Zobacz pełną wersję : Magiczne kryształy
..::Soral::..
29.04.2004, 19:43
W the sims abrakadabra
Wyrastają kolorowe magiczne kryształy
One uczą na paru sztuczek i teleportacji
Znacie to???
moonlight
29.04.2004, 20:20
Tak Soral! Kochanie znamy to! I po co się głupio pytasz! Nie łaska sprawdzić w opcjach szukaj! To jest twój następny raz! Następny żałosny temat jaki zakładasz! Naumyślne nabijanie postów. Dochodze do wniosku, że Liop źle na Was wszytkich działa. Następnym razem przypomnij sobie o opcji szukaj! Albo szybko zapomnisz o tym forum...
Zamknąć temat i gotowe. Mam dość szukaniue odpowiedzi na jedno pytenie w 10 tematach.To się robi wkurzające.
To na 1000000% znamy....Temat do kasacji...Czyli do zamkniecia..
viper_88
30.04.2004, 16:27
Co za durne pytanie.... Przecież każdy to wie. Inni mają rację, opanuj się z tym zakładaniem durnych tematów! Temat należy jak najszybciej zamknąć
SOSIk_ona
30.04.2004, 17:03
juz kazdy o tym wie prawda?
Soooooraal Naucz sie wkoncu nie zaklada sie glupich tematow!! Tamat do zamkniecia!!
agatka678
30.04.2004, 17:07
Wszyscy to znamy.Wystarczyło dać szukaj.
A więc niech ktoś zamknie ten temat!!!!
agatka678
30.04.2004, 17:30
Coś żadnego moda nie widać.Nawet Galazka.
SOSIk_ona
30.04.2004, 17:47
gdybym mogla to juz dawno ten temat bylby zamkniety!
marych.vip
30.04.2004, 18:55
Ja mam pytanie. Jak sie uzyskuje kryształy? :blink:
agatka678
30.04.2004, 18:59
Widzę że jesteś nowy.
Musisz dużo czarować a wtedy wyrosną ci kryształy.
marych.vip
30.04.2004, 19:02
Dużo czarować.... może trochę dokładniej?? :huh: A i ja nie jestem chłopakiem... marych.vip to przydomek od marysia
agatka678
30.04.2004, 19:04
Muisz czarować.Rzucać zaklęcia itp.
marych.vip
30.04.2004, 19:07
aha... ja miałam kryształ z magiczną sztuczką ale jest tandetny :wacko:
agatka678
30.04.2004, 19:10
Są z teleportacją, wygaszaniem ognia. lewitacją, duchem i jeszcze parę innych.
marych.vip
30.04.2004, 19:16
Dzięki, tego mi było trzeba. Zostaje tu trochę na dłużej. Chcę sprawdzić czy naprawdę jest tu tak jak mówią na simslandii. :)
agatka678
30.04.2004, 19:20
Tu jest bardzo fanie jeśli dostosujesz się i będziesz przestrzegał regulamin. :D
marych.vip
30.04.2004, 19:24
postaram się przystosować bo na simslandii już jest nudno :) Wiele osób z SZ jest tam.
agatka678
30.04.2004, 19:25
Ja tam nigdy nie byłam i nie zamierzam.Nie rozstanę się z tym forum.
marych.vip
30.04.2004, 19:33
A co Ci się nie podoba na Simslandii?? :huh:
agatka678
30.04.2004, 19:37
Już się przyzwyczaiłam do tego forum!!!Po za tym nie mam czasu na odwiedzanie forum Simslandii
mugzemet
25.08.2004, 09:27
Mojej siostrze wyrósł na podwórku taki czarny kryształ, wtedy nacisneła że by jej sim sie uczył. Teraz nic nie mozna robić. Jak potem urzywac tych mocy ??
Czarny to chyba ugaszenie, więc jak rozpali ci się ogień to kliknij, i pod "Ugaś!" będzie "Rzuć zalkęcie"(czy coś takiego) i tam jest "Ugaszenie". Ugasi ci wszystkie płomienie naraz! A simy będzą całe i zdrowe! ^_^
Akselandra
25.08.2004, 12:24
Mojej simce czarny kryształ uratował życie. Smok ją podpalił, a ja szybko kliknęłam pauze i wybrałam tą opcję z rzuceniem zaklęcia. Uff udało mi się przeżyć!!
Ale miałaś refleks!Mnie zawsze spalało.
Akselandra
26.08.2004, 14:40
Dzięki anulka28 :) Mam sposób na kryształy. Dzięki temu wyrosły mi szybko wszystkie, a nawet mam dwa czarne i dwa zielone :)
Originally posted by Akselandra@Aug 26 2004, 03:40 PM
Dzięki anulka28 :) Mam sposób na kryształy. Dzięki temu wyrosły mi szybko wszystkie, a nawet mam dwa czarne i dwa zielone :)
Możesz Aleksandro zdradzić mi swój sposób na kryształy, bo ja mam dopiero jeden a siedze w Abrakadabrowie chyba już ze 100 a nawet wiecej dni i mam tylko jeden kryształ. :unsure: Proszę zdradź swój sposób... :(
Akselandra
29.08.2004, 13:49
Ni nie wiem czy to na pewno to, ale wydaje mi się, że jak się zdobywa duuuużo składników to wyrastają. Umnie się to sprawdziło.
