PDA

Zobacz pełną wersję : Dom Rodziny Libe by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]

kotek23
22.08.2008, 13:47
Witam !
To już mój dziewiąty domek :)
Mam nadzieję, że się spodoba.
Po wakacjach dostałam weny i zrobiłam go xD

Oto on.
Mieszka w nim młode małżeństwo. Dominik i Marta.
Ona opowie Wam o tym domku ;)

- Witam, serdecznie wszystkich ! Bardzo się cieszę, że obejrzycie mój domek.
Oto zdjęcia domu :

----------

Zapraszam do komentowania :)

---

Wszystkie zdjęcia i tekst są mojego autorstwa i zabraniam ich kopiowania bez mojego pozwolenia !

Edit: Dopiero teraz zauważyłam, że dałam zły rzut. Podłoga w sypialni jest teraz taka pomarańczowa, a nie czerwona. Prwidłowe zdjęcie to zdjęcie sypialni ;) Sorka, za błędzik.

blakistoni
22.08.2008, 13:52
Pierwsza! xD
No więc tak: bryła domu ciekawa,wnętrze jeszcze ciekawsze.Dom został urządzony ze smaczkiem i gustem :D. Niczego nie brakuje,wszystko starannie dobrane ;).Ogróg ciut za wielki i za malo w nim roślinek
Ocena 9,5/10
Ps.Ta zielona kuchnia jest wystrzałowa!

Björk
22.08.2008, 15:32
Spodobał mi się - fajny pomysł na bryłę i ten ogródeczek :)
A w środku ładnie...

Ritty
22.08.2008, 16:41
Kuchnia bardzo mi się spodobała, lubię taki kolor. Tylko mi nie pasuje ta lodówka, mogłaby być w kolorze kuchni ;)

9/10

KAJA401
22.08.2008, 21:01
Ten domek jest super ta sypialnia pokój dla dziecka no w ogóle wszystko jest tak fajnie urządzone dosłownie jak w prawdziwym domu:) bardzo mi się podoba:)taki przytulny a zarazem taki uroczy i śliczny i nowoczesny:) bardzo spodobał mi się pokój dziecka:) 10/10

Sheba
23.08.2008, 08:25
ładny ;] Lecz nie jestem tym zbytnio nasycona...oczekiwałam od ciebie czegoś więcej nie tylko tego co dzisiaj pokazałaś po jakimś zcasie..nie,nie i jeszzcez raz nie. Pozatym dom ma sie ku sobie lecz tak jak już powiedziałam czuje sie nienasycona..

P.s.widać poprawki ^^

Pzdr.Sheba :*

Rose_Rozyczka
23.08.2008, 09:00
naprawdę śliczny,a ja już myślałam że nie zrobisz kolejnego domku a tu proszę 10/10

shizeR
23.08.2008, 09:03
Bryła mi się podoba tylko w środku za bardzo kolory do siebie nie pasują najbardziej podoba mi się ogród... :);)

Seraf
24.08.2008, 12:15
Bryła mi się podoba :) Choć może sam zrobiłbym ją na fundamentach.
Pierwsze co mi wadzi w środku to małe okna. Podoba mi się gabinet.
Łazienka też całkiem przyjemna (kolory) :)
Kuchnia - poprawna, ten odcień zieleni nie przemawia do mnie.
Sypialnia i pokoik dla dziecka podobają mi się najbardziej, ładnie dobrane kolory i dodatki :)

Milou
24.08.2008, 12:22
Hej!. Z zewnątrz bardzo mi się podoba, zwłaszcza ten ogród za domem.
W środku ciekawie i slicznie urządzone. Piękna praca.
Bez zastrzeżeń 10/10
Pozdr. :)

Liv
24.08.2008, 13:54
Bryła bardzo dziwna...
W środku OK, ale jakoś te okna w salonie nie są w moim guście. Tak samo ta firanka w gabinecie i białe ściany, które sprawiają, że jest tam pusto.
A trawa w ogródku mogłaby być bardziej zielona- lepiej by to wyglądało ;/
8/10

Melisa
24.08.2008, 19:21
Bryła niczego sobie, wnętrze również. Podoba mi się kuchnia tylko nie pasuje mi w niej ten wiszący kwiatek, ale reszta jest ok:)

Ruika
24.08.2008, 19:44
Coś mi nie pasuje w tym domu. Wygląda tak dziko (?)

asiolek
27.08.2008, 12:51
Bardzo mi się podoba, szczególnie z zewnątrz - fajny pomysł!
W środku tez fajnie
ocena 10/10

Tiunivell
28.08.2008, 13:46
Z zewnątrz bajeczny :D Totalnie w moim stylu ^^. Z tyłu również bardzo ciekawie i dość w przytulnie. W salonie ściany wyglądają, jakby były nie wykończone. Wrzuciłabym tam trochę 'ciepła' w postaci brzoskwiniowej tapety ;). Okna nie pasują. Co do gabinetu nie mam uwag, ale jakoś... nie przypadł mi do gustu. Łazienka bardzo dobrze wykonana i interesująca, nie pasuje ten kamienny 'obraz'. Kuchnia bez zarzutu :). W sypialni za puste ściany, brak takiej sypialnianej atmosfery. Pokój córeczki również bardzo ładny, ale brakuje mu nieco klimatu.
Jak dotąd uważam, że to Twój najlepszy domek ;)

cerastes
20.09.2008, 23:15
Zdecydowanie prezentacja domu byłaby lepsza , gdyby były fundamenty . Okna architektonicznie " gryzą się " z całym projektem domu . Powinny mieć inny kształt i wielkość . Kolory we wnętrzu dobrane dość harmonijnie , brakuje mi tylko nieco ładniejszych dekoracji , a także firan we wszystkich oknach .
Ogródek przed domem jest trochę przytłoczony .

Gio
21.09.2008, 12:31
bryła wygląda jak kompleks małych domków :) Takie pomieszane z poplątanym :P A tak ogólnie to dobrze, ale nic nadzwyczajnego. 7/10

kubuss
24.09.2008, 12:41
Bardzo mi się podoba. Najbardziej mi przypadła do gustu sypialnia reszta ok. Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Woltuwa
24.09.2008, 14:39
Co ja widzę... "kotek23" i "kotka22" zdziwiło mnie, kotka22 napisała pod prezentacją komentarz (samoocena?) A tu proszę :D Dwie różne panie! XD

Przejdźmy do rzeczy...
Ogród wygląda jak podwórko na wsi... :/
Takie wrażenie spowodowane jest najprawdopodobniej nieregularnym kształtem bryły, oknami, płotkiem... Za mało nowoczesności :D

Jestem stanowczo przeciwny stawianiu jeziorka przy ścianach, płotkach, chodnikach etc... Stąd moje odrzucenie do niego :P

Wnętrza domu urządzone ze smakiem, ale oprócz salonu.. Ten parkiet i to rozmieszczenie mebli tak nijak jakos do mnie nie przemawia :/
I ta lodówka niewspółgrająca z resztą kuchni.......

Reszta domku jest bardzo ładna.

Ocena: 7/10

Pozdrawiam :)
Woltuwa

cherrie
16.10.2008, 15:08
fajny domek, ale poprzednie były lepsze.