Zobacz pełną wersję : The sims 2 szyk i elegancja;/
Glanville8
11.08.2008, 07:14
niedawno odinstalowalam simy szyk i elegancja i th2...i teraz gdy instaluje th2 i wkladam plyte do kompa to wyskakuje ze musze wlozyc plyte szyk i elegancja a jestem pewna w 100% ze je przedtem dobrze odinstalowalam. Co jest nie tak?
olka1945
11.08.2008, 09:58
nie wkładasz płyty ts2 tylko szyk i elegancja np. ja mam dodatki cztery pory roku zwierzaki i moda z h&m to włanczam przez cztery pory roku bo włancza się przez NOWY ZAINSALOWANY DODATEK mam nadzieje ze pomogłam
usunelas przed ponownym instalowaniem pliki z rejestru?
madusiaX
11.08.2008, 11:42
nie wkładasz płyty ts2 tylko szyk i elegancja np. ja mam dodatki cztery pory roku zwierzaki i moda z h&m to włanczam przez cztery pory roku bo włancza się przez NOWY ZAINSALOWANY DODATEK mam nadzieje ze pomogłam
Chya niewyspane oczka mialas kiey czytalas. Przeciez autorkanaipisala ze ODINSTALOWAŁA szyk i elegancje.
jakiegokolwiek dodatku byś nie odinstalowała Simsy nie beda działały bo to jak jakbys usunela czesc plikow z katalogu EA GAMES. Po instalacji kazdego dodatku zmienia sie rejestr i DATA ktorej nie da sie przywrócic.
a ja odinstalowałam kiedyś czas wolny i wszystko działało O.o
jakiegokolwiek dodatku byś nie odinstalowała Simsy nie beda działały bo to jak jakbys usunela czesc plikow z katalogu EA GAMES. Po instalacji kazdego dodatku zmienia sie rejestr i DATA ktorej nie da sie przywrócic.
jesli sie przed instalacja skopiuje folder "The Sims 2" w jakies inne miejsce, a potem po instalacji wklei go na miejsce, to wszystko by działało.
ale nikt przeciez tak nie robi ;)
tyle, ze ona odinstalowała "szyk i elegancję" i podstawę...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.