Postawiłam ten stragan hokusów firmy MaGico, a przed nim sześć grzybowych krzesełek w dwóch rzędach. Życam czar "Róg Obfitości" i zapraszam na imprezę. Po imprezie życam "Czyste Talerze". I tak codziennie albo co dwa dni. Można zebrać około 20 muchomorów na jednej imprezce. Po kilku dniach wyrosły mi kryształy.
Najpierw mi wogule nie chciały rosnąć, ale teraz rosną jak szalone.
lilaweneda1
29.08.2004, 17:45
Originally posted by Paulina Wierzgacz+Aug 29 2004, 12:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Paulina Wierzgacz @ Aug 29 2004, 12:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Akselandra@Aug 26 2004, 03:40 PM
Możesz Aleksandro zdradzić mi swój sposób na kryształy, bo ja mam dopiero jeden a siedze w Abrakadabrowie chyba już ze 100 a nawet wiecej dni i mam tylko jeden kryształ. :unsure: Proszę zdradź swój sposób... :( [/b][/quote]
poszperaj w tym forum ktoś podawał stronę z której można ściągnąć wszystkie krysztaly ja je ściągnęłam ale sorry nie pamiętam z jakiej jeśli znajdę to Ci podam :)
lilaweneda1
29.08.2004, 18:02
strona z której ściągniesz wszystkie kryształy http://sims.kelsha.net/buyable1.html
Ja wiem że można ściągnąć kryształy, ale ja chciałabym sama je zdobyć wszystkie , bo ściąganie człą zabawę niszczy, ale dzięki za odpowiedź :)
Jakie macie sposoby na właśnie magiczne przedmioty (najbardziej mi zależy na pelargoni i oczywiście kryształach :D )?
Akselandra
30.08.2004, 11:25
W tym temacie, ze trzy posty wcześniej (na poprzedniej stronie) napisałam jaki mam sposób na kryształy.
P.S. U mnie to działa. Wyrosła mi razem 17 kryształów, a najwięcej mam czarnych(4), a niebieski tylko 1
Originally posted by Akselandra@Aug 29 2004, 02:49 PM
Ni nie wiem czy to na pewno to, ale wydaje mi się, że jak się zdobywa duuuużo składników to wyrastają. Umnie się to sprawdziło.
Postawiłam ten stragan hokusów firmy MaGico, a przed nim sześć grzybowych krzesełek w dwóch rzędach. Życam czar "Róg Obfitości" i zapraszam na imprezę. Po imprezie życam "Czyste Talerze". I tak codziennie albo co dwa dni. Można zebrać około 20 muchomorów na jednej imprezce. Po kilku dniach wyrosły mi kryształy.
Najpierw mi wogule nie chciały rosnąć, ale teraz rosną jak szalone.
Wiesz że to możliwe! Przecierz ja swój dostałam jak zbierałam składniki! Oh to super dzięki! Postaram się bardzo! :D DZIĘKI ALEKSANDRA! :D
Łał! To ja tez musze sprobowac. Bo zciągnelam se te krysztalki ale mi nie chodzą :(
Akselandra
31.08.2004, 11:08
:) To ja życzę powodzenia :)
Świetny pomysł lecę wykorzystać! Teraz można zamknąć ten temat, chodz do czegos sie przydał, dzięki za to, ze ktos znów zaczął męczyc ans klejnym bez sensownym pytaniem! Przynajmniej coś wiem z tego temetu fajnego!
Garfield
03.09.2004, 07:21
soral!!!!!! i też tam jakiś tam nie pamiętam na u bo masz dwa konta tera albo już skasowałeś mało ci było tego że byłeś już banowany jak przezywałeś wurgalicznie użytkowników w temacie avatary i bóg wie gdzie jeszcze!!!!! soral to forum nie do nabjania postów tylko pożądne forum o the sims!!!!! naucz sie kożystać z tego forum jak cywilowany człowiek albo szybko pożegnasz się z tym forum!!!!!
Mam nadzieje że nad tym pomyślisz pozdrowienia -_-
Mnie jeszcze nie działa. Musiałam zrobić nową simke bo tamta mieszkała w abrakadabrowie i nie mogła zapraszać na przyjęcia a szkoda mi ją było wyprowadzać bo miała dużo pelargonii i fasole i jeden kryształ. -_-
Jak duzo czarujesz to ci kryształy wyrastają na działce.
A ja lepiej radze wiekszosci z was przypomniec sobie "REGULAMIN"! Bo w jego tresci znajduje sie taki punkt ktory mowi ze zaden z uzytkownikow nie moze wypowiadac zdan typu: temat do zamkniecia!
:angry:
Te krysztaly to fajna ozdoba dla ogrodka i nie tylko.
A ja lepiej radze wiekszosci z was przypomniec sobie "REGULAMIN"! Bo w jego tresci znajduje sie taki punkt ktory mowi ze zaden z uzytkownikow nie moze wypowiadac zdan typu: temat do zamkniecia!
Ale nikt chyba tego nie powiedział? Czy powiedział? Wiecie, bo ja nie wiem czy mówił czy nie bo ja to tam nie czytałam całego tematu ;)
zgadam się jesili zakładasz temat to najpierw zobacz czy takiego już niema
;)
:laugha::laugha::laugha::laugha::laugha: i tyle bo po prostu żałosna jesteś...
Ja lubiłam kryształki...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.