rozrząd np od jeżdżenia nim do pracy) żeby można było kupić motocykl, rower, jakiegoś SUV-a może Pickupa aha i żeby się pojazdy brudziły. możliwość budowania serwisu, warsztatu, salonu itp. myjni

Invidia Semper
24.02.2009, 18:35
Hmm... a ja to bym chciała móc oglądać i kierować simami w pracy lub w szkole:D I jeszcze żeby mogli odwiedzać sąsiadów:)

Swampfire
25.02.2009, 11:51
The Sims 2 Akcesoria : Life Of Fantasy
jak sam tytuł mówi,czarodzieje i inne fantasy,bo niestety magie w OŻ spaprali i na siłę włożyli magię w ten dodatek

αγάπη
28.02.2009, 22:02
A Ja Bym chciał taki dodatek Gwiazda jak w the sims 1 :))
On Mi się najbardziej podobał Ci fani rozdawanie autografów:P
I Zaproszenia na jakieś wieczorne bankiety :P
Bo co z tego że ściągnołem sobie limuzyny jak przed lokalem niema paparzzi
I nikt o 12 nie przyjeżdza do mojego domq xD W the sims 1 To był najlepszy dodatek

Poison
28.03.2009, 08:04
Ja bym chciała The Sims 2 Archeologia xD Albo właściwie noszący inną nazwę dodatek ale o jakiejś nie typowej pracy.Do głowy przychodzi mi jeszcze The Sims 2 Greckie/Rzymskie miasto.Żeby simowie tak jak kiedyś np. Mężczyzna mógł jako żołnierz pracować, kobieta np. za bardzo wysokie stanowisko pracy(tylko jeszcze nie wiem jakie xD) mogła stać się bogini...Albo jak się nie chodziło do pracy to zamiast wywalania to trzeba było być niewolnikiem :D

Niunia
28.03.2009, 20:31
POPIERA WSZYSTKIE POMYSŁY
Aczkolwiek
Ja Proponuje
Prace
Np.Nowe Komputery Więcej Książek
Albo
Cofanie W Przeszłość
No Cowamy Sie W Przeszłość!

Kirix
23.06.2010, 12:27
Jakie byście chcieli wymarzone akcesoria ? Bo moim zdaniem przydały by się "Choroby i Wypadki " - Sim np. w zimie poślizgnie się na schodach i noga złamana, albo jeździ na wózku. Dzieci by trzeba było szczepić i dawać witaminy. Sim byłby uczulony na słońce a wtedy nici z wyjazdy nad morze. Mi by się ten dodatek podobał, i na pewno bym go kupiła :)

Sherlock
23.06.2010, 12:43
A ja bym chciał takie, żeby można było tworzyć prawdziwe laboratoria albo muzea ;)

EDIT: Jeszcze przyszedł mi do głowy taki pomysł, by można było okradać sklepy :D

eS_guy
24.06.2010, 18:15
Może to głupie ale ja zawsze sądziłem że w domach Simów jest za mało sprzątania xD Chciałbym więc akcesoria w stylu: pralka, kosiarka, odkurzacz. I czynności typu mycie okien.

Starlight
25.06.2010, 21:44
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596
Taki temat już jest
do Modów:
Może można by połączyć te dwa tematy?

mod edit: ale co Ty chcesz? Są połączone o_O

kotecek
28.06.2010, 17:06
E tam mi pasuję tak jak jest teraz, no może gdyby było więcej simów na parcelach publicznych i otwarte miasto jak w sims 3. Gdy by były odkurzacze, pralki, i widok sima w pracy trwało by to zbyt długo i ciągle trzeba było by coś naprawiać i sprzątać.

Pearly
01.07.2010, 11:20

Wtedy super by było

alutka802
15.07.2010, 12:56
A ja chciałabym aby zrobili dodatek Style to znaczy na przykład żeby na początku, tam gdzie się wybiera karnacje były różne style do wyboru i jak się wybierze styl np.Glamour to były do wyboru tylko ubrania itp. w stylu glamour a jak Emo to emo itd. Mógł by też być taki dodatek Sypialnie. Chodziło by o to że będzie więcej łóżek i innych rzeczy do sypialni i że się wybiera który pokój jest czyi. W sensie że np. kiedy zrobimy pokój to wyskoczy nam okienko "Ten pokój należy do...." i wybieramy z listy członków rodziny do kogo będzie należał pokój, można by też oczywiście wybrać kilka osób. Podobają mi się wasze pomysły fajnie by było gdyby EA zrobiło jeszcze trochę akcesoriów.

kotecek
16.07.2010, 13:48
A ja chciałabym aby zrobili dodatek Style to znaczy na przykład żeby na początku, tam gdzie się wybiera karnacje były różne style do wyboru i jak się wybierze styl np.Glamour to były do wyboru tylko ubrania itp. w stylu glamour a jak Emo to emo itd. Mógł by też być taki dodatek Sypialnie. Chodziło by o to że będzie więcej łóżek i innych rzeczy do sypialni i że się wybiera który pokój jest czyi. W sensie że np. kiedy zrobimy pokój to wyskoczy nam okienko "Ten pokój należy do...." i wybieramy z listy członków rodziny do kogo będzie należał pokój, można by też oczywiście wybrać kilka osób. Podobają mi się wasze pomysły fajnie by było gdyby EA zrobiło jeszcze trochę akcesoriów.

Simsy z czasem przyzwyczajają się do swoich łóżek, ale pomysły też masz fajne :)