Zobacz pełną wersję : opieka społeczna
Mam mały problem , moja simka poszła do pracy nagle włonczyła się muzyczka i wyskoczyło okno <wybierz dziecko> okażało sie że moja simka zadoptowała dziecko w pracy kilka minut puzniej opieka społeczna zabrała to dziecko spowrotem co to mogło byc
blakistoni
11.08.2008, 19:54
Oryginały? Jesteś pewna,że twoja simka nie zadzwoniła do biura adopcyjnego(zapomnialam,jak sie to nazywa)?Albo może eksperymnentowałaś z boolpropem..?Albo może wadliwy dodatek z neta ...?Może być wiele powodów..
Ps:jaka muzyczka?
olka1945
11.08.2008, 20:06
yyyy jestem przyjaciułką karoliny i wiem że ma oerginały i nie pobiera dodatków i nie urzywała boolpropem
może jakiś wadliwy hack? inteenmenator?
olka1945
12.08.2008, 08:33
nie napewno
a moze po prostu niechcący zadzwoniłas do adopcji dziecka?
jak mogłam to zrobic skoro muj sim był w pracy
Koornela
13.08.2008, 09:31
zadzwoniłaś nie wiem o 18:00 do adopcji a opiekunka zawsze przychodzi o 10:00 !
Może dlatego?
moze przypadkiem zadzwonilas...:) mi tez sie tak zdarzylo hahaha
nie dzwoniłam a kolerzanka muwiła że to może być błond w grze
a po za tym on był w pracy od 16 do 11
no to nie wiem....nie mam pojecia dlaczego tak...Blad gry hmmm nie sadze...
To raczej nie był błąd gry, musiałaś zadzwonić kiedy sim był w domu, a nie w pracy. Dzieci przyjeżdżają zawsze o 10.00.
AMSTA ma racje.Czasem mozesz zadzwonic do jakis innych uslug a tak naprawde zadzwonisz wtedy do biura adopcyjnego
SunShine_
13.08.2008, 18:42
Mi zdarzyło się tak...a już 4 dzieci w domu...i chciałam zadzwonić po opiekunkę..
wściekłam się jak nie wiem co xD.
A przez błąd raczej by się tak nie stało..
madusiaX
13.08.2008, 22:58
Hehe mi tez sie tak dwa razy zdarzylo oczywiscie przez nieuwage. :) Ale potem zamykalam dzieci w rzywoplocie zabierali e spowrotem.
no niewiem bo wogule w tej rodzinie nie dzwoniłam do usług
lumpkin7
22.05.2010, 19:30
Simowie mają wolną wole, a twoja simka może pragnęła dziecka, więc sama zadzwoniła w pracy lub przez pracę, albo to błąd gry.
Jeśli poprzedniego simowego dnia od tego wydarzenia dzwoniłaś do adopcji nie ma się co dziwić, że przyjechało. Albo jakiś hack.
szprotka02
23.05.2010, 14:18
czy możecie ''otworzyć'' poniższy temat bo nie działa a chciałam sie coś jeszcze zapytać :(
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55845
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.