Zobacz pełną wersję : Spolszczenie The Sims 2 - czas wolny
LillyGreace
09.08.2008, 20:01
Hej, mam problem. Mam The Sims 2 czas wolny ale ze Stanow wiec jest po angielsku...jak moge wgrac spolszczenie? Prosze o pomoc wrac z instrukcja, z gory dzieki ;)
ultraviolence
09.08.2008, 20:08
Wydaje mi się, że przy instalacji powinny być języki do wyboru...
LillyGreace
09.08.2008, 20:21
sa - hiszpanski i angielski :P
Samantha
10.08.2008, 06:29
By zmienić język na polski należy ustawić język polish w pliku [autorun.cfg] gdzie
polish=0 zamieniamy na polish=1. Robisz to zanim zainstalujesz grę. Klikasz na autorun prawym przyciskiem myszki i pojawi się okienko z tekstem. Szukasz napisu "polish=0 " i wymazujesz 0 (zero), a wstawiasz 1. Zamykasz okienko (zapisując zmiany). Potem instalujesz grę. :)
LillyGreace
10.08.2008, 11:53
nie wlcza mi sie ten tekst..moze klikam w zle miejsce? help help heelp :P
po zainstalowaniu mozna spolszczyc w rejestrze przeciez?
Może jak to jest gra ze stanów to po prostu nie ma? Pewnie robią wersję dla USA i wersję "dla Europy", w tej drugiej jest parę wersji językowych, żeby nie trzeba było robić oddzielnych dla każdego kraju.
LillyGreace
10.08.2008, 12:03
stotka jak spolszczyc w rejestrze?
Ale jak ma spolszczyć w rejestrze, skoro wersja na Amerykę Północną nie zawiera tłumaczenia na język polski. Samym wpisaniem polish sie nie przetłumaczy.
Szczur ma rację
mi tez sie wydaje, ze Szczur ma rację. aby spolszczyć trzeba mieć wersję multi, a nie anglojęzyczną.
LillyGreace
10.08.2008, 18:23
A jednak spolszczenie w rejestrze sie udalo :) Dziekuje osobie ktora mi pomogla :* Nie chce zakladac nowego tematu wiec spytam tu... Sciagnelam sobie duzo dodatkow z internetu (od lat tak robie i umiem) i wszystko zrobilam tak jak zawsze a jednak tylko ubrania i fryzury dzialaja mi w grze a meble nie. Wiecie o co chodzi?
blakistoni
10.08.2008, 18:31
Może nie pobrałaś mesha?Lub meble są po prostu błędne..
o tym już nie raz było na forum - poszukaj..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.