Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : TS pytanie - Czy na moim komputerze pójdą The Sims 3?

Parys505
21.08.2008, 12:15
Przepraszam Was, że tutaj śmiece, ale nie ma działu gdzie to moge napisać. Czy The Sims 3 mi wejdzie?

Mój sprzęt

1.2 GHz. 380 + 512 które moge dokupić RAM, grafika 128 MB.

Wiem, że wymagań EA jeszcze nie opublikowała, ale powiedzcie mi czy na Wasze oko mi wejdzie czy nie. Z góry thx.

OlaBernacik
21.08.2008, 12:18
Jeszcze chyba nic nie wiadomo. To skąd ktoś ma wiedziec ?!

Czytał aś/eś Regulamin ?! :

1. Tematy:

Naucz się je nazywać. Nie wybieraj nazwy: "dziwny problem", bo wtedy mniejsza ilość osób znających odpowiedź wejdzie na topic, a ktoś mający ten sam problem w czasie szukania nie znajdzie twojego tematu (wyszukiwarka). Nazywaj tematy krótko i zrozumiale.
Pisz zrozumiale i po POLSKU, to pozwoli łatwiej zrozumieć twój problem i szybciej dostaniesz na niego odpowiedź. Nie przeklinaj! To tylko świadczy źle o tobie.

brzos
21.08.2008, 12:21
Przepraszam Was, że tutaj śmiece, ale nie ma działu gdzie to moge napisać. Czy The Sims 3 mi wejdzie?

Mój sprzęt

1.2 GHz. 380 + 512 które moge dokupić RAM, grafika 128 MB.

Wiem, że wymagań EA jeszcze nie opublikowała, ale powiedzcie mi czy na Wasze oko mi wejdzie czy nie. Z góry thx.

Śmiecisz, naprawdę. Jeśli już musiałeś się zapytać, to nie w "Problemach".

Co do pytania, to ostatni zaznaczony przeze mnie punkt jest odpowiedzią dla ciebie.

>na oko nie ma co oceniać - chyba że to będą eksperci typu bjork<

Lattine
21.08.2008, 12:22
nie znam sie, ale jak dla mnie to nie wejdzie.

stotka
21.08.2008, 15:14
jak dla mnie tez nie. pamieci za mało, skoro teraz masz 380, to musialabys duzo dokupic zeby gra jako-tako chodzila. IMO.