Zobacz pełną wersję : The Sims 2 z Playstation na PC?
Witam. Mam problem z grą The Sims 2. A więc, posiadam grę The Sims 2 na Playstation 2, i bardzo chciałabym grać w tą gre na komputerze. Słyszałam że do tego potrzebny jest jakiś program, wie ktoś może jaki? Z góry dzięki!
blakistoni
21.08.2008, 11:53
Nie ten dział......
A z tego co wiem,nie da się ponieważ playstation 2 to coś innego niż zwyczajny komp..
Mysia1996
21.08.2008, 11:54
Nie ten dział...
Po za tym nie da się
haughton
21.08.2008, 12:24
Owszem, da się. Istnieją odpowiednie programy, tzw. emulatory, dzięki którym można uruchomić konsolowe gry na komputerze. Trzeba mieć jednak naprawdę dobry sprzęt, żeby to się udało. Poszukaj w Google, na pewno znajdziesz odpowiedni dla siebie emulator.
http://www.google.com/search?hl=pl&q=emulator+ps2&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
Na http://www.pcsx2.net/ znajdziesz najlepszy jak dotąd emulator playstation 2. Niestety jego obsługa jest dość skomplikowana, a ponadto żeby go legalnie używać, należy mieć konsolę (durne prawa autorskie :( ). Jednak odrobina determinacji pozwoli ci go uruchomic, w razie czego jestem ja ;)
Korlena784
23.08.2008, 10:05
Emulatory nie zawsze działają!Ja miałam ten sam problem ale,mi to robił inforamtyk wiec ja nie wiem jak to było robione najlepiej zadzwon do jakiegos speca od kompuertów niech ci to zrobi.
Korlena, ja mam zasadę: nie ufaj informatykom na telefon. Ludziom którzy się na tym nie znają wciskają takie bzdury, że aż strach mi tego słuchać czasami. Poza tym emulator emulatorowi nierówny, emulatory jednego sprzętu są bardziej dopracowane, inne mniej. Najlepiej niech Asia pisze do mnie na PM jeśli ma z czymś problem. Ja już wiele razy konfigurowałem ten program i zwykle udawało się uruchomić gry.
A$iaa prawdopodobnie skoro masz na playstation 2, to możliwe, że ściągnęłaś z internetu, tak więc to jest piractwo, a nawet gdyby było z płyty oryginalnej, to i tak nie ma jeszcze w pełni działającego emulatora PS2, więc nie uda ci się odpalić tej gry.
Polecam zakupienie ORYGINALNEJ gry w SKLEPIE. Dziękuję za uwagę.
Idź i nie grzesz więcej.
A$iaa prawdopodobnie skoro masz na playstation 2, to możliwe, że ściągnęłaś z internetu, tak więc to jest piractwo
a skad Ci sie to wzielo?
a skad Ci sie to wzielo?
Stąd, że skoro ma grę na PS2, a zamiast uruchomić jej na PS, to leci okrężną drogą, by włączyć na komputerze z emulatora, to coś musi być nie tak.
Ale to nie ważne, bo nawet GDYBY to był oryginał, to raczej i tak by nie uruchomiła na kompie, ponieważ jeszcze nie ma w pełni działających emulatorów PS2.
a moze zepsulo jej sie ps2, a moze pyta z ciekawosci... naprawde, ludzie, podejrzewanie kazdego o piractwo to juz przegięcie. zwlaszcza, ze ona nie dała podstaw, by tak sądzic.
eot.
Nawet jeśli, to odpowiedź jest prosta.
Nie ma jeszcze w pełni działającego emulatora PS2. Musisz sobie kupić.
Poza tym napisałem MOŻLIWE, PRAWDOPODOBNIE, co oznacza, że nie narzucam jej od tak, że ma pirata, tylko sugeruję, zauważam tą możliwość :P
naprawde, ludzie, podejrzewanie kazdego o piractwo to juz przegięcie
Jest baaardzo, ale to baardzo dużo osób, które korzysta z piratów, wierz mi, nic w tym dziwnego, że tak często ludzie podejrzewają o piractwo.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.