Zobacz pełną wersję : Szczenięta-małżeństwo?
Angelka_96
17.08.2008, 19:56
Siema!
Mam problem.Stworzyłam pewną rodzinę I moja simka chciała się ożenić z Wiktorem Kwiatkiem (nie został on stworzony przezemnie).No ale kliknęłam a opcję wprowadź się albo nawet zaproponuj małżeństwo a tam pojawiła mi się informacja:''dopóki twoje szczenięta se nie urodzą nie możliwa jest przeprowadzka lub małżeństwo''No i własnie w tym problem że ja nie mam żadnych zwierzaków! pomóżcie!
a masz pościągane z neta jakieś dodatki albo hacki?? może one wywyołały ten błąd?
Angelka_96
17.08.2008, 21:20
Nie nic nie ściągałam a gry mam oryginalne
uuuu no to lipa :| proponuje przeinstalowac simsy...
a ten Wiktor ma zwierzaki? Bo jeśli tak to pewnie jego pies? będzie miał szczeniaki.
Angelka_96
18.08.2008, 10:52
No właśnie ja też tak myślałąm i szukałam go w miłowie,weronie i dziwnowie jednak żadneo Wiktora Kwiatka tam nie było
Angela, a czy suczka Twojej Simki czasem nie spodziewa się małych? Bo gra ma ograniczenie 8 simów na praceli, więc jeżeli zwierzak albo sim spodziewa się małych to gra "boi" się, że przekroczysz limit 8 postaci i nie pozwala nikogo dołączyć do rodziny :)
Może po prostu poczekaj na rozwiązanie ciąży :)
blakistoni
18.08.2008, 11:39
Bjork - ale ona napisała,że NIE MA żadnych zwierzaków ;)
A co do problemu - stawiam na to ,że Wiktor ma suczkę w ciąży ;)
Bjork - ale ona napisała,że NIE MA żadnych zwierzaków ;)
A co do problemu - stawiam na to ,że Wiktor ma suczkę w ciąży ;)
Ale może jej simka jest w ciąży ;)
Wiem, banalne, ale czasami najprostsze rozwiązania nam uciekają sprzed oczu :)
noo możliwe że ona jest w ciąży ale brzucha jeszcze nie widać, ale jest już w ciąży nie..?
i nie wiadomo ile się dzieci urodzi
misterio
18.08.2008, 14:43
Ale może jej simka jest w ciąży ;)
Wiem, banalne, ale czasami najprostsze rozwiązania nam uciekają sprzed oczu :)
Angelka napisala ze informacja byla zeby poczekac az urodza sie zwierzaki. ;)
Moim zdaniem to ten Wiktor ma zwierzaki. Moze sporobj go przylaczyc do twojej rodziny poprzez kod...
Właśnie się zastanawiałam, czy rozwijać dalej wątek ;)
Ale a propos tych zwierzaków,to jest tak, że gra ma błędy i jeżeli ktoś nie ma zainstalowanych łatek (co też polecam zrobić, bo może niechcący usunąć problem), to były opcje w lusterku "zmień wygląd zwierzaka Maria" (a Maria to małe dziecko) lub w wannie "wykąp zwierzaka Stefan" i analogiczna sytuacja.
Jeżeli chodzi o posiadanie zwierzaków w ciąży przez simów niezależnych (a takim simem z tego co Angelka napisałaś wnioskuję jest ten Wiktor) to raczej niemożliwe. Może jednak ściągnij sobie łatki do gry z www.thesims2.com zakładka help > patches i to coś pomoże w tym wypadku :)
Angelka_96
18.08.2008, 16:03
Dzięki bjor ściągnę sobie tę łatkę.A jeśli chodzi o Wiktora to ja nie moge go znaleźć bo nie ma go ani w miłowie ani w weronie ani w dziwnowie.A propo tego kodu:Może mi ktoś go podać?
boolProp TestingCheatsEnabled true
Klikasz przytrzymując Shift na tego Wiktora, wybierasz opcję "Make Selectable".
I już.
No właśnie ja też tak myślałąm i szukałam go w miłowie,weronie i dziwnowie jednak żadneo Wiktora Kwiatka tam nie było
jak to skoro oni sie mieli ozenic?
Panda, czasem pojawiają się tacy simowie "znikąd".
Sprzedawcy z parceli publicznych, listonosz, gazeciarz, często simowie przechodzący koło domu...
blakistoni
18.08.2008, 16:36
Panda - ten Wiktor to jest "miastowy" - nie można go kontrolować, ale można go wprowadzić do siebie,zaręczyć itp.
Dajama mnie wyprzedziła ..
czasem sa simowie którzy nigdzie nie mieszakja bo na przykład poznano ich na dyskotycee
kapisz?
Angelka_96
26.08.2008, 18:14
Spróbowałam go wziąść do siebie poprzez kod i mi się udało ale jak kliknęłam ''zaproponuj małżeństwo'' to znów pojawiła mi się informacja:''Dopóki twój zwierzak jest ciężarny sim nie może się wprowadzić''.Niewiem co robić!
Może ta simka jest w ciąży? Kiedyś miałam simkę i ona miała małe dziecko: Anię, kliknęłam na lustro i była opcja ,,zmień wygląd zwierzaka Ania" :D Albo ona jest w ciąży, lub Wiktor ma zwierzaka, albo jakiś błąd:)
kotka22 masz racje ja też stawiam że ten wiktor kwiatek ma suczke w ciąży
lukas300
27.08.2008, 16:18
jestem pewien że chodzi o zwierzaki tego Wiktora ale nie ma go co szukać niektórych simów po prostu nie ma w żadnym otoczeniu tak jest np. w czasie wolnym kiedy prosisz swatkę o randkę w ciemno
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.