PDA

Zobacz pełną wersję : Meble z Bezludnej Wyspy w The Sims 2

Björk
21.08.2008, 12:41
Chciałam przenieść sprzęty dostępne w Historie z Bezludnej Wyspy do The Sims 2.
Nie pytam tutaj o szczegóły w stylu "jak się robi własne mebelki" ;)
Po prostu szukam za pomocą SimPE w poszczególnych katalogach Historii obiektów, które chciałabym przenieść, ale to szukanie mnie już męczy...
Więc jeżeli ktoś może mi pomóc i odpowiedzieć na pytanie:
1. Czy jest sens ich szukać? (bo SimPE widzi okolice z Historii, ale może mebelków się już nie dopatrzy?)
2. Jeżeli jest sens ich szukać, to ktoś może zna bespośrednią ścieżkę do nich, bo mi rozpakowywanie plików, przeglądanie folderów itp. zajmie conajmniej jeszcze dwa miesiące i się już znudziłam...

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.

brzos
21.08.2008, 17:03
Szukałam w necie ale nic nie znalazłam na ten temat.
Może da się ściągnąć np. z MTSu takie rzeczy? Poszukam.

tiki taki i kasztanki
29.08.2008, 12:40
muszisz przeniesc folder tam gdzie są pliki z The sims historie. to the sims 2 i pownno byc ok.

Björk
29.08.2008, 16:21
muszisz przeniesc folder tam gdzie są pliki z The sims historie. to the sims 2 i pownno byc ok.

Zanim zaczniesz nabijać posty może przemyśl co chcesz napisać, bo jakoś dawanie rad Ci nie wychodzi ;)

legolas
03.10.2008, 15:50
No właśnie ten sam problem (wyszukiwarka pomogła) a wiesz może gdzie są meble z The Sims 2??w jakim folderze??
Jak tak to może skopiuj pliki z folderu z bezludnej wyspy do the sims 2 może bedą...

Björk
03.10.2008, 16:50
Można to zrobić za pomocą SimPE. Już na to wpadłam. Samo przenoszenie plików nic nie daje. Trzeba stowrzyć własne obiekty (na podstawie tych z BW) i importować je do gry.

legolas
03.10.2008, 18:47
Aha....Dasz poradnik?? Jak??

legolas
26.10.2008, 14:50
Przepraszam za odsieważnie tego tematu i za post pod postem ,ale mógł by ktoś mi wytłumaczyć jak takie coś zrobić??